ייעוץ סטרואידים שמשווקים בחול כ"פרו הורמונים"

• פותח/ת השרשור manii
  • פורסם בתאריך

manii

משתמש פעיל
356
43
נק' מוניטין:
217
356
43
בעבר היה את האפיסטן והאמסטן שרצו חזק פה בפורום, מאחר ושניהם כמו עוד רבים יצאו מהחוק גם במקומות שהיו חוקיים, ונכנסו הרבה תחליפים באתרים שבדקתי. האם מישהו מכיר "פרו הורמון" ששווה ניסוי? קיים מוצר איכותי שחוקי כרגע במדינות האלה? תודה !

בעבר היה את האפיסטן והאמסטן שרצו חזק פה בפורום, מאחר ושניהם כמו עוד רבים יצאו מהחוק גם במקומות שהיו חוקיים, ונכנסו הרבה תחליפים באתרים שבדקתי. האם מישהו מכיר "פרו הורמון" ששווה ניסוי? קיים מוצר איכותי שחוקי כרגע במדינות האלה? תודה !
אפיסטן ו-msten הם סטרואידים (יותר נכון Designer Steroids) ולא פרו-הורמונים.
ברמת העיקרון כולם עדיין נמכרים אלא שלא ע"י חברות שמקורן בארה"ב משום ששם נכנסט לאחרונה כולם אל רשימת הבאן.
כבר תקופה ארוכה שקצב השקת ה-Designer Steroids ירד מאוד משום שגם כך מטרתו העיקרית היה לנסות ולעקוף את הבאן האמריקאי מ-2003.

• פותח/ת השרשור
אפיסטן ו-msten הם סטרואידים (יותר נכון Designer Steroids) ולא פרו-הורמונים.
ברמת העיקרון כולם עדיין נמכרים אלא שלא ע"י חברות שמקורן בארה"ב משום ששם נכנסט לאחרונה כולם אל רשימת הבאן.
כבר תקופה ארוכה שקצב השקת ה-Designer Steroids ירד מאוד משום שגם כך מטרתו העיקרית היה לנסות ולעקוף את הבאן האמריקאי מ-2003.

כן זה ברור לי, בגלל זה רשמתי משווקים כפרו הורמונים.. השאלה אם אתה מכיר מוצר שעדיין לא נכנס לבאן/מוצר חדש שיצא לאחר הבאן שאתה ממליץ להתנסות איתו.. תודה..

אם אתה כבר מחפש מוצר שעדיין לא נכנס לבאן / מוצר חדש שיצא ... אז למה שפשוט לא תילך על הדבר האמיתי וזהו ? בשביל מה המשחקים ?

• פותח/ת השרשור
אם אתה כבר מחפש מוצר שעדיין לא נכנס לבאן / מוצר חדש שיצא ... אז למה שפשוט לא תילך על הדבר האמיתי וזהו ? בשביל מה המשחקים ?

מחיר, אין זיופים, רצון לנסות דברים חדשים, וסטרואידים מצויינים כמו שציינתי אמסטן ואפיסטן שניסיתי בעבר ואהבתי. גם את "הדבר האמיתי" ניסיתי.. תאמין לי שM-sten לא פחות אמיתי ;)

• פותח/ת השרשור
לרוב האוראליים הרגילים בארץ באותו מחיר או זולים יותר (מחיר 10מג).

אין סייקל של אוראליים בלבד שהוא מומלץ - משמע כך או כך תאלץ לסמוך על הדילר שלך כדי לקנות טסט.

ומי אמר שאני לא על טסט עכשיו? ראית אותי פה כותב שאני מחפש סייקל אוראלי בלבד? ובנוגע למחירים אולי יש לך מקורות טובים משלי אבל כל אוראלי שהתעסקתי איתו מהארץ יצא יותר יקר פי כמה וכמה מהאפיסטן/אמסטן שהזמנתי בעבר.

מי אמר שאני לא על טסט עכשיו? ראית אותי פה כותב שאני מחפש סייקל אוראלי בלבד?
לא צריך להתחרפן, הכל בסדר.
אם תקרא שוב את מה שכתבתי תבין שהתכוונתי לכך שאתה סומך על הדילר שלך בשמן שאתה מזריק אין סיבה שלא תסמוך עליו באוראליים.

• פותח/ת השרשור
לא צריך להתחרפן, הכל בסדר.
אם תקרא שוב את מה שכתבתי תבין שהתכוונתי לכך שאתה סומך על הדילר שלך בשמן שאתה מזריק אין סיבה שלא תסמוך עליו באוראליים.

מי מתחרפן??? מי אמר שאני לא על טרן עכשיו??
סתם אני צוחק הכל בסדר אחי, ועדיין לא יצא לי למצוא בארץ סטוריאידים כמו אפיסטן ואמסטן שאהבתי וחבל לי שבעייתי להשיג אותם כרגע.

מי מתחרפן??? מי אמר שאני לא על טרן עכשיו??
סתם אני צוחק הכל בסדר אחי, ועדיין לא יצא לי למצוא בארץ סטוריאידים כמו אפיסטן ואמסטן שאהבתי וחבל לי שבעייתי להשיג אותם כרגע.
אין כרגע חומרים "חדשים" שמשווקים כפרו-הורמונים משום שאין טעם לשווק אותם ככאלה. האופן בו מוסיפים אותם לרשימת החומרים האסורים נהיה יעיל מאוד.
החומרים עדיין נמכרים אונליין, פשוט לא מתוך ארה"ב.
אין כרגע המצאות מעניינות מדווחות בהרחבה.
אם אתה מעוניין בדומים לאפיסטן וmsten, נסה ווינסטרול וסופרדרול, או טורינבול ואנדרול. האפקט יהיה עוצמתי יותר אפילו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית