הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אני רוצה להתחיל להתכונן לצבא

Shacking

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
אני ישמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי תכנית סיבולת שריר (בבית) ונוסף זה ריצות וכאלה האם כדאי ספרינטים? כי אמרו לי שאני צריך לעבוד על סיבולת שריר וסיבולת ריאה.... על סיבולת ריאה אני כבר עובד, אני עושה יום כן יום לא 4-5 ק"מ ועכשיו אני צריך תכנית לסיבולת שריר.... תודה 😃

• פותח/ת השרשור
בסדר אל תדאג גם אין לי אפשרות לעשות אימוני כוח... ועוד משהו פסטה ואורז ותפוח"א וכל זה זה נחשב פחמימות? ותאמת אני דיי רזה אז לא משנה קצת לעלות בשומן, או שזה יפריע לי אני לא יודע..??! אז הסדר יום הזה זה טוב?
יום א': ברברה
יום ב': ריצה של 5 ק"מ
יום ג': סינדי
יום ד': ריצה של 5 ק"מ
יום ה': ברברה
יום ו': אני יעשה סינדי כי אני לא יכול לרוץ ביום הזה
יום שבת: מנוחה...
איך זה?או שלשנות את הסדר יום?? תגידו מה כדאי??!

קיצר תעשה גם וגם בלי יותר מדי עיסוק בקקה, ריצה עדיף שתדחף אחרי או תוך כדי האימון ככה שיהיה לך יום להתאוששות.

כה זה אמור לעבוד לא רע כל עוד יהיו לך ימי מנוחה בלי כל סוג של אימון ואל תגזים עם הריצה, נגיד שתעשה 3 אימוני קרוספיט בשבוע יחד עם ריצה במרווח של יום אחד מהשני אז אל תעשה ריצה ארוכה מדי או בעצימות גבוהה מידי בימי אימון, הכי טוב לדעתי זה לתת את המקסימום בריצה יום אחרי האימון השלישי של השבוע, נגיד אם זה ראשון-שלישי-חמישי אז ביום שישי יש לך ריצה יחסית עצימה וארוכה שאמורה להיות קשה, ובימי האימון תעשה ריצה שתהיה לך קלה יחסית אבל לא קלה מדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית