הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרוטוקול פציעות לגבי הטרפז

RDX_nBq

משתמש מתחיל
268
14
נק' מוניטין:
31
268
14
היי חברה, אחרי 7 חודשים בערך שהטרפז בצד ימין שלי נמתחה חזק, זה גם מתחיל להשפיע על הגידים מעל עצם הבריח שם וגם על צוואר בצד ימין.
בכל מקרה החלטתי פשוט לעשות את הפרוטוקול פציעות של ביל סטאר.
עכשיו יש לי כמה שאלות:
1. אם אני הולך כל יום למכון, לבצע רק את התרגיל שעובד ישירות על הפציעה?
במקרה שלי זה חתירה, עשיתי פרס היום עם מוט ריק וגם חתירה ובחתירה הרגשתי יותר את הטרפז כואב.
בדדליפט זה גם כואב, אבל בדדליפט קל אני לא מרגיש כלום.
בכל מקרה אז לבוא למכון ולבצע את התרגיל וזהו ?
2. אני יכול לדוגמא באימון רגליים לעשות בנוסף לתרגיל שעובד על הפציעה,סקוואט עם משקל קל(60-70% מהמשקל שלי), מכרעים עם דאמבלים קלים(8,9 קילו)
ועליית בהונות ?
רק בסקוואט אני מרגיש את הטרפז כי המוט לוחץ עליו, אבל אם אני יעשה עם 60-70% מהמשקל שלי זה ישנה?
3. מה אני עושה באימון פלג גוף עליון?(פרס,מתח,בנץ,חתירה עם דאמבלים,כפיפות מרפקים וכו.)
4. להישאר על מאזן חיובי בשבועיים האלה ? כי במאמר כתוב לא לבצע אף פעילות כבדה אחרת, על מנת לתת לפציעה להחלים, אז מה באים למכון
עושים את התרגיל שעובד על הפציעה וזהו?
יש עכשיו חופש של שבועיים וזה אחלה זמן לנצל את זה, אשמח לתשובות 😃

תודה לכם! מקווה שסוף סוף הטרפז לא יפריע לי יותר באימונים ובכללי !

עדיף לבצע רק את התרגיל שמכוון לפציעה. בסקוואט המשקל מפעיל לחץ על הטרפזים.
לגבי המאזן קלורי - בסביבות הנייטרלי זה בסדר.
לגבי ההחלטה שלך לבצע בכלל את הפרוטוקול - הוא נועד לפציעות טריות, אני ממש לא בטוח שמתיחה בת 7 חודשים תיפתר בעקבותיו.
הייתי פונה לפיזיותרפיה (דרך רופא המשפחה).

• פותח/ת השרשור
עדיף לבצע רק את התרגיל שמכוון לפציעה. בסקוואט המשקל מפעיל לחץ על הטרפזים.
לגבי המאזן קלורי - בסביבות הנייטרלי זה בסדר.
לגבי ההחלטה שלך לבצע בכלל את הפרוטוקול - הוא נועד לפציעות טריות, אני ממש לא בטוח שמתיחה בת 7 חודשים תיפתר בעקבותיו.
הייתי פונה לפיזיותרפיה (דרך רופא המשפחה).
זה כל כך מבאס, ההורים שלי גם כועסים עליי ואומרים לי להפסיק להתאמן ככה גם כי האורטופד אמר ככה וגם כי ביקשתי שיקבעו לי תור לפיוזתרפיסט. טוב אני ידבר עם ההורים שלי תודה על העזרה.
וכרגע אני יכול להתאמן כרגיל?
גם הבנתי שיש לי קצת לחץ בזוקף הימני למטה, שאם אני עומד ומפעיל אותו אני מרגיש שריר תפוס כזה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית