הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקשר לחיטוב עזרו לי

ron119506

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
אני כבר חודשים בחיטוב ולפני מה שקראתי בפורום אומרים שלא צריך לשנות תוכנית רק להוריד קצת סטים אבל בחזרות לעשות בסביבות 8-6 חזרות בקיצור זה מה שאני עושה חודשיים והיום מישהו אומר לי במכון שזה לא נכון וצריך לעשות 15 חזרות ולעבוד על סיבולת כי זה מוציא את "הקוויים" יענו מבליט את השרירים יותר עכשיו זה אדם שמבין הוא מתחרה בפיתוח גוף .
אז אני לא יודע מה לעשות אם זה נכון מה שהוא אומר לעשות סיבולת או להשאר בטווח חזרות נמוך

אני כבר חודשים בחיטוב ולפני מה שקראתי בפורום אומרים שלא צריך לשנות תוכנית רק להוריד קצת סטים אבל בחזרות לעשות בסביבות 8-6 חזרות בקיצור זה מה שאני עושה חודשיים והיום מישהו אומר לי במכון שזה לא נכון וצריך לעשות 15 חזרות ולעבוד על סיבולת כי זה מוציא את "הקוויים" יענו מבליט את השרירים יותר עכשיו זה אדם שמבין הוא מתחרה בפיתוח גוף .
אז אני לא יודע מה לעשות אם זה נכון מה שהוא אומר לעשות סיבולת או להשאר בטווח חזרות נמוך
אתה בפורום לוג אימונים ותזונה, לוג זה כמו יומן, כאן אנשים רושמים את האימונים שלהם...

בקשר למה שהוא אמר לך: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב עכשיו שסיימתי לצחוק אני אסביר לך, מה "מוציא את הקווים" או יותר נכון מבליט את השרירים זה אחוז שומן נמוך, מגיעים לאחוז שומן נמוך על ידי תזונה מתאימה. עכשיו בחיטוב אתה מאבד משקל, משקל גם יכול להיות מסת שריר והמטרה שלך היא לשמר כמה שיותר מסת שריר, ברגע שאתה מרים משקל כבד בטווח חזרות של 5-8 אתה מפעיל עומס גדול על השריר מה שאומר שהגוף שלך ינסה לגרום לו לגדול, ואם זה בלתי אפשרי בגלל מחסור במזון אז לפחות לשמור על מה שיש, חוץ מזה עבודה עם משקל גבוה (עצימות גבוהה) שורפת יותר קלוריות במנוחה, מה שיעזור לך לשמור על מאזן שלילי על מנת להתחטב. תתחיל להתרגל לזה ש99% אחוז מהדברים שתשמע בחדר כושר באים משמועות וחוסר ידע, ומסתכמים בקשקוש מוחלט.

מה זה משנה מה נגיד, במילא תקשיב למפתח גוף.

אני חושב שאם הוא בא לפה לשאול אז יש עוד תקווה 😃

• פותח/ת השרשור
מה זה משנה מה נגיד, במילא תקשיב למפתח גוף.
חבל שאתה ככה מדבר כי אני כבר חודשיים עושה את מה שאתם אומרים לי למרות שהמדריכים בחדר כושר אומרים שצריך שלחיטוב 15 חזרות צריך ובסוף החיטוב אני גם מתחיל SS באתי להתייעץ כי כל הזמן חופרים לי בחדר כושר שמה שאני עושה לא נכון -_-

נ.ב

התבלבתי בפורום אבל בקטנה

אני בגן יצאתי מהקווים
כנראה בגלל שהגננת לא לימדה אותי לעשות 15 חזרות...

יש אימונים שמטרתם ריקון גליקוגן, הם מבוצעים בייחד עם המנעות מפחמימה
בטווח חזרות גבוה ומנוחות קצרות, הם נועדו לעזור ל"ייבש" את הגוף

בחיטוב מומלץ לעבוד בעצימות גבוהה בטווח חזרות נמוך (5) כדי לשמור כמה שיותר על מאסת שריר

בסוף חיטוב לפני תחרות/צילומים ניתן לבצע ייבוש
http://www.tmuscle.com/free_online_...ning_performance_diet_mass/shredded_in_6_days
שיחזיק רק עד הארוחה הבאה של פחימימה

עושים מזה סלט, עכשיו הבנת למה הם מדברים על "קווים"/ 15 חזרות... ומה לעשות באימונים ?

חבל שאתה ככה מדבר כי אני כבר חודשיים עושה את מה שאתם אומרים לי למרות שהמדריכים בחדר כושר אומרים שצריך שלחיטוב 15 חזרות צריך ובסוף החיטוב אני גם מתחיל SS באתי להתייעץ כי כל הזמן חופרים לי בחדר כושר שמה שאני עושה לא נכון -_-

נ.ב

התבלבתי בפורום אבל בקטנה
אתה בטח צעיר. ככה זה כשאתה צעיר, כולם תופסים תחת ומנסים ללמד... תצטרך להתרגל לזה, או לעבור לחדר כושר שבו לא יחפרו לך. הם אומרים לך שאתה צריך לעשות 15 חזרות כי זה מה שלימדו אותם בקורס של איזה חודשיים גג כי זה שורף יותר קלוריות בזמן האימון, אין שום סיבה אחרת, מה שהם לא לקחו בחשבון זה את הקלוריות שהולכות להתאוששות אחרי מאמץ עצים. ולידיעתך את אותו הקורס גם משה עשה כמו רוב המנהלים פה, מי שלומד מעבר לקורסים מגלה באמת מה עובד. אני הסברתי לך את ההיגיון מאחורי ההמלצות, נתתי לך מידע אבל אני לא יכול לחשוב במקומך.

• פותח/ת השרשור
יש אימונים שמטרתם ריקון גליקוגן, הם מבוצעים בייחד עם המנעות מפחמימה
בטווח חזרות גבוה ומנוחות קצרות, הם נועדו לעזור ל"ייבש" את הגוף

בחיטוב מומלץ לעבוד בעצימות גבוהה בטווח חזרות נמוך (5) כדי לשמור כמה שיותר על מאסת שריר

בסוף חיטוב לפני תחרות/צילומים ניתן לבצע ייבוש
http://www.tmuscle.com/free_online_...ning_performance_diet_mass/shredded_in_6_days
שיחזיק רק עד הארוחה הבאה של פחימימה

עושים מזה סלט, עכשיו הבנת למה הם מדברים על "קווים"/ 15 חזרות... ומה לעשות באימונים ?

תודה זאת תשובה לעניין!
אני ימשיך בתוכנית הרגילה טווח חזרות נמוך תודה למי שעזר לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית