הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיות בסקוואט

• פותח/ת השרשור Ido.T
  • פורסם בתאריך

Ido.T

משתמש מתחיל
206
48
נק' מוניטין:
43
206
48
התחלתי לעבוד על טכניקה של סקוואט וצצו לי המון בעיות.

1. אני לא מצליח לשבור מקביל בלי שהגב שלי יקרוס קדימה.
2. הבנתי שצריך לבצע את הירידה עם אגן מסובב, ניסיתי לתרגל את זה בAir Squat והעומק היה מחריד, בDVD של ריפטו הוא אמר ש"אנחנו לא מעוניינים לוותר על כיווץ באגן בשביל עומק הסקוואט" אבל העומק שלי בקושי מגיע למקביל.
3. קראתי שצריך לשים דגש יותר על להתיישב אחורה מאשר ליפול למטה אבל לא ממש הבנתי למה הכוונה, זה מרגיש לי אותו דבר.
אני חושב שרוב הבעיות נובעות מגמישות.

אשמח לעזרה עם הבעיות הנ"ל, דגשים,טיפים,הנחיות כל מה שיעזור לי לשפר את הסקוואט ולהתחיל כבר SS.

הכוונה בלהתיישב אחורה בסקוואט זה פשוט.. להתיישב אחורה. שים לב שהחלק בכף הרגל שעליו אתה נשען הוא העקב, ופחות הפוינט. נסה לשפר את הטכניקה בהתחלה עם מוט ריק ותרגיש את ההבדל. עלה לאט לאט במשקלים כדי לקבל טכניקה טובה גם אם המשקל לא כבד לך בהתחלה. בכל אופן תראה סרטונים של ריפטו ותבין מה הכוונה.

קשה לי להאמין שאתה לא גמיש ברמה שאתה לא יכול לשבור מקביל בסקוואט, אלא אם יש לך איזה בעיה מיוחדת. בכל מקרה אפשר לנסות לעזור לך רק אם נראה סרטון שלך.
3. קראתי שצריך לשים דגש יותר על להתיישב אחורה מאשר ליפול למטה אבל לא ממש הבנתי למה הכוונה, זה מרגיש לי אותו דבר.
הכוונה לקחת את האגן אחורה, בניגוד ללנסות להוריד אותו ישר למטה מה שאומר שאתה לוקח ברכיים הרבה קדימה.
שים לב שהחלק בכף הרגל שעליו אתה נשען הוא העקב, ופחות הפוינט.
אתה אמור להשען על אמצע כף הרגל, לא על העקב ולא על האצבעות.

אם אתה קורס קדימה יש סיכוי שהברכיים שלך לא ממוקמות מספיק טוב ואתה לא פותח אותם לצדדים מספיק חזק.
גם לגביי הגב התחתון יכול להיות שאתה נמצא באובר אקסטנשן יותר מידיי/

מה עם סרטון?

• פותח/ת השרשור
קשה לי להאמין שאתה לא גמיש ברמה שאתה לא יכול לשבור מקביל בסקוואט, אלא אם יש לך איזה בעיה מיוחדת. בכל מקרה אפשר לנסות לעזור לך רק אם נראה סרטון שלך.

הכוונה לקחת את האגן אחורה, בניגוד ללנסות להוריד אותו ישר למטה מה שאומר שאתה לוקח ברכיים הרבה קדימה.

אתה אמור להשען על אמצע כף הרגל, לא על העקב ולא על האצבעות.

אם אתה קורס קדימה יש סיכוי שהברכיים שלך לא ממוקמות מספיק טוב ואתה לא פותח אותם לצדדים מספיק חזק.
גם לגביי הגב התחתון יכול להיות שאתה נמצא באובר אקסטנשן יותר מידיי/

מה עם סרטון?
תודה לשניכם.
סרטון יעלה מחר/ברביעי, בינתיים תירגלתי סקוואט חופשי בלי מוט ומופיעים כאבי אגן/גב תחתון לאיזה שעה, כנראה שאני באובר אקסטנשן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית