הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בתפריט חיטוב שלכם!!

Fuking_Pro

משתמש מתחיל
46
6
נק' מוניטין:
-2
46
6
שלום לכולם, אני ממחר מתחיל חיטוב, ומצאתי תפריט שלכם פה שתואם את הערכים שלי אבל בדקתי אותו והערכיים והוא לא בסדר
תפריטי תזונה לגברים למטרת חיטוב והורדת אחוזי השומן לבעלי משקל: 70 - 85 - 100 ק"ג - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

התפריט של 100 קילו : איך יכול להיות שיש שם 180 גרם פחמימה ?
הפחמימה היחידה שמופיע בתפריט זה חצי כוס אורז ושתי פרוסות לחם מלא 180 גרם פחמימה ושלא נתחיל לדבר על החלבון!!
עם אני טועה תקנו אותי..אבל בינינו אין מצב !!

שלום לכולם, אני ממחר מתחיל חיטוב, ומצאתי תפריט שלכם פה שתואם את הערכים שלי אבל בדקתי אותו והערכיים והוא לא בסדר
תפריטי תזונה לגברים למטרת חיטוב והורדת אחוזי השומן לבעלי משקל: 70 - 85 - 100 ק"ג - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

התפריט של 100 קילו : איך יכול להיות שיש שם 180 גרם פחמימה ?
הפחמימה היחידה שמופיע בתפריט זה חצי כוס אורז ושתי פרוסות לחם מלא 180 גרם פחמימה ושלא נתחיל לדבר על החלבון!!
עם אני טועה תקנו אותי..אבל בינינו אין מצב !!
זה בערך 180~
זה יותר בכיוון של 160 - אבל תלוי במה תבחר, במקסימום פחמימות שם אתה תגיע לאזור ה180 באמת

ארוחה 1:
2 פרוסות לחם מלא = 50 גרם פחמימה
2 כוסות חלב = 30 גרם פחמימה

ארוחה 2:
2 פרוסות לחם קל = 25 גרם פחמימה

ארוחה 3:
2 כפות טחינה = 5 גרם פחמימה
חצי אבוקדו = 10 גרם פחמימה

ארוחה 5:
2 דנונה = 20 גרם פחמימה

ארוחה אחרי אימון:
4 תמרים = 40 גרם פחמימה

תחבר את כל מה שיש כאן תקבל 180 בדיוק.
כתוב לך 180~ כי יש לך גיוון בתפריט וזה בסדר גמור לא צריך להיות פדנטים כי אז התפריט משעמם. וסך הקלוריות הוא חשוב יותר

זה בערך 180~
זה יותר בכיוון של 160 - אבל תלוי במה תבחר, במקסימום פחמימות שם אתה תגיע לאזור ה180 באמת

ארוחה 1:

ארוחה 2:

ארוחה 3:

ארוחה 5:
2 דנונה = 20 גרם פחמימה

ארוחה אחרי אימון:
4 תמרים = 40 גרם פחמימה

כתוב לך 180~ כי יש לך גיוון בתפריט וזה בסדר גמור לא צריך להיות פדנטים כי אז התפריט משעמם. וסך הקלוריות הוא חשוב יותר
אבל למה החלבון רק 160 והשומן רק 70? זה לא תואם לתנאים.

אבל למה החלבון רק 160 והשומן רק 70? זה לא תואם לתנאים.
בחלבון כתוב שם יותר את המינימום שמתקבל, אם תבחר את כל החלבון המקסימלי האפשרי מהתפריט תגיע לכמעט 200 (תחשב גם פחמימות - הרגע עשיתי אין לי כוח באמת לכתוב)

בחלבון כתוב שם יותר את המינימום שמתקבל, אם תבחר את כל החלבון המקסימלי האפשרי מהתפריט תגיע לכמעט 200 (תחשב גם פחמימות - הרגע עשיתי אין לי כוח באמת לכתוב)
אה,אז בסדר.

• פותח/ת השרשור
זה בערך 180~

ארוחה 1:

ארוחה 2:

ארוחה 3:

ארוחה 5:
2 דנונה = 20 גרם פחמימה

ארוחה אחרי אימון:
4 תמרים = 40 גרם פחמימה

הקלוריות יותר חשובות אז זה אומר שאני יכול לעלות בשומן ולהוריד בחלבון בתנאי שאני אשמור נכון את המאזן הקלורי ?
שתי פרוסות לחם מלא = 50 גרם פחמימה שנגיד שפורסה אחת שוקלת 30 גרם לא הגיוני..ומה בנוגע לחלבון ?

הקלוריות יותר חשובות אז זה אומר שאני יכול לעלות בשומן ולהוריד בחלבון בתנאי שאני אשמור נכון את המאזן הקלורי ?
לא הייתי משחק עם התפריט הוא כבר מציע לא מעט חלופות. יש גבול להורדה בחלבון וחשוב לשמור על מינימום שהתפריט הזה מציע.

אם אתה רוצה משהו יותר מגוון אתה מוזמן לבנות לעצמך תפריט ולהעלות אותו לאתר להתייעצות.
(או לחילופין לקחת ייעוץ אישי באתר - מומלץ מאוד)

ומה בנוגע לחלבון ?
תסתכל למעלה כרגע עניתי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית