הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Bill Starr 5×5 -Linear Version

• פותח/ת השרשור lidors
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אוקי יכול להיות, אני אנסה, אני פשוט רוצה לבדוק בקרוב RM1. בכל מקרה כשאני כבר לא אמשיך להתקדם עם חמישיות, איך אתה אומר להכין את עצמי לRM1?

אני הולך לעשות את זה גם בדדליפט להגיע ל180 לחמישיה בערך (שזה בקרוב) ומשם נראה

• פותח/ת השרשור
משום מה תמיד באימוני דדליפט אני לא מגיע במיטבי בזמן האחרון. הפעם זה כנראה בגלל שהתחלתי לרוץ, ורצתי לפני יומיים אחרי תקופה ארוכה שלא רצתי, ולא הוספתי קלוריות להשלים כנראה אז הייתי טיפונת תפוס.

התחלתי מסקוואט קליל עד ל60 קילו עם עצירה של כמה שניות למטה להרגיש את המתיחה.
עברתי לפרס, אמרתי אולי ניתן נסיון
ניסיתי שוב 60, בחזרה השניה התנדנדתי כולי, הורדתי ועצרתי למטה אז לא היה לי את אפקט המתיחה.
קיצר אני עובר לדאמבלים מפעם הבאה.

דדליפט עשיתי חימום עד ל180 בשונה מהמתכונת של התכנית המקורית ועשיתי 3 חזרות קשות אבל זה גם משהו לאימון שאני לא במיטבי בו.

קינחתי בהנפות לצדדים והביתה

• פותח/ת השרשור
אוי אוי אוי לא יודע מה יהיה עם הבנץ' הזה, זה כאילו נחלשתי בחודש האחרון למרות עלייה במשקל גוף.
הגעתי מאוחר למכון אז לא היה הרבה זמן
סקוואט חימום עד ל157.5 ואז עשיתי שלישיה (בהחזרה הראשונה נראתה כמו RM1 ואיכשהו הצלחתי לעשות עוד 2 היה קשה)

בנץ' עם 97.5 3-4-3 בסט השני הרגשתי שיש לי לתת עוד וניסיתי חמישית יש מצב שזה גמר לי את הכוח להצליח עוד רביעיה.
זה משגע אותי שלפני כמה זמן הייתי עושה חמישיה עם המשקל ועוד אחרי שעשיתי לפני זה 4 סטים של עבודה עם משקלים יותר נמוכים. לא יודע מה קורה

עשיתי 2 סטים של 10 מתח יכולתי יותר אבל לא היה זמן זה היה בשתי דקות האחרונות

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאני מרגיש שאני עושה אז הכל בסדר, גב מוקשת, טרפזים חזק בספסל, שובר מרפקים פנימה, בעלייה הם יוצאים לי החוצה אני לא שולט בזה, דוחף עם הרגליים בלי להרים תחת, כולי מכווץ.

מה שמעצבן זה שירדתי במשקל והטכניקה נשארה אותו דבר למרות עלייה במשקל גוף בזמן האחרון

• פותח/ת השרשור
אימון ככה ככה, הייתי אמור לעשות אימון מחר אבל שכחתי וגם אני כנראה לא יכול מחר אז לא היה מדהים.
באתי היום אחרי שאכלתי בעבודה המברוגר 440 גרם עם צ'יפס (בחינם כמובן), אז ציפיתי לאימון בן זונה והתחלתי לעשות את הסקוואט.
עשיתי חימום עד ל135 כבר אז הרגיש קצת כבד מדי אז הצלכתי לשקול את עצמי, מסתבר שירדתי איזה חצי קילו, זה מה שסופ"ש עם החברה עושה.

קיצר עשיתי 160 ל2 ובשלישית לא הצלחתי לעלות. אימון הבא אני אשים 162.5 ל-3 אני מאמין שזה היה סתם אימון חלש.

בנץ' שהפך לשנאת חיי עם 97.5 עשיתי 4-3-4 (שאני מזכיר שכבר עשיתי חמישייה במתכונת של ביל סטאר)

מתח עם 17 קילו עליי 5-5-5

יד קדמית

• פותח/ת השרשור
אימון סבבה
טוב נו החלטתי להשאר עם הפרס
60 קילו לשלוש חזרות עם קצת רזרבה אבל החזרה האחרונה לא הייתה עולה, ואז סט עם 50 ל-9/10 לא זוכר

דדליפט
182.5 3 חזרות קשות ומכוערות. אני יודע שזה לא טוב להתקדם שמושכים עם גב עקום אבל אני הולך לעשות את זה עוד אימון או שניים ואז לנסות RM1.

לחיצה חזה ממעצורי בטיחות בחלק האחרון של התנועה ליד האחורית 100 קילו 5-6-7 (הסט של ה5 היה הראשון :S)

אירובי של 20 דק' ככה בפארק

דדליפט חזק ביותר
אתה חייב לצלם, אולי תנסה לעשות 5 סינגלים להתקדם ככה קצת ואז ללכת על 200 RM1

• פותח/ת השרשור
הכוונה חמש סינגלים עם אותו המשקל?
אני רוצה לעשות אולי 185 לשלישיה שיהיה משקל יפה, ואז אולי אני אעבור לסינגלים

אגב סתם שאלה כמה היית מעריך ש185 לשלישיה ייתן לRM1 ?

אי אפשר לדעת
יש מצב שתוסיף עוד קצת ולא תוכל לנתק מהרצפה

אתה יכול לנסות להתקדם כמה שיותר (נניח 3 להתקע, ואז 3/5 סינגלים עד שאתה נתקע) ואז לתת שבוע קל ושבוע אחר כך ללכת על RM1

• פותח/ת השרשור
אני אנסה את זה, תודה.
אבל איך לתכנן את זה מבחינת משקלים? אם אימון הבא נגיד ואני אעשה 185 לשלישיה, ואז אימון אחרי זה אני אעבור לסינגלים, עם כמה משקל לעבוד?190 ככה? ובקפיצות של כמה לעלות כל אימון?

אני אנסה את זה, תודה.
אבל איך לתכנן את זה מבחינת משקלים? אם אימון הבא נגיד ואני אעשה 185 לשלישיה, ואז אימון אחרי זה אני אעבור לסינגלים, עם כמה משקל לעבוד?190 ככה? ובקפיצות של כמה לעלות כל אימון?

כמה שאתה יכול תמשוך (אם אתה יכול להוסיף 5 תוסיף, אם לא אז 2.5)
עד שתתקע, ואז תן שבוע קל (70-80% ל5) ושבוע אחר כך לך על שיא לRM1 (תעשה נגיד 140 ל1, 160 ל1, 180 ל1, 190 ל1, 200 ל1 ... עם מנוחות ארוכות)
אפילו תנוח יומיים בין כל אימון אם ממש קשה לך בשבוע אחרי הכשל

• פותח/ת השרשור
אימון נחמד
היום וויתרתי על הסקוואט חוץ מכמה סטים עם משקלים שמטפסים לשמונים כי הדדליפט האחרון גמר לי על הזוקפים.

אחרי זה בנץ' 97.5 5-4-4, כנראה שהסקוואט לפני זה עושה שינוי רציני עליתי בשלוש חזרות בטוטאל.

מתח עם 18 קילו ~ 5-5-5

לחיצה ממוטות בטיחות חצי עליון של התנועה ליד אחורית 100 ל9 110 ל2 100 ל6

אימון נחמד
היום וויתרתי על הסקוואט חוץ מכמה סטים עם משקלים שמטפסים לשמונים כי הדדליפט האחרון גמר לי על הזוקפים.

אחרי זה בנץ' 97.5 5-4-4, כנראה שהסקוואט לפני זה עושה שינוי רציני עליתי בשלוש חזרות בטוטאל.

מתח עם 18 קילו ~ 5-5-5

לחיצה ממוטות בטיחות חצי עליון של התנועה ליד אחורית 100 ל9 110 ל2 100 ל6
בחור חזק.
גם אני תקוע על 97 בבנץ', עשיתי ריסט מקווה שיעזור, חשבת לעשות ריסט אחי?

• פותח/ת השרשור
עשיתי כבר ריסט (בערך) עברתי מהשיטה של ה5X5 לאקרוס והתחלתי מ80 עד שהגעתי ל97.5 אבל איכשהו למרות שבגרתי כבר 97.5 בתכנית עצמה לא הצלחתי אחרי הריסט, זה כאילו נחלשתי בזמן האחרון למרות עלייה במשקל גוף.

לא נורא אני מקווה שבקרוב תהיה עלייה במשקלים כי אני עוד פחות מחודש מתגייס ורוצה להגיע למשקל יפה.

ותודה 😃

עשיתי כבר ריסט (בערך) עברתי מהשיטה של ה5X5 לאקרוס והתחלתי מ80 עד שהגעתי ל97.5 אבל איכשהו למרות שבגרתי כבר 97.5 בתכנית עצמה לא הצלחתי אחרי הריסט, זה כאילו נחלשתי בזמן האחרון למרות עלייה במשקל גוף.

לא נורא אני מקווה שבקרוב תהיה עלייה במשקלים כי אני עוד פחות מחודש מתגייס ורוצה להגיע למשקל יפה.

ותודה 😃
לי זה גם קורה יום אחד הבנץ' טוב ויום אחד לא, שתדע כמה שהטכניקה בבנץ' נראת פשוטה וקלה לפי דעתי זאת הטכניקה הכי מסובכת.
יאאלה תוסיף 2.5 קילו זה מבאס להיות תקוע כל כך קרוב ל3 ספרות.

• פותח/ת השרשור
חחח כן אבל כבר ניסיתי 100 כמה אימונים שעוד עבדתי לפי התכנית ולא הצלחתי לעבור את ה-3 כמה פעמים אז אני רוצה לסגור את החמישיות עכשיו כמו שצריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית