הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתרים להזמנת ציוד פאוורליפטינג

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
מאיזה אתרים אפשר להזמין ציוד פאוורליפטינג חוץ מ LL ו HOP? ציוד כמו חגורה ורצועות

הדרך הטובה היא להקיש בגוגל את שם המוצר.
לרוב תוכל למצוא גם באמזון ואיביי, יש כמובן את חנות היצרן
יש את rouge fittnes ואת Anderson
שים לב לעלות המשלוח, יכול להיות שעדיף לשלוח דרך אחת מחברות השילוח ולא ישירות לארץ

בדקת רצועות ב - סאל ספורט?
לגבי חגורה, עלות המשלוח מאוד גבוהה כ 40$ ואם יש גם תשלום מע'מ זה לא משתלם.

אפשר לקנות את החגורה הישראלית, לחכות שטיטאן יחדשו מלאי או לבקש ממישהו שמגיע מארה'ב להביא בשבילך.

• פותח/ת השרשור
בינתיים ממה שבדקתי יוצא לי הכי משתלם מ LL. שמעתי שיש אתר רוסי שהוא די זול. נחכה שיבגני יענה

רצועות הכי שווה מll
נעליים הכי שווהИнтернет-магазин экипировки для силовых видов спорта
חגורה הכי שווה לקנות זילברשטיטאן, חגורה תוצרת ישראל, מיוצרת בעבודת יד לפי הזמנה אישית. 450 שקל ל10 מ"מ ו550 שקל ל13 מ"מ. לפרטים @שוהם.

אהלן גבר סליחה שאני מפריע בעסקים אבל אני רואה שאתה מפרסם חזק את ה זילברשטיטאן , 450 שקל ל10 מ"מ ,דעתי האישית - ישראלים יכולים להוציא עוד 20עד50 שקל ולקבל לונגהורן חדשה של טיטאן מישראל שאף אחד לא יהיה מאוכזב ממנה לדעתי , אז מה שאני בא להגיד זה שצריך להיות מוטיב טיפה גדול יותר במיוחד שמדובר בקהל יעד ישראלי ועקשן ..בהצלחה לכם
בדקת רצועות ב - סאל ספורט?
לגבי חגורה, עלות המשלוח מאוד גבוהה כ 40$ ואם יש גם תשלום מע'מ זה לא משתלם.

אפשר לקנות את החגורה הישראלית, לחכות שטיטאן יחדשו מלאי או לבקש ממישהו שמגיע מארה'ב להביא בשבילך.
תגיד חנן אתה יודע כמה שוקלת חגורה 10 מ"מ ? שאלתי בעמוד של LL קיבלתי תשובה מוזרה שלא ענתה לי על כלום ,שלחתי שוב ולא קיבלתי תשובה .. והאם יש הבדל גדול במשקל נגיד בין ה 10 מ"מ של אינזר ל10 מ"מ של אקונומי

בינתיים ממה שבדקתי יוצא לי הכי משתלם מ LL. שמעתי שיש אתר רוסי שהוא די זול. נחכה שיבגני יענה

זה האתר שמומלץ בתגובה הזאת (כמובן איפה שכתוב ברוסית) . אתר מאוד נחמד ,נראה לי במיוחד עכשיו בתקופה שהרובל בכרשים וכל המחירים באתר זה ברובלים .

רצועות הכי שווה מll
נעליים הכי שווהИнтернет-магазин экипировки для силовых видов спорта
חגורה הכי שווה לקנות זילברשטיטאן, חגורה תוצרת ישראל, מיוצרת בעבודת יד לפי הזמנה אישית. 450 שקל ל10 מ"מ ו550 שקל ל13 מ"מ. לפרטים @שוהם.

@mor perez אפשר לבדוק את משקל הפריט בדף המוצר באמזון.
לפי מה שמופיע שם זה בערך 3.5 פאונד.
שים לב שזאת חבילה גדולה כי היא לא מתקפלת.

@mor perez אפשר לבדוק את משקל הפריט בדף המוצר באמזון.
לפי מה שמופיע שם זה בערך 3.5 פאונד.
שים לב שזאת חבילה גדולה כי היא לא מתקפלת.
אוקי תודה רבה , בהנחה שאני קונה את ה10מ"מ של אקונומי לא אמור להיות הבדל משקל כול כך גדול , מLL המשלוח היה עולה 57 דולר ודרך BUY2USA מהים יצא 20 דולר משלוח ומהאוויר 30 , יצא לך להתנסות עם BUY2USA ? כי כנראה שאזמין דרכם .. אמור להיות לי בעיות במכס ?

@mor perez כדי לדעת.כמה יעלה לך דרך buy2usa, תמצא את המוצר באמזון ותכניס את הלינק ל 'קנייה באמזון' ואז,תקבל את העלות הסופית.
BUY2USA - קונים עבורך ב-Amazon[/QUO
ממה שהבנתי , זה Economy Lever Belt - 10mm שווה לhttp://www.amazon.com/gp/product/B00A7PRTB6?gwSec=1&redirect=true&ref_=s9_simh_gw_p200_d0_i1 אבל באמזון אין מדיום . זה משנה משהו או שאני עושה את זה רק לחישוב עלויות והזמנה מLL לכתובת בניו גרזי תעלה אותו דבר ?

מה החנות הכי טובה להזמין דרכה לארהב? יש לי מישהו שיביא לארץ.
על איזה חברה ללכת? אין לי בעיה להשקיע למשהו שנשאר לכל החיים. ו10 ממ או 13 ?

אהלן גבר סליחה שאני מפריע בעסקים אבל אני רואה שאתה מפרסם חזק את ה זילברשטיטאן , 450 שקל ל10 מ"מ ,דעתי האישית - ישראלים יכולים להוציא עוד 20עד50 שקל ולקבל לונגהורן חדשה של טיטאן מישראל שאף אחד לא יהיה מאוכזב ממנה לדעתי , אז מה שאני בא להגיד זה שצריך להיות מוטיב טיפה גדול יותר במיוחד שמדובר בקהל יעד ישראלי ועקשן ..בהצלחה לכם
החגורה שאנחנו מציעים היא חגורה בייצור אישי לפי הזמנה ולפי ההיקף,העור שלנו הוא עור מאוד איכותי ויקר ובגלל זה גם החגורה כל כך טובה ובגלל זה גם המחיר כזה. בנוסף לכך אין שום תוספת תשלום לצבעים ויש ייחודיות לכל חגורה וחגורה. וחוץ מזה החגורה שלי לפי דעתי ולפי מי שיש לו את החגורה והתנסה עם חברות אחרות חושב שהחגורה שלנו יותר טובה מהלונגהורן.

אם אתה משתמש בחברת שילוח אז ממליץ על החברות הבאות:
gometal.com
prowriststraps.com
inzernet.com
titansupport.com
ironrebel.com

ממליץ על חברת שילוח כי רוב המחירים של המשלוחים מהאתרים האלה הוא מינימום 50 דולר.

על חגורת אינזר PR 13 מ"מ שילמתי 50$ משלוח + 140 ₪ מע"מ
גודל: 26×26×17 ס"מ
משקל: 2.15 ק"ג

שכל אחד יעשה את החישובים שלו מההמקום שבו הוא מתכוון לקנות.

אתרים ששווה לנסות:
Hantel-Hartmann Shop ,Inzer עושים משלוחים לאירופה בבערך 150$ לחגורת אינזר (לא ידוע לי אם גם לישראל)
Штангетки, ботинки נעלי משקולונות SABO בבערך 60$ (ממש לא כסף לדעתי, למי שמוגבל מאוד בתקציב ולא יכול להשקיע 120$+ לנעליים)
Inner Strength Products אתר קנדי שעשה בעבר משלוחים ימיים לישראל בעלות מאוד נמוכה, מפיצים את החגורה הכי טובה שקיימת בשוק היום - הWahlanders

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית