עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכל החזרות הגב תחתון לא נעול ? או באחת/2 ספציפיות ?בגדול בסדר אבל אתה חייב יותר להחזיק חזה בחוץ ולדאוג לגב תחתון נעול
ההיפ דרייב רע מאוד. הברכיים זזות קדימה.ההיפ דרייב טוב
זאת תמונה לאחר היציאה מהבור, אני רוצה להבין איפה אתה רואה שהברכיים קדימהיפ דרייב רע מאוד. הברכיים זזות קדימה.
סתם לא הבנת על מה אני מדבר. לא מדובר על רגע ספציפי, אלא על תנועה. הנקודה היא שמהבור האגן הולך אחורה (=פשיטת ברך שלא תורגמה להרמת המוט) ולאחר מכן הברכיים זזות קדימה (=קיצור בהאמסטרינגס שמקטין את היכולת שלהם לבוא לשימוש בירך). תצפה בוידאו.זאת תמונה לאחר היציאה מהבור, אני רוצה להבין איפה אתה רואה שהברכיים קדימה
צפה בקובץ המצורף 29776
בטח שאי אפשר להגיד - היפ דרייב רע מאוד, אולי נכון יותר להגיד - יש מקום לשיפור.
סך הכל הוא ישתמש יפה מאוד בשרשרת האחורית
כן הבנתי על מה אתה מדבר, הייתה פשיטת ברך שגרמה לאגן לזוז אחורה מידי, אבל לא ברמה מוגזמת, סך הכל הסקוואט נראה טובסתם לא הבנת על מה אני מדבר. לא מדובר על רגע ספציפי, אלא על תנועה. הנקודה היא שמהבור האגן הולך אחורה (=פשיטת ברך שלא תורגמה להרמת המוט) ולאחר מכן הברכיים זזות קדימה (=קיצור בהאמסטרינגס שמקטין את היכולת שלהם לבוא לשימוש בירך). תצפה בוידאו.
הסקוואט טוב מבחינת טעויות של מתאמנים חדשים כמו לא לרדת מספיק עמוק, לא להוציא את כפות הרגליים החוצה, שגיאות בטיחות (גב עגול, צניחה חופשית למטה וכו') וכו'כן הבנתי על מה אתה מדבר, הייתה פשיטת ברך שגרמה לאגן לזוז אחורה מידי, אבל לא ברמה מוגזמת, סך הכל הסקוואט נראה טוב
הסקוואט טוב מבחינת טעויות של מתאמנים חדשים כמו לא לרדת מספיק עמוק, לא להוציא את כפות הרגליים החוצה, שגיאות בטיחות (גב עגול, צניחה חופשית למטה וכו') וכו'
אבל מעבר לזה - ברמה בה הוא רוצה שנשפוט אותו - כלומר לא ברמה של מתחיל שלמד את התרגיל לפני שבוע, זה לא טוב. ההיפ דרייב רע מאוד. חוץ מפשיטת הברך שגרמה לאגן לזוז אחורה כפי שציינת, הברך לאחר מכן גם נעה קדימה, מה שמכופף אותה ומאנך את פלג הגוף העליון ולמעשה מוציא אותו מהפוזיצייה של LB שבדיוק בגלל כל היתרונות שלה אנחנו ממקמים את המוט נמוך יותר. אם זה קורה בצורה לא מוגזמת בחזרה האחרונה בסט של PR זה לא מה שאני מדבר עליו. אבל זה מתרחש אצלו בכל חזרה, החל מהראשונה, ובצורה מאוד בולטת. זה יותר נראה כאילו לא לימדו אותו לבצע היפ דרייב מאשר שהטכניקה פשוט התפקששה קצת.
מבחינת בטיחות, שהיא הדבר הכי חשוב (או יותר נכון צריכה להיות הדבר הכי חשוב) לפחות לרוב המתאמנים, הכל בסדר, ככה ששום דבר נורא לא באמת קורה, חוץ מזה שהוא פחות יעיל ממה שהוא יכול להיות.
מה אתה אומר על זה ? ניסיתי לעבוד לפי מה שאמרת למרות שלא כל כך הבנתי
אני באמת לא מבין מה הבעיה , יש כאן היפ דרייב , אני גם ניסיתי ספציפית בסט המצולם להקפיד על זה כמה שיותר , זה לא שאני לא יודע איך לעשות היפ דרייבעדיין לא טוב. זה כנראה ידרוש ממך להוריד משקל מהמוט כדי לתקן. וגם הברכיים צריכות להיות יותר בחוץ.
אתה לא רואה שבזמן העליה האגן הולך אחורה קדימה?אני באמת לא מבין מה הבעיה , יש כאן היפ דרייב , אני גם ניסיתי ספציפית בסט המצולם להקפיד על זה כמה שיותר , זה לא שאני לא יודע איך לעשות היפ דרייב
אתה לא רואה שהברכיים זזות קדימה במהלך העלייה?אני באמת לא מבין מה הבעיה , יש כאן היפ דרייב , אני גם ניסיתי ספציפית בסט המצולם להקפיד על זה כמה שיותר , זה לא שאני לא יודע איך לעשות היפ דרייב
נודרזה לא סקווט:97:
אתה לא רואה שבזמן העליה האגן הולך אחורה קדימה?
אתה לא רואה שהברכיים זזות קדימה במהלך העלייה?
אתה לא מבצע היפ דרייב, למרות שאתה חושב שכן. אתה עולה מהחזה. כמו שכבר ציינתי, זה לא מסוכן, אבל זה פחות יעיל ומקטין את היתרונות של הלואו באר שבגללם בחרת בו מלכתחילה.
להסתכל למטה, ולעלות מהאגן, לא מהחזה. חזה זקוף בכל מקרה, פשוט לא לאנך אותו בשלב מוקדם של העלייה. אל תדאג ללאנך אותו בכלל. תדאג לעלות מהאגן, הוא כבר יתאנך לבד - סמוך עלי. כמו שאמרתי, זה כנראה ידרוש ממך להוריד משקל מהמוט כדי לתקן. אבל אולי לא - מוזמן להפתיע אותי 😃יכול להיות שאתה צודק , אבל כמו שאמרת וגם כמו שאני חושב זה לא הכי קריטי
אני כן איישם את מה שאמרת לי , אנסה קצת יותר לתת דגש על זה במהלך הסקוואטים הבאים למרות שאני לא הכי יודע איך לתקן את זה בפועל