דיון נושא שמעניין אותי זמן רב

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
איך זה הגיוני שיש ליפטרים ממש חזקים נגיד כמו חן זוננרייך שזה לא נראה כאילו הוא מתאמן ויש עוד כאלה בפורום , כאילו מרימים הרבה אבל וואלה אם הייתי רואה אותם ברחוב לא הייתי חושב שהם מתאמנים וגם הרגליים שלהם בלי יותר מדי מסת שריר , אני לא בא במטרה להעליב או משהו פשוט אני לא מבין איך זה הגיוני ואם יש מישהו שמוכן להסביר לי את הנושא הזה ...

לא בא לקטול את הפאוורליפטינג או משהו אני גם מתכוון להשקיע בזה כשאשתחרר מהצבא (אני לוחם ולא אפשרי לעשות סקוואט ודדליפט כבדים) אפילו מחכה לרגע שאשתחרר רק כדי לסקביט סוף סוף

אתה עלבון לאנושות. לך מכאן.
אתה מגזים... תראה לי ליפטר אחד שהוא בילדר לחזרות גבוהות שלא משלב גם עצימות בשרירים הבולטים עם היפרטרופיה סרקופלזמית וגנטיקה ויש לו הרבה שומן אבל אם תוריד את השומן תראה שאין לו הרבה מסת שריר בדדליפט 😳

אתה מגזים... תראה לי ליפטר אחד שהוא בילדר לחזרות גבוהות שלא משלב גם עצימות בשרירים הבולטים ויש לו הרבה שומן אבל אם תוריד את השומן תראה שאין לו הרבה מסת שריר בדדליפט 😳

שכחת היפרטרופיה סרקופלזמית וגנטיקה איפשהו במשפט. אעדכן אותך.

אני אומר גנטיקה .. כמו שצינת חן שאכן משקלים שלא מטורפים אבל מבחינת מסת שריר הוא לא הרשים ,ה
אבל אני יקח את עצמי בתור דוגמה עוד מסקוואט חלש של 150-200 קילו נהיו לי רגלים מפלציות (על אחוז שומן נמוך יחסית)
וגב רחב וגדול (הכל יחסי) כל השאר בא מאימוני נפח ולבילדינג שאני משלב ...
תראה Shai Zomer איזה מסת שריר מכובדת הוא משיג מאימוני ליפטינג
ויש פה עוד כמה סוסים כמו
alalalal

מה שכן אם חן היה משקיע קצת יותר בגוף באימוני בילדינג ותזונה "נכונה" היה נראה שונה לגמרי.(טוב שלא עשה את זה חחח)

אין ליפטר שלא נראה שרירי (גם בפלג גוף עליון) ואין בילדר חלש. הפוסט הזה יצא מפרופורציות.

ליפטרים פשוט עם יותר אחוזי שומן מבילדרים, אז הם נראים פחות מרשים ביחס לבילדרים אבל יש הרבה ליפטרים מוכרים שעשו חיטוב שנראים פשוט פצצה

כמה דוגמאות להמחשה
2015-09-05 13.49.36.png

2015-09-05 13.53.31.png

אין ליפטר שלא נראה שרירי (גם בפלג גוף עליון) ואין בילדר חלש. הפוסט הזה יצא מפרופורציות.

ליפטרים פשוט עם יותר אחוזי שומן מבילדרים, אז הם נראים פחות מרשים ביחס לבילדרים אבל יש הרבה ליפטרים מוכרים שעשו חיטוב שנראים פשוט פצצה

כמה דוגמאות להמחשה
צפה בקובץ המצורף 29774
צפה בקובץ המצורף 29775
ברור למדי שיש גם עניין של מטרה... בילדר ירצה להיות שרירי ככל שניתן וליפטר עם טוטאל גבוה. מטרות שונות מושגות באמצעים שונים... 😉

ברור למדי שיש גם עניין של מטרה... בילדר ירצה להיות שרירי ככל שניתן וליפטר עם טוטאל גבוה. מטרות שונות מושגות באמצעים שונים... 😉
לא אמרתי שלא, ברור שיש עיניין של מטרה, ברור לכולם שהוא גם מושג על ידי אמצעים שונים - זה עדיין לא אומר שאפשר להגיד על ליפטרים שהם לא שריריים, זה אבסורד לחשוב ככה, כמו שאי אפשר להגיד על בילדרים שהם חלשים.

כמה דוגמאות להמחשה
צפה בקובץ המצורף 29774
צפה בקובץ המצורף 29775
שששש:secret:
עוד יחשבו שלליפטרים יש שריר או משו.

שששש:secret:
עוד יחשבו שלליפטרים יש שריר או משו.
צודק אני חוזר בי,
כדי להשיג מסת שריר צריך לעשות 8-12 חזרות ולהגיע לכשל בכל סט, לבלבל את השריר ולתת לו תרגילים מזויות שונות, וכמובן המון סטים - לפחות 20 סטים לשריר בתכנית פיצול של ABCDEF

פשוט ליפטרים לא עושים את זה בגלל זה הם שמנים בלי שום מסה שרירית, הם רק מרימים מאות קילוגרמים, שטויות כל אחד יכול.

A few points:

-It is mainly genetics. You can see "jacked" people on any sport, crossfit golf soccer etc. Those people have an advantage and they will look good regardless the sport.
-Steroids. In Israel about 95% of the bodybuilders use them and maybe under 5% of the powerlifters, I have seen here a few powelifters that can go to a bodybuilding show (and some do)

כמה דוגמאות להמחשה
צפה בקובץ המצורף 29774
צפה בקובץ המצורף 29775
מימין למעלה זה Frank Zane. אני אתפלא מאוד אם הוא היה בעברו פאוורליפטר עב בשר.

בעזהי"ת

אין כמו להפריע לקבוצת מפמפי בייספס באמצע הפריצ'ר, ולשאול אותם בתמימות לטיפים כדי לגדול בידיים ובכתפיים, כי פשוט אני לא מבין בזה ויודע רק סקבטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית