הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פעילות אירובית בנוסף לחדר"כ (התאוששות)

yanivoz84

משתמש מתחיל
60
1
נק' מוניטין:
-59
60
1
אהלן חברים ערב טוב,
אני בכיתה יא מתאמן בFBW שלוש פעמים בשבוע עם מורכבים כרגע במסה.
בכיתה יא צריך לעשות 60 שעות של תרומה בקהילה אז אני בחרתי להיות באחריי לצהל מי שמכיר ,
ומי שלא זה סוג של הכנה לצבא פעמיים בשבוע שעתיים אימון והאימון על פי מה שעברתי ויודע זה בעיקר על כושר
, כוח מתפרץ וסיבולת אז רציתי לשאול אם אני יקפיד באמת לישון 8 שעות אם לא יותר ויוסיף קלוריות של אותה פעילות בממוצע.
חשוב לציין שהאימון לא עצים בכולו אבל בכל זאת אימון דינאמי. זה יפגע לי בהתאוששות של האימון שבראש סדר העדיפויות כרגע?
ואם כן מה אוכל לעשות כדי להפחית, למנוע? תודה לעוזרים.

אכן עלול לפגוע בהתאוששות, התכנון אימונים שלך צריך להיות בנוי נכון ולכלול את האימונים באחריי, אל תחשוב שהגוף לא מקבל סטרס מלסחוב אלונקה ולרוץ ספרינטים

• פותח/ת השרשור
אכן עלול לפגוע בהתאוששות, התכנון אימונים שלך צריך להיות בנוי נכון ולכלול את האימונים באחריי, אל תחשוב שהגוף לא מקבל סטרס מלסחוב אלונקה ולרוץ ספרינטים
תודה על התשובה , תכנון נכון = אימון ואחריי באותו יום? שאחריי כמובן אחרי האימון.

תכנון נכון = אימון ואחריי באותו יום? שאחריי כמובן אחרי האימון
לא זה תכנון נוראי בעיני.
אם אתה רוצה לתת את הדגש לחדר כושר, תעשה את האימונים הכבדים שלך יום לפני אחריי, ואחרי אחריי לעשות יום מנוחה או אימון קל.

תעשה את האימונים הכבדים שלך יום לפני אחריי, ואחרי אחריי לעשות יום מנוחה או אימון קל
אני בטוח שאי שם בעולם יש מישהו שמבין מה כתוב כאן.
upload_2015-9-21_12-55-45.png

אני בטוח שאי שם בעולם יש מישהו שמבין מה כתוב כאן.
צפה בקובץ המצורף 29882
כן זה נשמע מצחיק שקוראים לתכנית הכנה לצבא הזו "אחריי", תקרא שוב את אותו קטע,
תעשה את האימונים הכבדים שלך יום לפני אחריי, ואחרי אחריי לעשות יום מנוחה או אימון קל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית