נק' מוניטין:
0
- 32
- 0
אז ככה,אני צריך השבוע לעבור ל ABC ואני עושה יום רגליים בנפרד.כמה תרגילים לתת לרגליים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מיציתי את AB כבר 5 חודשתן פרטים עליך, גיל, גובה, משקל, כמה אתה מרים בתרגילים המורכבים (בנצ, סקוואט, דדליפט) כמה זמן אתה כבר מתאמן, ולמה החלטת שאתה צריך לעבור ל-abc??
איך אפשר למצות תוכנית?מיציתי את AB כבר 5 חודש
גיל 16 משקל 70 גובה 1.69 מורכבים בערך בנץ 75 סקוואט 90 דדליפט 115 מילטרי 40
איך אפשר למצות תוכנית?
לרוב זה יהיה כשמגיעים למטרות שמציבים בתחילתה...[/QUOTE
את האמת די השגתי את המטרות,אני רוצה להוסיף עוד קצת גירוי כי מה שיש לי בAB לא מספיק לי..אז מה אתה אומר כמה תרגילים לעשות לרגליים שהם מקבלות יום משלהם
על פי מה קבעת שמה שהיה בAB לא הספיק? אולי לא הוספת משקלי עבודה? תנסה לבצע את אותה תוכנית שעשית אבל עם משקלי עבודה כבדים יותר. ובכלל עדיף שתפרסם אותה פה כי אני בטוח שהתוכנית שאתה עושה לא בדיוק אידיאלית.
אני דווקא כן התקדמתי יפה במשקלי עבודה..תקבל מספיק גירוי אם תתקדם במשקלי העבודה.
התקדמות יכולה גם להיות במנוחות קצרות יותר, נפח גדול יותר, עצימות גבוהה יותר.. הכל תלוי במטרות ותצורת התוכנית.
כמו שטנק כתב, יהיה עדיף אם תכתוב לנו את התוכנית במלואה וכך נוכל לעזור בצורה יותר טובה.
נכון, אבל לפעמים פשוט נמאס מתוכנית מסוימת (לדוגמא , למישהו נשבר לחכות 10 דקות בין סט לסט).איך אפשר למצות תוכנית?
לרוב זה יהיה כשמגיעים למטרות שמציבים בתחילתה...
בדיוק תאמת גם די נמאס לי מהתכנית הזאת ואני לא מרוצה ממנה בכללי מהאימון של 3 קבוצות שריר באימון זה פוגע לי אישית בהתקדמות של השרירים שיגיעו אחרונים לאימוןנכון, אבל לפעמים פשוט נמאס מתוכנית מסוימת (לדוגמא , למישהו נשבר לחכות 10 דקות בין סט לסט).