ייעוץ Fbw מספר שאלות

kukuzablo

משתמש מתחיל
86
7
נק' מוניטין:
18
86
7
1.83, 81, בן 21.
התחלתי תקופת מאסה, מתאמן בfbw שלושה חודשים. משקל התחלתי 72, משקל נוכחי 81. התוכנית-
כל התרגילים חמש חזרות שלושה סטים.
סקוואט- 50~105
בנץ- 45~70
מתח- +6~+12
פרס- 35~47.5

ההתקדמות לא אידאלית, אני עדיין בצבא ויצא לי לפספס אימונים או לעשות אימונים בחד״כ של הבסיס שלא מאפשר את כל התרגילים.

מספר שאלות-
בתרגילים מסויימים, יותר נכון בכולם חוץ מהמתח ולפעמים בפרס, קורה שאני מתקשה יותר בסט הראשון מאשר באחרון. מה הסיבה? אולי החימום? את החימום אני עושה על מוט ריק, לפעמים קצת משקל וסט אחד ככה.
דבר נוסף, עד עכשיו לא עשיתי דילאוד, סתם מתוך חוסר ידע או רעב מטופש להוסיף משקל למוט, ואני מפחד שזה עולה לי במפשעה שלי. כשאני עולה בסקוואט באימונים האחרונים המפשעה בצד ימין כואב לי ובאימון האחרון זה כבר היה כואב מדי והורדתי את הסקוואט ל70. מה לעשות חוץ מדילאוד שלצערי עוד לא עשיתי? איך עושים דילאוד כמו שצריך?
תודה לעונים

מתקשה יותר בסט הראשון מאשר באחרון. מה הסיבה?
כנראה כי החימום לא היה מספיק טוב. במשקלי העבודה שלך אני כבר הייתי נותן משהו כמו 4 סטים של חימום.
לדוגמא, אם הפרס שלך הוא 47.5 קילו הייתי עושה ככה:
5X20
4X30
3X40
2X50
ואז עבודה.
כשאני עולה בסקוואט באימונים האחרונים המפשעה בצד ימין כואב לי ובאימון האחרון זה כבר היה כואב מדי והורדתי את הסקוואט ל70. מה לעשות חוץ מדילאוד שלצערי עוד לא עשיתי? איך עושים דילאוד כמו שצריך?
קודם כל, תעלה את הטכניקה. אם כואב זה לא אומר שצריך להוריד משקל זה אומר שצריך לתקן את הטכניקה או לנוח. אני מאמין שהטכניקה שלך לא אידיאלית.
מבחינת דילואד, דילואד זה משהו קטן אז הייתי ממליץ לך להוריד למשקל שממנו יקח לך כשבועיים לחזור למשקל המקורי.

כמה שאלות מסקרנות :
אני בידיוק מתחיל מסה אם הנתונים שהיו לך .. (72 ו 1.83 )
למה לא הוספת דדליפט לתוכנית שלך ? (SSרגיל)
וכמה קלוריות הייתה אוכל ביום ?

כי זה יפה מאד לעלות ב 3 חודשים 10 קילו 😲

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית