הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שקילת פחמימות

ניר669

משתמש פעיל
303
38
נק' מוניטין:
49
303
38
שמתי לב שההפרש בין אוכל מבושל לפני ואחרי הוא פשוט מטורף זה לא חדש לי אבל בפחמימות כמו אורז,פסטה וכו' המשקל יכול לעלות פי 2-3 מהמשקל לפני, רציתי לשאול אם יש אפשרות לשקול את האוכל אחרי שהוא מוכן ולדעת את הערכים שלו? אני לא יכול לשקול את האוכל לפני שהוא ההכנה כי שמכינים את האוכל אז עושים כבר חבילה או יותר, בקיצור אם מישהו יודע מה היחס של אורז ופסטה לפני ואחרי בישול זה מאוד יעזור כי חיפשתי באינטרנט וראיתי תוצאות שונות אחד מהשני

תודה לעוזרים וחג שמח לכולם:)

תשקול את האוכל לפני הבישול תשקול אחרי
ואז תתאים את הערכים לפי היחסים

יחס אף אחד לא יודע להגיד כי זה משתנה.

יש לך שתי אופציות, אופציה א' היא דקדקנית מאוד (אני נגדה מטעמי שיגעון מזון) והיא לשקול לפני הבישול

אופציה ב' היא למדוד באמצעות כוס רגילה (גודל של כוס פלסטיק) מה שנכנס שם שווה בערך ל2 פרוסות לחם שזה בסביבות ה200 קלוריות עם 50 ~ גרם פחמימה.
זה כמובן מדבר על פחמימה שבושלה במים ולא מטוגנת או משהו.

לאט לאט אתה תדע לראות את הגדלים בעיניים ותיקח עם כף.

דא בכפות זה יוצא בסביבות ה5-6 כפות

• פותח/ת השרשור
יחס אף אחד לא יודע להגיד כי זה משתנה.

יש לך שתי אופציות, אופציה א' היא דקדקנית מאוד (אני נגדה מטעמי שיגעון מזון) והיא לשקול לפני הבישול
אם אני ישקול רק פעם אחת לפני ואחרי כל חבילה אני אדע מה היחס אבל אמרת שזה משתנה, בכמה זה כבר יכול להשתנות?

אם אני ישקול רק פעם אחת לפני ואחרי כל חבילה אני אדע מה היחס אבל אמרת שזה משתנה, בכמה זה כבר יכול להשתנות?
הרבה, יותר מדי משתנים יכולים להיות.
בפועל זה לא ישנה הרבה

ופציה ב' היא למדוד באמצעות כוס רגילה (גודל של כוס פלסטיק) מה שנכנס שם שווה בערך ל2 פרוסות לחם שזה בסביבות ה200 קלוריות עם 50 ~ גרם פחמימה.
זה כמובן מדבר על פחמימה שבושלה במים ולא מטוגנת או משהו.

לאט לאט אתה תדע לראות את הגדלים בעיניים ותיקח עם כף.

דא בכפות זה יוצא בסביבות ה5-6 כפות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית