עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, בעיקר החשבון בנק שלך יתכווץ.האם יש תופעות לוואי
לא עובד? 😳ומה שכן חוקי?
מה שכן חוקי זה בדרך כלל קפאין עם אולי קצת פחמימות.. יכול להיות שזה עובד פשוט חבל על הכסף כי קפאין זה מאוד זולומה שכן חוקי?
כמו שאמרו מעלי, מה שחוקי לא עובד.ומה שכן חוקי?
עקרונית כן, אני לא מכיר את רשימת הרכיבים שיש שם ו100% אין דבר כזה.זה משהו עם קפאין ותה ירוק. בכל מקרה אם זה חוקי אין שום סכנה. הבנתי נכון? המקסימום שיקרה זה שזה לא יעזור?
אני לא רוצה להמליץ על שום דבר, חוקי, לא-חוקי או פרוה, אבל אם תוסף מסויים מקל על האנשים לאכול חסה כל היום, כלומר מפחית את הרגשת הרעב שלהם, הרי שהוא מביא תועלת לאותם אנשים.הסיבה שאנשים חושבים שקלן עובד, זה בגלל שהם אוכלים חסה כל היום בזמן הסייקל, אז ברור שהוא יעבוד.
אתה בטוח?הם לא מורידים אף אחד בשומן
לשמר שריר בגרעון קלורי גדול
והסיבה שאנשים חושבים שקלן עובד, זה בגלל שהם אוכלים חסה כל היום בזמן הסייקל, אז ברור שהוא יעבוד.
מקבל את הטענה הזו.אני לא רוצה להמליץ על שום דבר, חוקי, לא-חוקי או פרוה, אבל אם תוסף מסויים מקל על האנשים לאכול חסה כל היום, כלומר מפחית את הרגשת הרעב שלהם, הרי שהוא מביא תועלת לאותם אנשים.
תראה לי מישהו אחד שירד בא.ש בזמן שימוש בקלן כשהוא היה במאזן ניטרלי או חיובי, אם תמצא אחד כזה אני יקבל את הטענה שזה עובדאתה בטוח?
אין קשר,זה לא שורף לך שומן.תראה לי מישהו אחד שירד בא.ש בזמן שימוש בקלן כשהוא היה במאזן ניטרלי או חיובי, אם תמצא אחד כזה אני יקבל את הטענה שזה עובד
הטענה שאתה מציין היא מיסודה מוטעית. גרעון שלילי בלבד יביא להורדת המשקל ואחוזי השומן, התפקיד של הקלן הוא לסייע לתהליך זה ולקצר תהליכים בחיטוב, שאישית אני לא חושב שהם משתלמים ועדיף ללא קלן.מקבל את הטענה הזו.
תראה לי מישהו אחד שירד בא.ש בזמן שימוש בקלן כשהוא היה במאזן ניטרלי או חיובי, אם תמצא אחד כזה אני יקבל את הטענה שזה עובד
מעולה אז בו נפסיק לקרוא לזה ככה - כי זה לא.זה לא שורף לך שומן.
אוקי בסדר אני מוכן לקבל את הטענה שזה מעלה את חילוף החומרים - לא חושב שבהרבה כמו שמורן צייןאם אתה במאזן קלורי שלילי ועל פחמימה נמוכה הקלן נותן לך עוד בוסט וירידה עוד יותר טובה
אבל אני חושב עדיין, כאחד שאוהב לאכול, ואין לו תחושת שובע אף פעם, ובכל זאת בחיטוב האחרון שלי ירדתי 11 קילו רק בעזרת תזונה, אני חושב ש"שורפי השומן" האלו לא נחוצים. לפחות לא בשביל רוב האנשים, אם אתה דוגמן פיטנס שרוצה לרדת ל-6% אוקי בסדר אני יכול להבין, אבל אנחנו לא, חבל על הכסף והבריאות שפותחת הפוסט תשלם בשביל זה, כשאפשר אחרת.מרגיש כאילו חילוף החומרים "מאיץ" ב 10-15 אחוזים..
מקבל את מה שאתה אומרתפקיד שלו הוא לתמוך בתהליך הירידה במשקל, לא לעורר פלאים, התופעות לוואי שלו פשוט לא שווים את התרומה שהוא נותן.
אבל להגיד שהוא לא עובד זה לא נכון.
מסכים.אני חושב ש"שורפי השומן" האלו לא נחוצים. לפחות לא בשביל רוב האנשים
ואני ממליץ לא להשתמש בו בלי לברר לפני כן לפחות מה מצב לחץ הדם.זה יותר עניין של העדפה אישית