הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לשורפי שומן

• פותח/ת השרשור mali
  • פורסם בתאריך

mali

משתמש מתחיל
39
2
נק' מוניטין:
2
39
2
היי לכולם, אני מתאמנת קרוספיט ולאחרונה הציעו לי להשתמש בשורף שומן ליפוקאט. רציתי לדעת האם המוצר בטוח לשימוש, האם יש תופעות לוואי ובכלל אם עוזר בהפחתת שומן בטני כי לצערי אחוזי השומן שלי גבוהים. תודה מראש

• פותח/ת השרשור
זה משהו עם קפאין ותה ירוק. בכל מקרה אם זה חוקי אין שום סכנה. הבנתי נכון? המקסימום שיקרה זה שזה לא יעזור?

זה משהו עם קפאין ותה ירוק. בכל מקרה אם זה חוקי אין שום סכנה. הבנתי נכון? המקסימום שיקרה זה שזה לא יעזור?
עקרונית כן, אני לא מכיר את רשימת הרכיבים שיש שם ו100% אין דבר כזה.
אבל יש לא מעט שמשתמשים בזה

חחחח אני לא מאמין שאנשים עדיין קונים את המוצרים האלו
לא זה לא יעשה לך כלום כי אין שם כלום , רק אם יש לך בעיות לב אז זה יכול לעשות משהו
זה פשוט קפאין, עם CLA שמוכח מדעית שהוא לא עובד, תה ירוק שגם לא עושה יותר מקפאין ותמצית תפוזים ששמו בשביל חומציות
אם המדריך של הקרוספיט שלך אמר לך ששורף שומן יעזור לך... תחליפי מקום\מכון
ועוד זה מוצר ישראלי חחחחח

באמת שכל הכבוד להם על הפרסום הזה שמושך ככה אנשים חלשים

שורפי שומן הם שורפי כסף - גם הלא חוקיים.
הדבר היחידי שהשורפי שומן הלא חוקיים טובים בו זה לשמר שריר בגרעון קלורי גדול, כל השאר זה שטות, הם לא מורידים אף אחד בשומן, הגרעון קלורי עושה את זה.
בלי גרעון קלורי שום דבר לא יעבוד.

והסיבה שאנשים חושבים שקלן עובד, זה בגלל שהם אוכלים חסה כל היום בזמן הסייקל, אז ברור שהוא יעבוד.

בקיצור יקירתי, אין לך מה לחפש במוצרים האלו, אני יודע שזה נשמע מבטיח, צר לי לאכזב אותך שזה פשוט לא.

אני בכל אופן מבטיח לך חד משמעית בלי צל של ספק שבעזרת גרעון קלורי את תראי ירידה במשקל, מנסיון שלי כמאמן עם עשרות לקוחות, ומנסיון אישי שלי עם עצמי, ומנסיון של הרבה חבר'ה פה בפורום. אל תפחדי מזה זה לא כזה קשה.

הסיבה שאנשים חושבים שקלן עובד, זה בגלל שהם אוכלים חסה כל היום בזמן הסייקל, אז ברור שהוא יעבוד.
אני לא רוצה להמליץ על שום דבר, חוקי, לא-חוקי או פרוה, אבל אם תוסף מסויים מקל על האנשים לאכול חסה כל היום, כלומר מפחית את הרגשת הרעב שלהם, הרי שהוא מביא תועלת לאותם אנשים.

לשמר שריר בגרעון קלורי גדול

והסיבה שאנשים חושבים שקלן עובד, זה בגלל שהם אוכלים חסה כל היום בזמן הסייקל, אז ברור שהוא יעבוד.

האמת שמה שכתבת לא מדוייק כל כך.
התכונות האנטי קטאבוליות של הקלן לא יגרמו לך לשמר שריר בגירעון קלורי של 700-1000.. לא מדובר בכדור קסמים לצערי.
ואני יכול לומר לך שהמוצר עובד בעיקר כשנמצאים על כמות פחמימה נמוכה וגירעון קלורי רגיל של 500 (אצלי לפחות זה היה ככה), ואז כן.. רואים תוצאות.
מרגיש כאילו חילוף החומרים "מאיץ" ב 10-15 אחוזים.. אבל ללא תזונה רגילה כמו בכל בחיטוב, זה בזבוז כסף.

ובכלל,
תמיד עדיף לחטב בצורה הרגילה ולא לבזבז כסף ובריאות על דברים שכאלה. כהמלצה אישית שלי.
אבל אם כבר... לומר שזה לא עובד, זה פשוט לא נכון..

אני לא רוצה להמליץ על שום דבר, חוקי, לא-חוקי או פרוה, אבל אם תוסף מסויים מקל על האנשים לאכול חסה כל היום, כלומר מפחית את הרגשת הרעב שלהם, הרי שהוא מביא תועלת לאותם אנשים.
מקבל את הטענה הזו.
תראה לי מישהו אחד שירד בא.ש בזמן שימוש בקלן כשהוא היה במאזן ניטרלי או חיובי, אם תמצא אחד כזה אני יקבל את הטענה שזה עובד

תראה לי מישהו אחד שירד בא.ש בזמן שימוש בקלן כשהוא היה במאזן ניטרלי או חיובי, אם תמצא אחד כזה אני יקבל את הטענה שזה עובד
אין קשר,זה לא שורף לך שומן.
זה מאיץ מטבוליזם. אתה לא יכול לעלות בשריר ולרדת בשומן. זה חרטה.
אם אתה במאזן קלורי שלילי ועל פחמימה נמוכה הקלן נותן לך עוד בוסט וירידה עוד יותר טובה.
אתה לא יכול לרדת במשקל במאזן קלורי חיובי מהסיבה הפשוטה שהגוף שלך בעודף אנרגיה.

מקבל את הטענה הזו.

הטענה שאתה מציין היא מיסודה מוטעית. גרעון שלילי בלבד יביא להורדת המשקל ואחוזי השומן, התפקיד של הקלן הוא לסייע לתהליך זה ולקצר תהליכים בחיטוב, שאישית אני לא חושב שהם משתלמים ועדיף ללא קלן.

למה שמישהו יראה ירידה עם קלן על מאזן חיובי? מילא היית אומר לי טסטוסטרון בנוסף לקלן, ואז איכשהו אפשר לשמור/לעלות במסת השריר תוך כדי ירידה באחוזי השומן.

התפקיד שלו הוא לתמוך בתהליך הירידה במשקל, לא לעורר פלאים, התופעות לוואי שלו פשוט לא שווים את התרומה שהוא נותן.

אבל להגיד שהוא לא עובד זה לא נכון. (ומן הסתם שהוא יעבוד בגרעון שלילי)

זה לא שורף לך שומן.
מעולה אז בו נפסיק לקרוא לזה ככה - כי זה לא.
אם אתה במאזן קלורי שלילי ועל פחמימה נמוכה הקלן נותן לך עוד בוסט וירידה עוד יותר טובה
אוקי בסדר אני מוכן לקבל את הטענה שזה מעלה את חילוף החומרים - לא חושב שבהרבה כמו שמורן ציין
מרגיש כאילו חילוף החומרים "מאיץ" ב 10-15 אחוזים..
אבל אני חושב עדיין, כאחד שאוהב לאכול, ואין לו תחושת שובע אף פעם, ובכל זאת בחיטוב האחרון שלי ירדתי 11 קילו רק בעזרת תזונה, אני חושב ש"שורפי השומן" האלו לא נחוצים. לפחות לא בשביל רוב האנשים, אם אתה דוגמן פיטנס שרוצה לרדת ל-6% אוקי בסדר אני יכול להבין, אבל אנחנו לא, חבל על הכסף והבריאות שפותחת הפוסט תשלם בשביל זה, כשאפשר אחרת.
תפקיד שלו הוא לתמוך בתהליך הירידה במשקל, לא לעורר פלאים, התופעות לוואי שלו פשוט לא שווים את התרומה שהוא נותן.

אבל להגיד שהוא לא עובד זה לא נכון.
מקבל את מה שאתה אומר

אני חושב ש"שורפי השומן" האלו לא נחוצים. לפחות לא בשביל רוב האנשים
מסכים.
זה יותר עניין של העדפה אישית כשזה מגיע לשימוש בקלן.
זירוז התהליך מסיבות כאלה ואחרות או הגעה לאחוזי שומן נמוכים יותר (8 ומטה) וניסיון לשמר את השריר ככל האפשר בתהליך..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית