הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ street workout

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני התאמנתי 10 חודשיים street workout ואני מתאמן 3 חודשים במכון,אני ראיתי שיפור ממש גדול אני ממש גדלתי בחזה ובגב ברגליים... אבל אני נהייתי פחות טוב בתרגילי משקל גוף,אני רוצה לשלב street workout יחד עם זה(70% מהאימון sw ו-30% מהאימון משקולות\מכונות) כי אני רוצה להיות אטלתי אבל גם עם מסה טובה זה אפשרי?ואפשר לעשות מסה ב-street workout כמו במכון כושר?

סבבה אז אולי אתה מבין יותר ממני
אחרי עליה של 12 קילו על 10 אחוז שומן אתה רוצה להגיד לי שזה לא הגיוני ששמונה קילו מזה זה שריר
אולי באמת אני טועה אשמח להסבר
דבר ראשון כשעולים במשקל תמיד עולים גם נוזלים.

דבר שני, גם כשמעלים משקל ונשארים על אותו אחוז שומן בעצמם מעלים גם שומן, לצורך הדוגמא אדם ששוקל 100 קילו והוא 20% שומן זה אומר שיש לו 20קילו של שומן, עשה מסה והעלה 10 קילו אך נשאר על 20% שומן משמע שעכשיו הוא 110 קילו על 20% שומן זה אומר שיש לו 22 ק"ג של שומן, סךהכל עליה של 2 קילו שומן מתוך ה-10 שהוא העלה, וכנראה מתוכם גם נוזלים.

דבר שלישי ההכי חשוב, אין לך באמת מושג אם נשארת על 10% שומן, אלא עם כן נמדדת על ידי בוד בוד שזה עולה 400-500 שקל או שעשית בדיקת x-ray שאף אחד בבית חולים לא יתן לך להתקרב למכשיר רנטגן הזה בכלל בשביל בדיקת אחוז שומן. כך שמכשירים הביתיים פשוט לא מדוייקים מספיק.

דבר ראשון כשעולים במשקל תמיד עולים גם נוזלים.

דבר שני, גם כשמעלים משקל ונשארים על אותו אחוז שומן בעצמם מעלים גם שומן, לצורך הדוגמא אדם ששוקל 100 קילו והוא 20% שומן זה אומר שיש לו 20קילו של שומן, עשה מסה והעלה 10 קילו אך נשאר על 20% שומן משמע שעכשיו הוא 110 קילו על 20% שומן זה אומר שיש לו 22 ק"ג של שומן, סךהכל עליה של 2 קילו שומן מתוך ה-10 שהוא העלה, וכנראה מתוכם גם נוזלים.

דבר שלישי ההכי חשוב, אין לך באמת מושג אם נשארת על 10% שומן, אלא עם כן נמדדת על ידי בוד בוד שזה עולה 400-500 שקל או שעשית בדיקת x-ray שאף אחד בבית חולים לא יתן לך להתקרב למכשיר רנטגן הזה בכלל בשביל בדיקת אחוז שומן. כך שמכשירים הביתיים פשוט לא מדוייקים מספיק.

מסכים איתך ב 100%
ממדו אותי במכון אם איזה מכשיר אין לי מושג מה השם ויודע שזה לא הכי מדויק אך הלפני והאחרי היה אותו דבר
ובגלל זה אמרתי גם 8
ואני לא מאמין שעליתי יותר מ4 קילו של שומן ונוזלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית