עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מדבר על הגירסה הרגילה מאתר קילוגרם. איפה שמוצב הלחיצת חזה האם כדאי להחליף ללחיצת כתפיים וההפך? בשביל התקדמות יותר מהירה בכתפיים או שבשלב זה הדבר לא מומלץ.השאלה שלך לא מובנת.
יש הרבה וריאציות לליניארית מה הכוונה שלך
צריך שיהיה רוטציה בין הבנצ לפרס, בפורטל יש כמה מאמרים על התכנית, אבל יש לה הרבה וריאציות, אם אתה רוצה לתת דגש לכתפיים, אני לא רואה בעיה בלעשות פרס פעמיים בשבוע ובנצ באמצע לתקופה. אבל לא לותר על הבנצ לגמרי.אני מדבר על הגירסה הרגילה מאתר קילוגרם. איפה שמוצב הלחיצת חזה האם כדאי להחליף ללחיצת כתפיים וההפך? בשביל התקדמות יותר מהירה בכתפיים או שבשלב זה הדבר לא מומלץ.
כמובן.צריך שיהיה רוטציה בין הבנצ לפרס, בפורטל יש כמה מאמרים על התכנית, אבל יש לה הרבה וריאציות, אם אתה רוצה לתת דגש לכתפיים, אני לא רואה בעיה בלעשות פרס פעמיים בשבוע ובנצ באמצע לתקופה. אבל לא לותר על הבנצ לגמרי.
הדבר לא כל כך מומלץ כי רוב הסיכויים שהבנץ' שלך יפגע. ביל סטאר גם כתב לגבי תרגילי עזראם אני רוצה לתת יותר דגש על הכתפיים כדאי לבצע במקום באימון B באימון A וC או שהדבר לא מומלץ?
מה הכוונה שלך יפגע? שהוא ירד בכוח? כי אני בספק שזה יקרה.הדבר לא כל כך מומלץ כי רוב הסיכויים שהבנץ' שלך יפגע. ביל סטאר גם כתב לגבי תרגילי עזר
לא יודע אם ירד בכוח, אבל להתקדם בבנץ' יהיה לו מאוד קשה. פרס פעמיים בשבוע זה קשה מאוד בתוכנית שבה בנץ' הוא תרגיל מרכזימה הכוונה שלך יפגע? שהוא ירד בכוח? כי אני בספק שזה יקרה.
הוא ימשיך לעשות בנצ' פעם בשבוע פלוס המון תרגילים אחרים שיערבו את אותם שרירים למה שהבנצ יפגע?
כן אין ספק שיהיה לו קשה להתקדם בבנצ' במתכונת הזו, אבל כרגע לפי דבריו הוא רוצה להתרכז בפרס יותר, זה בסדר אפשר לעשות את זה לתקופה.לא יודע אם ירד בכוח, אבל להתקדם בבנץ' יהיה לו מאוד קשה. פרס פעמיים בשבוע זה קשה מאוד בתוכנית שבה בנץ' הוא תרגיל מרכזי
אני אישית עושה פרס פעם בשבוע וזה מרגיש לי מספיק. מדי פעם אני מוסיף איזה בידוד לכתף אחורית
הבנץ התקדם כמו שהפרס היה מתקדם באותו יחס. וזה במטרה שאני רוצה התקדמות יותר מהירה בפרס או שזה לא יעיל והפרס גם ככה מספיק לו ה5 סטים בשבוע להתקדמות שבועית. ומה הוא אמר לגבי תרגילי עזר?הדבר לא כל כך מומלץ כי רוב הסיכויים שהבנץ' שלך יפגע. ביל סטאר גם כתב לגבי תרגילי עזר
זה מה שאני אומר, שה-5 סטים האלה מספיקים.הבנץ התקדם כמו שהפרס היה מתקדם באותו יחס. וזה במטרה שאני רוצה התקדמות יותר מהירה בפרס או שזה לא יעיל והפרס גם ככה מספיק לו ה5 סטים בשבוע להתקדמות שבועית. ומה הוא אמר לגבי תרגילי עזר?
כמובן אבל יכול להיות שבמתכונת הזאת אני יכול למשוך יותר?זה מה שאני אומר, שה-5 סטים האלה מספיקים.
הפרס גם ככה יתקע הרבה יותר מהר מהבנץ'
יכול להיות? הכל יכול להיות, זה לא מדע מדויקכמובן אבל יכול להיות שבמתכונת הזאת אני יכול למשוך יותר?
קבלתי תודה.יכול להיות? הכל יכול להיות, זה לא מדע מדויק
מה נראה לי שיקרה? שהבנץ' שלך יפגע והפרס לא יקבל שום "תוספת" שאתה מייחל לה