הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Bill Starr 5×5 -Linear Version

• פותח/ת השרשור lidors
  • פורסם בתאריך
גם לי, אבל גיליתי שתוסף תזונה בשם לקטוזין - שעוזר בעיכול לקטוז, פותר לי את הבעיה במינון די גבוה. שווה לך לנסות.

הוא יכול לעזור ברגישות ברמה גבוהה?
פעם אחרונה שניסיתי לשתות חלב זה היה בערך 150 מ"ל שהוספתי לשיבולת שועל ואחרי 5 דקות מצאתי את עצמי בשירותים..

• פותח/ת השרשור
אני יכול לנסות.... מוכרים את זה בכל בית מרקחת?

היום היה אימון סבבה יחסית לקודמים.
סקוואט
90 5
105 5
115 5
130 5
150 4
אמנם הצלחתי כבר 5 אבל בהתחשב בנסיבות זה אומר שאני חוזר לעצמי אימון הבא אני נראה לי אנסה כבר 152.5 תלוי איך החימום ילך.
בבנץ' לעומת זאת אני ממש מתקשה שוב לא הצלחתי לעבור את ה3 עם ה100 אז הפירוט לא חשוב...

יש גם סרטון של הסקוואט שחבר שלי ישלח לי אני אעלה, טכניקה סבירה נראה לי אבל אני אחכה לדעת המומחים

גם אני בריסט שלישי תקוע בב'נץ 97.5 קילו ל3 לא מצליח 5! לא משנה מה אני עושה !

• פותח/ת השרשור
כן זה משגע אותי, אם אימון הבא אני לא מצליח 4 לפחות או שאני אעשה ריסט או שאני אנסה שיטה אחרת.
יש מצב לשנות את הטווח חזרות קצת יכול לעזור

קטע מוזר הצלחתי היום לעשות across אם 90 קילו רק החזרה האחרונה הסט אחרונה בקושי נעלתי

• פותח/ת השרשור
5 חזרות 3 סטים? זה נשמע לי בסדר ביחס למה שרשמת מקודם. לא רואה מה מוזר

• פותח/ת השרשור
אימון חמוד
סקוואט הלך סבבה
95 5
105 5
117.5 5
130 5
152.5 3 PR היה קשה ויש סרטון באיכות לא מדהימה אבל הברכיים נראים סבבה, אני אעלה עוד מעט.

בבנץ' אני עושה ריסט ועובר לעבודה אקרוס
היום עבדתי עם 82.5 3X5 קליל

החלפתי את החתירה במתח, נמאס לי מזה
מתח עם 17 קילו עליי 5 5 5

3 סטים יד קדמית.

אימון הבא אם הכל ילך טוב אני מתכנן 175 דדליפט (או 172.5 נראה בחימום)

• פותח/ת השרשור
20.1
אימון נחמד.
סקוואט לא עשיתי יותר מדי הגעתי רק ל80 והפסקתי, שמרתי לדדליפט.
פרס זה חרא תרגיל לא הולך לי איתו, יש מצב שזה בגלל שלא עשיתי אותו הרבה זמן אבל אני לא מצליח להתקדם.
40 5
45 5
48.75 5
חחחח אופס עכשיו תוך כדי שאני כותב גיליתי שעשיתי יותר מדי סטים, באמת לא הסתדר לי משהו תוך כדי האימון, אז כנראה זה עייף אותי קצת
52.5 5
60 2

דדליפט
110 5
130 5
150 5
175 5 PR
הפעם הגב שלי התעקם יותר מתמיד, DOMS עצבניים נראה לי מחר, התחלתי להרגיש את זה כבר שחזרתי הביתה.

• פותח/ת השרשור
טוב הדדליפט שיתק אותי מבחינת הזוקפים, כנראה שלא אכלתי מספיק למרות שחשבתי שכן, אז לא עשיתי סקוואט כבד היום, הדעתי עד 120 ל3 חזרות וזהו.
אחרי זה עשיתי בנץ' עם 87.5 אקרוס 3 סטים קליל
3 סטים מתח עם 17 קילו וזהו

• פותח/ת השרשור
יפה אחי תמשיך להתקדם. אני כרגע ב90 3X5 מטפס למעלה בחזרה

היה אימון סבבה
סקוואט
95 5
105 5
115 5
130 3
152.5 5 PR בחזרה האחרונה אמרו לי שלא ירדתי מספיק, הראש שלי כבר לא היה בריכוז ורק רציתי לסיים עם זה כבר, העיניים שלי יצאו לי מהחורים ובסוף הסט הרגשתי שהשפתיים נרדמו לי, היה כבד בקיצור.

בנץ'
90 3X5 לא קל כמו שאמור להיות

מתח
משום מה הפעם היה קשה מדי עדיין עם 17 קילו 3X5

יד קדמית שני סטים.

אני חושב שהסקוואט היה יותר קשה ממה שהוא היה אמור להיות, כאבו לי הרגליים קצת מהעבודה, והייתי עייף.
אימון הבא נעלה ל155

יפה אחי תמשיך להתקדם. אני כרגע ב90 3X5 מטפס למעלה בחזרה

היה אימון סבבה
סקוואט
95 5
105 5
115 5
130 3
152.5 5 PR בחזרה האחרונה אמרו לי שלא ירדתי מספיק, הראש שלי כבר לא היה בריכוז ורק רציתי לסיים עם זה כבר, העיניים שלי יצאו לי מהחורים ובסוף הסט הרגשתי שהשפתיים נרדמו לי, היה כבד בקיצור.

בנץ'
90 3X5 לא קל כמו שאמור להיות

מתח
משום מה הפעם היה קשה מדי עדיין עם 17 קילו 3X5

יד קדמית שני סטים.

אני חושב שהסקוואט היה יותר קשה ממה שהוא היה אמור להיות, כאבו לי הרגליים קצת מהעבודה, והייתי עייף.
אימון הבא נעלה ל155

בפעם הבאה תרחיב את הפיסוק, שלא ילחץ לך כל כך.

• פותח/ת השרשור
אימון חלש ביותר, לא ידוע למה דווקא אכלתי סבבה ועליתי במשקל גוף.
אתמול עבדתי הייתי 10 שעות על הרגליים אחרי העבודה הרגליים התחילו להתפס לי.
קיצר חשבתי אולי זה לא יהיה כל כך קריטי, כנראה שכן.

סקוואט עד ל80 ניסיתי לשחרר את הרגליים לא הלך כל כך.
פרס הגעתי עד ל60 לא הצלחתי לעבור את ה-2, נמאס לי מהתרגיל הזה נראה לי אני עובר למשקולות.

דדליפט הגעתי עד 177.5 הרמתי פעם אחת פעם שניה כבר הרגשתי שהיום זה לא היום שלי וויתרתי. נשמרו כוחות לפעם הבאה.

• פותח/ת השרשור
אימון נחמד היה היום. הסקוואט הלך טוב הבנץ' בסדר קצת מוזר
סקוואט
95 5
105 5
115 4
130 2
155 3 PR חבר שלי אמר לי שאפילו ירדתי קצת יותר מדי (כמובן שהוא לא מהליצנים שחושבים שמתחת למקביל זה מסוכן) והרגשתי שהיה לי עוד לתת אז יצאתי בהרגשה טובה. החלטתי להוריד מהנפח של המשקלים לפני המשקל שיא, אני כבר חושב שאני מתקרב לריסט אז לא רציתי להעמיס יותר מדי.

בנץ' עבדתי עם 92.5 3X5 משום מה זה הרגיש יותר מדי כבד ממה שחשבתי שזה יהיה, זה המשקל שהיה לי לפני התכנית לאקרוס (או 95 לא זוכר), יש מצב שאני צריך להתרגל למעבר מפירמידה בסדנון ביל סטאר לאקרוס?

מתח עשיתי עם 15 קילו עליי 5,5,5

היה אימון די מהיר הגעתי מאוחר למכון, שעה וחצי ככה, אפילו פחות.

בקרוב בדיקת שיאים

• פותח/ת השרשור
סקוואט
95 5
105 5
115 4
130 2
155 4 PR
מהיום אני עובר לשלשות עד 160 נראה לי ואז אני אבדוק RM 1, אתם אומרים לעשות אימון או שניים קלים לפני הבדיקה?

בנץ'
95 5-5-4
אני לא יודע למה זה אבל זה בערך המשקל שיכולתי לעבוד איתו לפני שהתחלתי את התכנית, ככה שזה נראה שכאילו לא הצלחתי להשתפר. אין לי מושג אם זה בכלל שהבנץ' עכשיו הוא אחרי סקוואט ולפני זה הוא היה הראשון באימון, אבל זה מעצבן.

מתח עם 15 קילו 5 5 5

יד קדמית 2 סטים

סקוואט
95 5
105 5
115 4
130 2
155 4 PR
מהיום אני עובר לשלשות עד 160 נראה לי ואז אני אבדוק RM 1, אתם אומרים לעשות אימון או שניים קלים לפני הבדיקה?

בנץ'
95 5-5-4
אני לא יודע למה זה אבל זה בערך המשקל שיכולתי לעבוד איתו לפני שהתחלתי את התכנית, ככה שזה נראה שכאילו לא הצלחתי להשתפר. אין לי מושג אם זה בכלל שהבנץ' עכשיו הוא אחרי סקוואט ולפני זה הוא היה הראשון באימון, אבל זה מעצבן.

מתח עם 15 קילו 5 5 5

יד קדמית 2 סטים

תנסה להמשיך להתקדם עם חמשיות
אבל רק סט אחד של עבודה
למשל
60 ל5
80 ל5
100 ל3
120 ל1
135 ל1
155 ל5

עד שתתקע, אחר כך תעבור לשלשות אם בא לך
כי אתה יכול להתקדם עוד עם חמישיות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית