הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתרים להזמנת ציוד פאוורליפטינג

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
איך קבעת את זה בדיוק?
יש מספר תגובות באינטרנט שמשבחות מאוד את החגורה בין אם בשם המקורי או בייצוא לחברת אליקו, אני יוצא מנקודת הנחה שמישהו שמשקיע 1200₪ הוא מישהו בלי בעיה תקציבית שניסה מספר חגורות בחיים שלו ולכן החוות דעת מהימנות.

בכל מקרה זה רק על בסיס התרשמות כללית, אין לי את החגורה בנתיים.
אבל כמי שמחזיק מספר חגורות - Inzer, Titan, SPUD, BestBelt אני מתכחש להייפ הגדול שיש לחברת אינזר לעומת שאר החברות, בעיניי כולם מייצרים את אותו מוצר פשוט שעושה אותו דבר, בין אם זה על ידי פקיסטני מחברת טיטאן או ע"י מישהו ישראלי כאן בפורום.
אהבתי את הקונספט שההחברה השוודית מציגה וגם התרשמתי מהתגובות אז אני נוטה לכיוון החברה הזאת, פשוט כי חוץ ממנה כל שאר החגורות הם אותו דבר.

אני מתכחש להייפ הגדול שיש לחברת אינזר לעומת שאר החברות, בעיניי כולם מייצרים את אותו מוצר פשוט שעושה אותו דבר, בין אם זה על ידי פקיסטני מחברת טיטאן או ע"י מישהו ישראלי כאן בפורום.
גם אני חושב ככה.
ואגב, בתור פיני (פינלנד) עם משפחה שם ובשוודיה ועם דוד שמרים, ובכללי קריאה באינטרנט, החברה הכי נפוצה שם היא מטאל כנראה. גם בחגורות שלה.
אחרי זה אינזר וטיטאן.

גם אני חושב ככה.
ואגב, בתור פיני (פינלנד) עם משפחה שם ובשוודיה ועם דוד שמרים, ובכללי קריאה באינטרנט, החברה הכי נפוצה שם היא מטאל כנראה. גם בחגורות שלה.
אחרי זה אינזר וטיטאן.
לא נראה לי שאתם הסקנדינביים מתקשים לשבור שיא עולם בגלל זה

fom6x0.jpg

P3029209.JPG

בסופו של יום אני חושב שמי שקונה חגורה צריך לשים לב לכמה דברים:
1. האם החגורה למטרה תחרותית? אם כן כנראה שלהזמין חגורת אקונומי לא ישתלם, בכללי עם עלויות השילוח והמיסים שווה להוציא עוד 150-100 ש״ח כי הבדלי האיכות גדולים בין גרסאות סטנדרטיות ואקונומי.
2. לוודא שהחגורה לא מיוצרת במדינת עולם שלישי(פקיסטן, סין) ושהיא מגיעה עם אחראיות ארוכת טווח לכשלים

החגורה שאנחנו מציעים היא חגורה בייצור אישי לפי הזמנה ולפי ההיקף,העור שלנו הוא עור מאוד איכותי ויקר ובגלל זה גם החגורה כל כך טובה ובגלל זה גם המחיר כזה. בנוסף לכך אין שום תוספת תשלום לצבעים ויש ייחודיות לכל חגורה וחגורה. וחוץ מזה החגורה שלי לפי דעתי ולפי מי שיש לו את החגורה והתנסה עם חברות אחרות חושב שהחגורה שלנו יותר טובה מהלונגהורן.
מה שמביא לנקודה השלישית:
3. כמה מתאמנים ומתחרים משתמשים במוצר? האם יש מתחרים שהרימו 400+ בחגורות המדוברות(לדוג׳ בליין סאמנר ומלאניצ׳ב לטיטאן ואינזר) או מישהו שניסה את החגורה בעומסים גבוהים?
ייתכן שבחגורות שלכם הכי טובות בעולם(אגב יש עוד 6 סוגי חגורות חוץ מהלונגהורן)

בקשר לLL: אנחנו מחזיקים 90% מהמוצרים של טיטאן שיש להם לרוב במחיר זול או בסביבות אותו מחיר עם יתרון מובהק של אחראיות יבואן למימוש(זו הסיבה שהחלטנו לייבא את המוצרים מלכתחילה), שווה לעשות השוואת מחירים לפני שמזמינים

נערך לאחרונה:
ושהיא מגיעה עם אחראיות ארוכת טווח לכשלים
מה אכפת לי אם החגורה באה עם או בלי אחריות אם הזמנתי אותה מארה"ב? יש לי דרך כלשהי לממש את האחריות? חוץ מזה מה כבר יכול לקרות לחגורה שתצטרך אחריות? זה לא פלאפון שיכול להשבר בו המסך זה פשוט חתיכת עור. אני לא מבין את הנקודה שלך.

מה אכפת לי אם החגורה באה עם או בלי אחריות אם הזמנתי אותה מארה"ב? יש לי דרך כלשהי לממש את האחריות? חוץ מזה מה כבר יכול לקרות לחגורה שתצטרך אחריות? זה לא פלאפון שיכול להשבר בו המסך זה פשוט חתיכת עור. אני לא מבין את הנקודה שלך.
תתפלא אבל יש תקלות ולפעמים גם בתפרים, קורה, בני אדם ייצרו את המכונה ובני אדם שוגים לפעמים.

אם קנית חגורת אקונומי 10 מ״מ ב50 דולר אולי אין משמעות לאחריות, למתחרה שקונה חגורת 13 מ״מ מקצועית עם אבזם לבר עם ציפוי מיוחד, והחגורה שלו עם ציפוי עור מיוחד וההדפס של השם שלו רקום מאחורה(יכולה להגיע ל250 דולר וצפונה) יש חשיבות גדולה לאחראיות גם אם צריך לשלם הלוך וחזור(מה גם שמניסיון עם ספק אמריקאי אם יש בעיה שלהם הם גם יפצו בצורה כזו ואחרת על הפסד הכספים וישלחו את החגורה חזרה חינם)

גם בלי ללכת לקיצון יש מספיק חגורות בטווח מחירים של 130-170 דולר שכן יש חשיבות לאחראיות

נערך לאחרונה:
רמת השירות של האמריקאים היא ללא רבב ואני אישית סומך יותר על אחריות מאמזון או איביי מאשר אבי מהחנות מוצרי חשמל, זה מה יש

אני ממש לא מלכלך באופן כללי על העצמאיים בארץ היות וגם אני כזה, זה יהיה קצת לא חכם מצידי. אני רק רוצה לציין בהמשך למה שטנק אמר "מה אפפת לי אם החגורה באה עם או בלי אחריות אם הזמנתי אותה מארה"ב?" אז אין מה לדאוג בקטע הזה כי לאמריקאים יש תודעת שירות גבוהה מאוד, מה שאי אפשר להגיד על הארץ, בעיקר באיזורי המרכז והדרום לפי מה ששמתי לב

3. כמה מתאמנים ומתחרים משתמשים במוצר? האם יש מתחרים שהרימו 400+ בחגורות המדוברות(לדוג׳ בליין סאמנר ומלאניצ׳ב לטיטאן ואינזר) או מישהו שניסה את החגורה בעומסים גבוהים?
ייתכן שבחגורות שלכם הכי טובות בעולם(אגב יש עוד 6 סוגי חגורות חוץ מהלונגהורן)
התחלנו למכור את החגורות לפני חודשיים ככה שלא אין מישהו שעשה 400 עם החגורה וגם זה לא חוכמה להביא מישהו כמו בליין סאמנר ומלאניצ'ב שהכל קוסטום מייד בשבילם. וכן,מכרנו כבר לאנשים שמתחרים ועושים נפח בעומס גבוה.
ואני דיברתי על הלונגהורן רק בגלל שהבחור שציטטתי אותו השווה מבחינת המחיר את החגורה שלנו ללונגהורן מבחינת המחיר ובנוסף לכך החגורות ייצור אישי שלנו במחיר של חגורות שמיוצרות ביצור המוני רק שהמחיר אצלנו הוא מחיר אפילו יותר זול מחגורה רגילה.
רמת השירות של האמריקאים היא ללא רבב ואני אישית סומך יותר על אחריות מאמזון או איביי מאשר אבי מהחנות מוצרי חשמל, זה מה יש
אני לא יודע איך אתה יכול לכתוב דבר כזה כאשר אנחנו מכינים את החגורות בשבוע וזה ממש קצת זמן יחסית לעבודה הדרושה להכנת חגורה כזאת נוסף על כך ברגע שהחגורה מוכנה אנחנו מביאים את החגורה ישר לקונה.כמו כן יש אחריות לכל החיים על העור ואחריות ל3 שנים על הבאקל כך שאם משהו קורה אתה מקבל טיפול מיידי.

אתה לוקח תגובה שלי שבה התייחסתי ל"פחד" של אחריות בהזמנה מחו"ל ולוקח את זה אישית.

תתפלא אבל יש תקלות ולפעמים גם בתפרים, קורה, בני אדם ייצרו את המכונה ובני אדם שוגים לפעמים.

אם קנית חגורת אקונומי 10 מ״מ ב50 דולר אולי אין משמעות לאחריות, למתחרה שקונה חגורת 13 מ״מ מקצועית עם אבזם לבר עם ציפוי מיוחד, והחגורה שלו עם ציפוי עור מיוחד וההדפס של השם שלו רקום מאחורה(יכולה להגיע ל250 דולר וצפונה) יש חשיבות גדולה לאחראיות גם אם צריך לשלם הלוך וחזור(מה גם שמניסיון עם ספק אמריקאי אם יש בעיה שלהם הם גם יפצו בצורה כזו ואחרת על הפסד הכספים וישלחו את החגורה חזרה חינם)

גם בלי ללכת לקיצון יש מספיק חגורות בטווח מחירים של 130-170 דולר שכן יש חשיבות לאחראיות
למה לרקום שם מאחורה כשאפשר לכתוב עם טיפקס 🤯 #תימני @talp
ברצינות רגע, יש מישהו בארץ שמתכנן לתת 400 סקוואט ? לא. אז סביר להניח שהוא יכול לקנות משוהם, אני לא רוצה אבל להכנס לפינה הזאת. לדעתי מי שלא פאוורליפטר ולא מתכוון להתחרות ואין לו סקוואט מרשים של 180 קילו או יותר, RDX הוא מקסים ומלבלב

למה לרקום שם מאחורה כשאפשר לכתוב עם טיפקס 🤯 #תימני @talp
ברצינות רגע, יש מישהו בארץ שמתכנן לתת 400 סקוואט ? לא. אז סביר להניח שהוא יכול לקנות משוהם, אני לא רוצה אבל להכנס לפינה הזאת. לדעתי מי שלא פאוורליפטר ולא מתכוון להתחרות ואין לו סקוואט מרשים של 180 קילו או יותר, RDX הוא מקסים ומלבלב
הלוגיקה שלך היא משהו.
איך קבעת שאף אחד לא מתכנן 400 בהמשך הדרך?

אני מאשר לסופטי לא לקנות מזילברשטיטאן. טוב ? כאילו שהוא צריך את זה
לא דיברתי על החגורות מ"זילברשטיטאן", אני מאמין שהן באותה איכות כמו שאר החגורות.
הפריע לי בעין שאתה שולל שישראלי יכול להגיע ל400 סקוואט.

לא דיברתי על החגורות מ"זילברשטיטאן", אני מאמין שהן באותה איכות כמו שאר החגורות.
הפריע לי בעין שאתה שולל שישראלי יכול להגיע ל400 סקוואט.
לא שולל, לא רואה אף אחד שעומד להגיע לזה בקרוב חוץ מסופטי או אולי אליהו אם יתחיל להזריק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית