הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

5x5

• פותח/ת השרשור רםי
  • פורסם בתאריך

רםי

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
1
6
1
רםי הוסיף לוג חדש:

5x5 - 5X5 במטרה לצבור כוח ואז להשתמש במשקלים לטובת היפרוטרופיה

שלוש אימונים בשבוע תבנית של כל 14 יום תראה כך
XAXBXAX
XBXAXBX

יום A
סקוואוט 5X5
בנץ פרס 5X5
TBAR 5X5
מקבילים 3XF

יום B
סקוואט 5X5
לחיצת כתפיים כנגד מוט 5X5
דדליפט 1X5 ( סט אחד לחמש חזרות )
מתח 3XF

מטרה לקבל כוח מכובד מהתוכנית משהו בסגון
סווקואט 120
בנץ 100-90
דד 140

משקלים התחלתיים ( מוריד אותם קצת בתוכנית בישביל רצף התקדמות)
סקוואוט 60
בנץ 60
דד 50
כולם לחמישיות.

מתאמן כשנתיים ומקווה לקחת את עצמי לרמה הבאה.

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה הגיון לשנות את סדר האימונים של התוכנית
כלומר A1, B, A2 .כל שבוע
כאשר ב a2 אתה עושה שלשה + שמיניה עם 80%.

מסכים עם חנן. בנוסף לדעתי אתה עוד רחוק ממצב שבו תוכנית של 5X5 תועיל לך. משקלי העבודה שלך עוד ממש נמוכים והאמת אני לא מבין איך אתה במשקלים כאלה לאחר שנתיים אימונים. לדעתי האישית תוריד נפח משמעותית ותעבור לSS או תוכנית סטייל SS.

מסכים עם חנן. בנוסף לדעתי אתה עוד רחוק ממצב שבו תוכנית של 5X5 תועיל לך. משקלי העבודה שלך עוד ממש נמוכים והאמת אני לא מבין איך אתה במשקלים כאלה לאחר שנתיים אימונים. לדעתי האישית תוריד נפח משמעותית ותעבור לSS או תוכנית סטייל SS.
אני דווקא אוהב את הלינארית. קצב ההתקדמות הוא מספיק מהיר והיא מאפשרת יותר מרווח נשימה

אני דווקא אוהב את הלינארית. קצב ההתקדמות הוא מספיק מהיר והיא מאפשרת יותר מרווח נשימה
גם אני אוהב את הלינארית ועשיתי בה הרבה סבבים אבל לא במשקלי עבודה כאלה. לא רואה את הטעם בכללי להריץ לינארית אם אין לך סקוואט שהוא לפחות באזור ה100 אחרת ההתקדמויות באחוזים כמעט ולא מורגשים וזה כמעט כמו לתת את אותו המשקל ל5 סטים ולמתאמן מתחיל זה פחות טוב מלתת את המשקל הזה ל3 סטים ולהתקדם מאימון לאימון כמו בSS.

גם אני אוהב את הלינארית ועשיתי בה הרבה סבבים אבל לא במשקלי עבודה כאלה. לא רואה את הטעם בכללי להריץ לינארית אם אין לך סקוואט שהוא לפחות באזור ה100 אחרת ההתקדמויות באחוזים כמעט ולא מורגשים וזה כמעט כמו לתת את אותו המשקל ל5 סטים ולמתאמן מתחיל זה פחות טוב מלתת את המשקל הזה ל3 סטים ולהתקדם מאימון לאימון כמו בSS.
אני די מסכים איתך, בגדול האידיאל יהיה משהו באמצע בין לינארית ל SS.
לדוגמא 5*3 אקרוס, מנוחה של 3-5 דקות בין הסטים והתקדמות של 2.5-5 קילו מדי אימון.

• פותח/ת השרשור

פולי זה לא רע, אבל כדי לעלות מתח צריך לעבוד על מתח.
יש המון סרטוני יוטיוב טובים ומאמרים בנושא - מלעשות בעזרת גרביטון, מלהתלות ולרדת בצורה איטית, מתח עם גומיה/חבר שעוזר בהתנגדות ועוד.

בתור אחד שעלה בחודשיים מאפס חזרות ל11 (רף של כושר קרבי בקבלה לבהד 1) בזמנו , ועוד הייתי שמנמן לא קטן, מבטיח לך שזה השיטה הטובה ביותר.

• פותח/ת השרשור
רםי עדכן/ה את הלוג ״5x5״:

עדכון לוג: 21/02/18

קודם כל כמעט ולא ישנתי בלילה לפני האימון הזה אז לא הלך משהו בלשןו המעטה
סקוואט 62.5
בנץ 60
חתירה ( התחלתי חיתרה כנגד מוט ) 45 ( כלל מוט )
ומקבלים הלך דיי זוועה איך צורך לדבר עליו
והוספתי תרגיל עזר :
לחיצת חזה בשיפוע חיובי 10X3 היום עם 20 קילו כול צד

קרא את שאר עדכון הלוג...
זאת התכנית שאני עושה תוכנית אימונים - StrongLifts 5×5 Beginner Strength Training Program - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תודה אני חושב שאני ינסה את זה
אני לא רואה הגיון לשנות את סדר האימונים של התוכנית
כלומר A1, B, A2 .כל שבוע
כאשר ב a2 אתה עושה שלשה + שמיניה עם 80%.
בחרתי בעיקרון בתכנית הזאת כי אני לא יכול לעשות SS כי אני 16 % אחוז שומן , חשבתי שזה דיי קרוב להיות כמו SS.
לאיזו כמות נפח אתה ממליץ להוריד?

רםי עדכן/ה את הלוג ״5x5״:

עדכון לוג: 21/02/18

קרא את שאר עדכון הלוג...
זאת התכנית שאני עושה תוכנית אימונים - StrongLifts 5×5 Beginner Strength Training Program - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

תודה אני חושב שאני ינסה את זה

בחרתי בעיקרון בתכנית הזאת כי אני לא יכול לעשות SS כי אני 16 % אחוז שומן , חשבתי שזה דיי קרוב להיות כמו SS.
לאיזו כמות נפח אתה ממליץ להוריד?
אני לא רואה הקשר לוגי בין זה שאתה 16% שומן לזה שאתה לא יכול לעשות SS. אתה יכול להסביר קצת יותר בפירוט?

קראתי כאן ובפורומים אחרים שss גורם עלייה באחוזי שומן ( בגלל הכמות אוכל שצורכים בשלבים האחרונים שלו)
אל תאמין לכל מה שאתה קורא. אפשר לעשות SS גם בלי להכניס 5000 קלוריות ביום. אני כולה אומר לך לצמצם את כמות הסטים כי אתה לא צריך כזה נפח עם משקלי העבודה שאתה עובד בהם.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית