ייעוץ מעבר לABC

תן פרטים עליך, גיל, גובה, משקל, כמה אתה מרים בתרגילים המורכבים (בנצ, סקוואט, דדליפט) כמה זמן אתה כבר מתאמן, ולמה החלטת שאתה צריך לעבור ל-abc??

• פותח/ת השרשור
תן פרטים עליך, גיל, גובה, משקל, כמה אתה מרים בתרגילים המורכבים (בנצ, סקוואט, דדליפט) כמה זמן אתה כבר מתאמן, ולמה החלטת שאתה צריך לעבור ל-abc??
מיציתי את AB כבר 5 חודש
גיל 16 משקל 70 גובה 1.69 מורכבים בערך בנץ 75 סקוואט 90 דדליפט 115 מילטרי 40

מיציתי את AB כבר 5 חודש
גיל 16 משקל 70 גובה 1.69 מורכבים בערך בנץ 75 סקוואט 90 דדליפט 115 מילטרי 40
איך אפשר למצות תוכנית?
לרוב זה יהיה כשמגיעים למטרות שמציבים בתחילתה...

• פותח/ת השרשור
איך אפשר למצות תוכנית?
לרוב זה יהיה כשמגיעים למטרות שמציבים בתחילתה...[/QUOTE
את האמת די השגתי את המטרות,אני רוצה להוסיף עוד קצת גירוי כי מה שיש לי בAB לא מספיק לי..אז מה אתה אומר כמה תרגילים לעשות לרגליים שהם מקבלות יום משלהם

על פי מה קבעת שמה שהיה בAB לא הספיק? אולי לא הוספת משקלי עבודה? תנסה לבצע את אותה תוכנית שעשית אבל עם משקלי עבודה כבדים יותר. ובכלל עדיף שתפרסם אותה פה כי אני בטוח שהתוכנית שאתה עושה לא בדיוק אידיאלית.

תקבל מספיק גירוי אם תתקדם במשקלי העבודה.
התקדמות יכולה גם להיות במנוחות קצרות יותר, נפח גדול יותר, עצימות גבוהה יותר.. הכל תלוי במטרות ותצורת התוכנית.
כמו שטנק כתב, יהיה עדיף אם תכתוב לנו את התוכנית במלואה וכך נוכל לעזור בצורה יותר טובה.

• פותח/ת השרשור
על פי מה קבעת שמה שהיה בAB לא הספיק? אולי לא הוספת משקלי עבודה? תנסה לבצע את אותה תוכנית שעשית אבל עם משקלי עבודה כבדים יותר. ובכלל עדיף שתפרסם אותה פה כי אני בטוח שהתוכנית שאתה עושה לא בדיוק אידיאלית.

תקבל מספיק גירוי אם תתקדם במשקלי העבודה.
התקדמות יכולה גם להיות במנוחות קצרות יותר, נפח גדול יותר, עצימות גבוהה יותר.. הכל תלוי במטרות ותצורת התוכנית.
כמו שטנק כתב, יהיה עדיף אם תכתוב לנו את התוכנית במלואה וכך נוכל לעזור בצורה יותר טובה.
אני דווקא כן התקדמתי יפה במשקלי עבודה..
התכנית בערך
A:חזה: בנץ 4X8,בנץ עליון בדאמבלים 3X10 פרפר בכבלים גבוהים 3X12
כתפיים: מילטרי 3X8,הנפות לצדדים 2X12,תרגיל לכתף אחורית 2X12
יד אחורית: מקבילים צר 3X8,תרגיל פשיטה כל פעם עושה משהו אחר 3X12
B:רגליים: סקוואטים 4X8,לג פרס 3X10,לאנגים 3X12
גב: דדליפט 3X6,חתירה במוט 3X8,פולי עליון רחב2X12,פולי עליון צר2X12
יד קדמית מגוון גם פעם פטישים פעם סיבוב יד 2 תרגילים כל אחד 3 סטים 12 חזרות.
ולא בקטע שלא הפספקתי להתקדם בה,אני דווקא גדל יפה הבעיה שבא לי להעמיס קצת יותר על כל שריר באימון.

איך אפשר למצות תוכנית?
לרוב זה יהיה כשמגיעים למטרות שמציבים בתחילתה...
נכון, אבל לפעמים פשוט נמאס מתוכנית מסוימת (לדוגמא , למישהו נשבר לחכות 10 דקות בין סט לסט).

• פותח/ת השרשור
נכון, אבל לפעמים פשוט נמאס מתוכנית מסוימת (לדוגמא , למישהו נשבר לחכות 10 דקות בין סט לסט).
בדיוק תאמת גם די נמאס לי מהתכנית הזאת ואני לא מרוצה ממנה בכללי מהאימון של 3 קבוצות שריר באימון זה פוגע לי אישית בהתקדמות של השרירים שיגיעו אחרונים לאימון

סקוואט hb/fs/lb הכול הולך
דדליפט כלשהו
לגפרס תגוון צר/רחב
כפיפה ופשיטת רגליים סופרסט..
הסדר הוא מה שנוח לך

לאנג-הליכה משקל גוף עד שאתה מת לסיום (אם אתה אוהב)
ותאומים משהו לחזרות גבוהות אופציונלי

אמור להספיק,
לא נכנס לקטע אם אתה צריך abc או לא
שאלת שאלה עניתי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית