Bill Starr 5×5 -Linear Version

• פותח/ת השרשור lidors
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אימון טוב רווי PRים
סקוואט
90 5
105 5
117.5 5
132.5 5
150 5 PR
אני לא זוכר מתי פעם אחרונה אשכרה הרגשתי טיפות זיעה על הפרצוץ שלי אחרי סט של סקוואט
החזרה האחרונה הייתה ממש קרובה לקצה ועוד שניה נראה לי הייתי מתפרק מתחת למוט, אבל היה שווה את זה
בנץ'
57.5 5
67.5 5
77.5 5
87.5 5
100 3 PR
80 10
עכשיו רק לאכול טוב ולעשות חמש אימון הבא ואני מאושר
חתירה
50 5
57.5 5
65 5
77.5 5
87.5 5 PR חזרה אחרונה רימיתי קצת

הצלחת לעלות במשקל גוף יא תימני? וכבוד התחזקת המון

• פותח/ת השרשור
אימון עייף
הגעתי בלי הרבה אוכל, בימים האחרונים. משקל גוף במכון עם כל הבגדים 84.2 כבר הייתי 85 + לפני שבוע =\
בכל מקרה החלטתי לוותר על הסקוואט הקל כדי להשאיר כוח לדדליפט בסוף אז התחלתי יש מפרס.
אחרי כל סט של פרס (מהמוט ריק עד ל60 קילו) עשיתי קצת סקוואט רק כדי לשחרר את הDOMS שהיו לי במקרבים.
42 5
50 5
55 5
60 3 PR משקל שלא עבדתי איתו עדיין אבל עדיין חלש
קצת התבלבלתי במשקלים לפני הסט האחרון בפרס אז נראה לי שזה גזל לי קצת כוח מיותר.

דדליפט- הרגשתי חלש רצח אפילו בסט הראשון הרגשתי שאחרי כל חזרה אין לי אוויר אבל הלכתי עלז ה בכל מקרה
115 5
130 5
150 5 היה קשה יותר ממה שציפיתי הסט הזה
170 5 PR!!! זה הפתיע אותי לחלוטין, אישית הרגשתי שהגב שלי לא היה ישר, בל החברה מסביבי אמרו שהגזמתי והגב שלי התעגל ממש טיפה. אז יצאתי מרוצה.
3 סטים יד קדמית כי מזמן לא עשיתי (ולא התגעגעתי לתחושה) ו2 סטים אחורית

אחרי התכנית מקווה למשוך 200-205 לחזרה

• פותח/ת השרשור
שבוע 8 אימון C
אימון בזיון... חסר כוחות לחלוטין
בסקוואט כל הסטים החל מה90 קילו הרגישו לי כבדים ב20 קילו יותר. הגעתי בפירמידה ל132.5 ועשיתי חזרה אחת פתאום כאבה לי הכתף אז החזרתי, ניסיתי אחרי דקה לסגור את הסט והרגשתי שזה קשה מדי אז ויתרתי על הסט ועל ה152.5.
בנץ'
60 5
70 5
80 5
90 5
100 3 וקצת, התקדמתי קצת מפעם שעברה אבל עדיין חסר לי את הגרוש ללירה. התפלאתי שהצלחתי בכלל 3.
חתירה לא ניסיתי בכלל החלטתי לוותר על האימון. (עשיתי גם 2 סטים הנפות לצדדים כדי להעביר את הזמן עד שחבר שלי יסיים).

אני עכשיו יוצא מראשון-שלישי בצהריים לצימר בצפון קצת מנוחה. אתם אומרים שאני חוזר לעשות את אותו אימון מחדש? או להמשיך לשבוע 9 כרגיל?

• פותח/ת השרשור
לוקח קצת מנוחה.. הייתי 3 ימים בצפון, חזרתי תפוס בגב כי ישנתי לא טוב ואז לא יכולת בגלל עבודה, קיצר אימון אולי מחר או ביום ראשון נראה מה ילך.
צריך לבוא ל152.5 רענן

• פותח/ת השרשור
טוב חרא אימון בכללי. היה לי שבוע מנוחה מאימונים שבמהלכו לא יכולתי לשמור על תזונה מספקת, מסיבות שונות.
קיצר התחלתי את האימון הרגשתי דווקא טוב ובסט לפני האחרון בסקוואט כבר היה לי קשה יותר מדי.
סקוואט
90 5
105 5
120 5
135 5
152.5 2 זה סוג של PR, די עלוב, אבל עדיין שיא. לא ירדתי לחזרה השלישית זה היה כבד מדי. כנראה הייתי צריך לעשות אימון קל יותר או משהו.
בנץ'
60 5
70 5
80 5
90 5
100 3 שוב שלוש =\ אימון הבא עם הכל ילך טוב במגזר האוכל זה יעלה טוב.
חתירה חפיף על הזין שלי

• פותח/ת השרשור
שבועיים עצובים ביותר, לא מספיק שלא התאמנתי שבוע, עד שעשיתי אימון חזרה (שגם הוא היה מסריח) חטפתי שפעת יום אחרי.
והDOMS בגלל השפעת כל כך כאבו לא יכולתי לרדת במדרגות (לעלות משום מה היה בסדר). לקח לזה איזה 4 ימים לעבור, שלא לדבר עם העובדה שלא הצלחתי לאכול הרבה כי רוב הזמן ישנתי או לא הייתי רעב.
קיצר בזבוז של שבועיים, עד שהגעתי לשיא, הנה הוא יורד שוב

• פותח/ת השרשור
אני צריך עצה...
יום ראשון אני אעשה אימון אחרי הפסקה של שבוע (שוב), השאלה שלי היא האם לעשות את האימון האחרון שביצעתי, כי הוא הלך ממש מסריח בגלל שעשיתי עוד הפסקה לפניו, לעשות את האימון שאמור לבוא אחריו עם המשקלים הרגילים, או לעשות אימון קל יותר.

אני פשוט עוד חודשיים בול מתגייס ואני לא רוצה לבזבז זמן

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה לבזבז עוד אימון,אחרי שהצלחתי 150 ל5 עשיתי אחריו 152 רק ל2, זאת נפילה גדולה מדי, ואני לא רוצה שזה יקרה שוב.
נראה איך אני ארגיש בראשון כבר כנראה...

אני לא רוצה לבזבז עוד אימון,אחרי שהצלחתי 150 ל5 עשיתי אחריו 152 רק ל2, זאת נפילה גדולה מדי, ואני לא רוצה שזה יקרה שוב.
נראה איך אני ארגיש בראשון כבר כנראה...
זאת בדיוק הסיבה שתנסה שוב ותבדוק אם אולי לא התאוששת והיה לך אימון רע...

• פותח/ת השרשור
טוב היום היה אימון אפילו יותר גרוע מהקודם... אין צורך לציין, לא הגעתי למשקלים הכבדים באף תרגיל.
כנראה אחרי שחברה שלי תתגייס יהיה לי סדר יום יותר מסודר, כרגע רוב הזמן מוקדש לה...
למה כל כך קשה לי לאכול?!!!?

טוב היום היה אימון אפילו יותר גרוע מהקודם... אין צורך לציין, לא הגעתי למשקלים הכבדים באף תרגיל.
כנראה אחרי שחברה שלי תתגייס יהיה לי סדר יום יותר מסודר, כרגע רוב הזמן מוקדש לה...
למה כל כך קשה לי לאכול?!!!?
תתחיל לשתות חלב, אפילו אני שותה

• פותח/ת השרשור
מחצי ליטר ביום יש לי שלשולים אז קצת קשה לי עם זה...
בכללי הקיבה שלי די רגישה

• פותח/ת השרשור
מסקנה מהשבועיים האחרונים אני חלש...
היום דווקא הרגשתי סבבה
באתי לעשות פרס הצלחתי 52.5 לחמש והיה קשה מדי, אז במקום לעלות ל60 שבקושי היה עולה עשיתי עוד סט עם 52ץ5 ואז 40 ל-10 כזה, לא קשה.
דדליפט חשבתי עוד ילך טוב, מסתבר שטעיתי.
120 5
135 5
155 5 וזה כבר היה קשה מדי אז לא עליתי ל172.5/5

חזרתי בכוח איזה חודש-חודשיים

מחר חברה שלי מתגייסת :( והדבר היחידי שעולה לי לראש שחיובי פה זה שיהיה לי יותר זמן לאכול ופחות איבודי אימונים...

תימני שכמוני

כנראה שאתה כן צריך דילואד, תקפיד על השינה (כן בטח) והאוכל קצת יותר

מחצי ליטר ביום יש לי שלשולים אז קצת קשה לי עם זה...
בכללי הקיבה שלי די רגישה
גם לי, אבל גיליתי שתוסף תזונה בשם לקטוזין - שעוזר בעיכול לקטוז, פותר לי את הבעיה במינון די גבוה. שווה לך לנסות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית