הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית כוח לינארית

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
אם אני רוצה לתת יותר דגש על הכתפיים כדאי לבצע במקום באימון B באימון A וC או שהדבר לא מומלץ?

• פותח/ת השרשור
השאלה שלך לא מובנת.
יש הרבה וריאציות לליניארית מה הכוונה שלך
אני מדבר על הגירסה הרגילה מאתר קילוגרם. איפה שמוצב הלחיצת חזה האם כדאי להחליף ללחיצת כתפיים וההפך? בשביל התקדמות יותר מהירה בכתפיים או שבשלב זה הדבר לא מומלץ.

אני מדבר על הגירסה הרגילה מאתר קילוגרם. איפה שמוצב הלחיצת חזה האם כדאי להחליף ללחיצת כתפיים וההפך? בשביל התקדמות יותר מהירה בכתפיים או שבשלב זה הדבר לא מומלץ.
צריך שיהיה רוטציה בין הבנצ לפרס, בפורטל יש כמה מאמרים על התכנית, אבל יש לה הרבה וריאציות, אם אתה רוצה לתת דגש לכתפיים, אני לא רואה בעיה בלעשות פרס פעמיים בשבוע ובנצ באמצע לתקופה. אבל לא לותר על הבנצ לגמרי.

• פותח/ת השרשור
צריך שיהיה רוטציה בין הבנצ לפרס, בפורטל יש כמה מאמרים על התכנית, אבל יש לה הרבה וריאציות, אם אתה רוצה לתת דגש לכתפיים, אני לא רואה בעיה בלעשות פרס פעמיים בשבוע ובנצ באמצע לתקופה. אבל לא לותר על הבנצ לגמרי.
כמובן.
עוד תגובות?

אם אני רוצה לתת יותר דגש על הכתפיים כדאי לבצע במקום באימון B באימון A וC או שהדבר לא מומלץ?
הדבר לא כל כך מומלץ כי רוב הסיכויים שהבנץ' שלך יפגע. ביל סטאר גם כתב לגבי תרגילי עזר

הדבר לא כל כך מומלץ כי רוב הסיכויים שהבנץ' שלך יפגע. ביל סטאר גם כתב לגבי תרגילי עזר
מה הכוונה שלך יפגע? שהוא ירד בכוח? כי אני בספק שזה יקרה.
הוא ימשיך לעשות בנצ' פעם בשבוע פלוס המון תרגילים אחרים שיערבו את אותם שרירים למה שהבנצ יפגע?

מה הכוונה שלך יפגע? שהוא ירד בכוח? כי אני בספק שזה יקרה.
הוא ימשיך לעשות בנצ' פעם בשבוע פלוס המון תרגילים אחרים שיערבו את אותם שרירים למה שהבנצ יפגע?
לא יודע אם ירד בכוח, אבל להתקדם בבנץ' יהיה לו מאוד קשה. פרס פעמיים בשבוע זה קשה מאוד בתוכנית שבה בנץ' הוא תרגיל מרכזי
אני אישית עושה פרס פעם בשבוע וזה מרגיש לי מספיק. מדי פעם אני מוסיף איזה בידוד לכתף אחורית

לא יודע אם ירד בכוח, אבל להתקדם בבנץ' יהיה לו מאוד קשה. פרס פעמיים בשבוע זה קשה מאוד בתוכנית שבה בנץ' הוא תרגיל מרכזי
אני אישית עושה פרס פעם בשבוע וזה מרגיש לי מספיק. מדי פעם אני מוסיף איזה בידוד לכתף אחורית
כן אין ספק שיהיה לו קשה להתקדם בבנצ' במתכונת הזו, אבל כרגע לפי דבריו הוא רוצה להתרכז בפרס יותר, זה בסדר אפשר לעשות את זה לתקופה.

• פותח/ת השרשור
הבנץ התקדם כמו שהפרס היה מתקדם באותו יחס. וזה במטרה שאני רוצה התקדמות יותר מהירה בפרס או שזה לא יעיל והפרס גם ככה מספיק לו ה5 סטים בשבוע להתקדמות שבועית. ומה הוא אמר לגבי תרגילי עזר?

הבנץ התקדם כמו שהפרס היה מתקדם באותו יחס. וזה במטרה שאני רוצה התקדמות יותר מהירה בפרס או שזה לא יעיל והפרס גם ככה מספיק לו ה5 סטים בשבוע להתקדמות שבועית. ומה הוא אמר לגבי תרגילי עזר?
זה מה שאני אומר, שה-5 סטים האלה מספיקים.
הפרס גם ככה יתקע הרבה יותר מהר מהבנץ'

כמובן אבל יכול להיות שבמתכונת הזאת אני יכול למשוך יותר?
יכול להיות? הכל יכול להיות, זה לא מדע מדויק
מה נראה לי שיקרה? שהבנץ' שלך יפגע והפרס לא יקבל שום "תוספת" שאתה מייחל לה

• פותח/ת השרשור
יכול להיות? הכל יכול להיות, זה לא מדע מדויק
מה נראה לי שיקרה? שהבנץ' שלך יפגע והפרס לא יקבל שום "תוספת" שאתה מייחל לה
קבלתי תודה.
שכחתי לשאול מה לגבי תרגילי עזר ברגע שנתקעים מומלץ להוסיף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית