הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Deadlift

ניר669

משתמש פעיל
303
38
נק' מוניטין:
49
303
38
טוב אז אני רואה הרבה סרטונים ומשפר את הטכניקה בסקוואט ודדליפט כדאי להתחיל SS בקרוב ושראיתי את הסרטון הזה לא הבנתי בדיוק ומה הכוונה שלו בין 0:53-1:04
עריכה: אם יש לכם עצות או דגשים לדדליפט או סקוואט אולי אני ארוויח עצה אחת טובה שלא ידעתי לפני

תודה לעוזרים וחג שמח, 😉

לפי מה שהבנתי ההרמה והכיווץ של החזר זה מה שגורם לשרשרת האחורית"להסתדר"
זה אמור להיות קשה להגיע לזה,אם זה קל כנראה אתה בפוזיציה לא נכונה.

טוב אז אני רואה הרבה סרטונים ומשפר את הטכניקה בסקוואט ודדליפט כדאי להתחיל SS בקרוב ושראיתי את הסרטון הזה לא הבנתי בדיוק ומה הכוונה שלו בין 0:53-1:04
עריכה: אם יש לכם עצות או דגשים לדדליפט או סקוואט אולי אני ארוויח עצה אחת טובה שלא ידעתי לפני

תודה לעוזרים וחג שמח, 😉

הכוונה שלו היא להוציא חזה, זה אמור לסדר את מנח הגב

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי ההרמה והכיווץ של החזר זה מה שגורם לשרשרת האחורית"להסתדר"
זה אמור להיות קשה להגיע לזה,אם זה קל כנראה אתה בפוזיציה לא נכונה.
מה שלא הבנתי זה מה זאת אומרת להרים את החזה שאתה במצב כזה ולמה לכווץ את החזה יעזור? הכוונה בלכווץ זה כאילו להפעיל את השריר של החזה?
השרשרת האחורית אני חושב שהכוונה שלך זה לposterior chain אחרי חיפושים בגוגל הבנתי פחות או יותר שזה תאומים,גב תחתון,שרירי הישבן (glutes) ו hamstrings

מה שלא הבנתי זה מה זאת אומרת להרים את החזה שאתה במצב כזה ולמה לכווץ את החזה יעזור? הכוונה בלכווץ זה כאילו להפעיל את השריר של החזה?
השרשרת האחורית אני חושב שהכוונה שלך זה לposterior chain אחרי חיפושים בגוגל הבנתי פחות או יותר שזה תאומים,גב תחתון,שרירי הישבן (glutes) ו hamstrings
מה ששחר18 שלח מעל

הוא אומר שכאשר אתה מבצע דדליפט, אתה צריך להרים את החזה, כמו שהוא כתב בספר שלו (בחלק על הפרס, אבל אותו עיקרון) תחשבי כאילו את מנסה להראות את הציצים שלך, הוא אומר שאם זה יוצא לך קל, כאילו פשוט מנסה לעשות את זה פעם אחת וזהו, כנראה לא עשית את זה טוב, כלומר, צריך לעבוד על זה.

• פותח/ת השרשור
הוא אומר שכאשר אתה מבצע דדליפט, אתה צריך להרים את החזה, כמו שהוא כתב בספר שלו (בחלק על הפרס, אבל אותו עיקרון) תחשבי כאילו את מנסה להראות את הציצים שלך, הוא אומר שאם זה יוצא לך קל, כאילו פשוט מנסה לעשות את זה פעם אחת וזהו, כנראה לא עשית את זה טוב, כלומר, צריך לעבוד על זה.
הוא מדבר בספר בלשון נקבה או שאתה חושב שאני בת?
יש לי עצה בשבילך
שאתה מתחיל את ההרמה תחשוב שאתה דוחף את הרצפה ממך
ראיתי שאתה גם עושה SS, כל הכבוד על המשקלים גבר יש לך עצות בנוגע לתוכנית עצמה?

באנגלית זה כאילו לשני המינים אבל הוא נתן דוגמה ספציפית לבנות כי זה מתאים

אני חושב איזה עצות אני יכול לתת לכם.
תאכלו הרבה בשר ואוכל בכללי ,תגיעו לאימון בהרגשה שאתם יודעים מראש שאתם סוגרים סקוואט לככה וככה משקל,הכוונה שלי זה שאני באופן אישי ניגש למוט בסקוואט ונכנס לפוזיציה אני לא חושב בראש אם זה יעלה או לא,אם אני אכשל וכו ,פשוט תרימו את המוט תיקחו שתי צעדים אחורה ותסקביטו
עם הרגשה שזה בסך הכל קצת יותר משקל מאימון שעבר זהו.
ככה גם בנוגע לכל תרגיל אחר בתוכנית תבואו עם כוונה למוט והוא יעלה
זה במידה ואתם אוכלים מספיק ומתאוששים וכו.
אם לומר את האמת אני עדיין בתהליכי למידה שיקחו קצת זמן.
בכל מקרה מה שנותר לי זה לאחל לך בהצלחה בתוכנית.
ושנה טובה לכל חברי הפורום

תראה את הסרטונים של ריפטו ברשת (אחלה סרטוני הדרכה למתאמן המתחיל לאחר מכן כל אחד מפתח את הטכניקה שלו)
ותצלם כל אימון סרטוני טכניקה ותעלה לכאן יעזרו לך בכיף

• פותח/ת השרשור
תראה את הסרטונים של ריפטו ברשת (אחלה סרטוני הדרכה למתאמן המתחיל לאחר מכן כל אחד מפתח את הטכניקה שלו)
ותצלם כל אימון סרטוני טכניקה ותעלה לכאן יעזרו לך בכיף
סבבה, בנתיים אני רואה את הסרטונים שלו מהערוץ ביוטיוב שלו יש אולי עוד סרטונים שהם לא ביוטיוב ופספסתי?
עריכה: אם יש לך קישור לDVD זה מאוד יעזור לי,תודה וחג שמח

נערך לאחרונה:
סבבה, בנתיים אני רואה את הסרטונים שלו מהערוץ ביוטיוב שלו יש אולי עוד סרטונים שהם לא ביוטיוב ופספסתי?
עריכה: אם יש לך קישור לDVD זה מאוד יעזור לי,תודה וחג שמח

אני לא יכול לספק לך את הDVD כיוון והוא עולה כסף ויש זכויות יוצרים אך אני בטוח שאם תפשפש באינטרנט אתה תמצא.

תכלס אני למדתי מהיוטוב והסרטונים שלו

חשוב שרק תבין את העקרון ותעלה סרטונים לפה יש לך בפורטל מאמר ענק על התוכנית

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול לספק לך את הDVD כיוון והוא עולה כסף ויש זכויות יוצרים אך אני בטוח שאם תפשפש באינטרנט אתה תמצא.

תכלס אני למדתי מהיוטוב והסרטונים שלו

חשוב שרק תבין את העקרון ותעלה סרטונים לפה יש לך בפורטל מאמר ענק על התוכנית
מאמר על הדדליפט או על התכונית SS?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית