הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה או חיטוב

אני אני

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
היי , אני קצת מבולבלת ..
אני מתאמנת המון זמן ולא גודל לי הישבן אני עושה סקוואטים לאנצים ועוד המון תרגילים אבל אף פעם זה לא היה כל כך בעיקביות בגלל כאבים לא קשורים ברגליים וזה מה שפגע .
עכשיו אני רוצה כבר להתחיל באמת לעבוד חזק על הרגליים וגם על השאר הגוף , אני די רזה יש לי קצת מה להוריד עוד .. מה לעשות ? להמשיך בחיטוב ולעבוד עוד עם משקלים או מסה ? אנימפחדת להשמין כי בחורף הקודם לא הצלחתי כלום וסתם השמנתי

אם את רזה, כדי לראות שינוי ויזואלי משמעותי תצטרכי לצבור מסת שריר. והתהליך הזה יתרחש במסה.. הוא יכול להתרחש בצורה פחות משמעותית גם בחיטוב במקרים נורא מסויימים (אצל מתאמנת מתחילה למשל. אבל זה לא רלוונטי כי השינוי לא גדול)

אם את רוצה שימליצו לך פה על חיטוב/מסה תעלי נתונים (גובה, משקל, ורצוי גם תמונה- לשם הערכת אחוז שומן).

את אומרת שבחורף שעבר ניסית להיות בתהליך צבירת מסה ורק השמנת?
כנראה שמשהו לא היה בסדר בתכנית האימונים ו/או התזונה.

היי , אני קצת מבולבלת ..
אני מתאמנת המון זמן ולא גודל לי הישבן אני עושה סקוואטים לאנצים ועוד המון תרגילים אבל אף פעם זה לא היה כל כך בעיקביות בגלל כאבים לא קשורים ברגליים וזה מה שפגע .
עכשיו אני רוצה כבר להתחיל באמת לעבוד חזק על הרגליים וגם על השאר הגוף , אני די רזה יש לי קצת מה להוריד עוד .. מה לעשות ? להמשיך בחיטוב ולעבוד עוד עם משקלים או מסה ? אנימפחדת להשמין כי בחורף הקודם לא הצלחתי כלום וסתם השמנתי
השאלה היא לא כמה את עושה, השאלה היא כמה את מתקדמת, ויש הבדל גדול.
אם תצליחי לעלות את משקלי העבודה שלך בסקוואט בכל אימון / פעם בשבוע / פעמיים בשבוע - את תראי תוצאות. זה שתוסיפי עוד תרגילים לא בהכרח יביא לתוצאות...

גדילה של מסת שריר היא לא עניין רנדומלי ובמיוחד לא אצל נשים. פה ושם אימון כזה או אחר עם תזונה כזו ואחרת לא תוביל לגדילה.
את חייבת להיות לפחות במאזן נייטרלי ולהקפיד על כמות החלבון שאת צורכת ואת חייבת תכנית אימונים מאוזנת עם התפתחות של משקלי עבודה
בקיצור כדי לגדול את חייבת להתחיל לעבוד מסודר.

Back
למעלה תחתית