הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ anabolic diet

• פותח/ת השרשור or11
  • פורסם בתאריך

or11

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
קראתי באתר קילוגרם על הדיאטה הזאת והיה כתוב שם שהיא מיועדת להעלאת מסת שריר ביחד עם הורדת אחוזי שומן.
היא פחות יעילה מבחינת צבירת מסת שריר ביחס לתפריט מסה רגיל?

אני אוהב את השיטה הזו בגדול, אבל במסה פשוט עדיף תזונה רגילה, סתם מעצבן להיות נטו עם חלבון ושומן בתקופה כזו, מה שגם הרבה יותר קל להכניס קלוריות מפחמימה. (העלייה בשריר גם לא תהיה אותו דבר, בתזונה רגילה במסה היא תהיה יותר מאסיבית וטובה מאשר הדל פחמימה)

בחיטוב זה סיפור אחר.

(העלייה בשריר גם לא תהיה אותו דבר, בתזונה רגילה במסה היא תהיה יותר מאסיבית וטובה מאשר הדל פחמימה)
למה בדיוק?
אתה חושב שאם אתה מקבל קלוריות מפחמימות ולא משומנים לדוגמא אתה תעלה פחות טוב? זה שאכילת פחמימות במסה היא דרך הרבה יותר נוחה וטעימה לרוב לא אומר שהיא תניב תוצאות יותר טובות.

למה בדיוק?
אתה חושב שאם אתה מקבל קלוריות מפחמימות ולא משומנים לדוגמא אתה תעלה פחות טוב? זה שאכילת פחמימות במסה היא דרך הרבה יותר נוחה וטעימה לרוב לא אומר שהיא תניב תוצאות יותר טובות.
זאת לא בדיוק הנקודה, העניין הוא שבמסה אתה גם תעלה יותר במשקל בגלל הפחמימות(שנותן יתרון בפן הפסיכולוגי בתקופה כזו לפחות אצלי), תוכל להכניס הרבה יותר קלוריות(אני מדבר על 3000-4000) גם במסגרת מסה נקייה עם תזונה טובה ולא "זבל", מאשר שהיית יכול להכניס בשיטה של הad.

בחיטוב זה סבבה כי אתה מעיף אב מזון(פחמימות) וקל לך יותר לשלוט בקלוריות שלך ואתה מנצל כמה יתרונות בשיטה הזו מאשר במאסה.

נוזלים, בגלל זה אמרתי שזה יותר סבבה בפן הפסיכולוגי. אחרי הכל אנשים מסתכלים על המספר על המשקל ומנהלים את עצמם בהתאם לזה, להרבה אין סבלנות בAD ורוצים לראות תוצאות ישר ולא מבינים שזה תקופה שלוקחת זמן במיוחד במסה, לכן זה לא מתאים לכולם.

נוזלים, בגלל זה אמרתי שזה יותר סבבה בפן הפסיכולוגי. אחרי הכל אנשים מסתכלים על המספר על המשקל ומנהלים את עצמם בהתאם לזה, להרבה אין סבלנות בAD ורוצים לראות תוצאות ישר ולא מבינים שזה תקופה שלוקחת זמן במיוחד במסה, לכן זה לא מתאים לכולם.
עלייה בנוזלים נשמעת לי כמו הסיבה הכי מפגרת לעשות מסה רגילה.. מה זה רלוונטי כמה אתה עולה בנוזלים? זאת לא באמת עלייה במסת שריר.

עלייה בנוזלים נשמעת לי כמו הסיבה הכי מפגרת לעשות מסה רגילה.. מה זה רלוונטי כמה אתה עולה בנוזלים? זאת לא באמת עלייה במסת שריר.
זה לא הסיבה העיקרית, זה חלק מהסיבות, עם פחמימות אתה בוודאות תעלה יותר במשקל הכולל במסה - זה כל העניין.
גם ככה יש לך תקופת חיטוב אחרי זה, מה זה משנה אם היא תימשך חודש יותר בגלל שאכלת פחמימות במסה?

איבדתי אותך.
איבדת אותי אולי כי לא הבנת את העקרון של הAD - עלייה מינימלית(ולעיתים הורדה שזה נדיר) באחוזי השומן בזמן של עלייה במסת השריר.

AD במסה יקל לך על החיטוב הבא אחריו(אלא אם כן לא בא לך להגיע לאחוז שומן נמוך ואז אתה יכול לעשות לתקופה ארוכה AD).
לכן, מה שאני מנסה להגיד זה שעדיף לעשות מסה רגילה, עם פחמימות, ולא להתעסק בכל הקטע של הAD במסה גם אם זה יפחית לך זמן מהחיטוב הבא אחריו. זה לא קריטי אם תעשה חודש יותר חיטוב בגלל שאכלת פחמימות במסה שלך.

ונלך לצד אחר, אתה רואה יתרון ממשי בAD במסה על פני תזונה רגילה עם פחמימות? אני לא.

• פותח/ת השרשור
אז יש הבדל מבחינת עלייה במסת שריר עצמה בין תפריט רגיל לad?
ויש בעיה בלקחת קריאטין בad (מבחינת נוזלים וכאלה...)?

זה לא קריטי אם תעשה חודש יותר חיטוב בגלל שאכלת פחמימות במסה שלך.
יש אנשים שזה כן.
ונלך לצד אחר, אתה רואה יתרון ממשי בAD במסה על פני תזונה רגילה עם פחמימות?
ישנם אנשים שמרגישים לא טוב עם הרבה פחמימות בתפריט.
יש אנשים שלא נהנים וסובלים מאוד בחיטוב אז מעדיפים לעשות מסה יותר קפדנית מאשר לסבול בחיטוב ארוך.
ובכללי ישנן הרבה מחקרים(או השערות) שריבוי בפחמימות לא עושה טוב לגוף וזה מיותר,וישנה עדיפות לקבל קלוריות משומנים ופחמימות ולהתבסס בעיקר על פחמימות מירקות ,פירות,שורש וכו'.

אם זאת אני עדין מעדיף לבצע מסה רגילה.(אבל זאת דעתי בלבד)
לא.
אתה תראה נוזלי קצת יותר,לא רואה איך זה אמור לשנות לך משהו. בעת הספקת התוסף הנוזלים יורדים.

יש אנשים שזה כן.

ישנם אנשים שמרגישים לא טוב עם הרבה פחמימות בתפריט.
יש אנשים שלא נהנים וסובלים מאוד בחיטוב אז מעדיפים לעשות מסה יותר קפדנית מאשר לסבול בחיטוב ארוך.
ובכללי ישנן הרבה מחקרים(או השערות) שריבוי בפחמימות לא עושה טוב לגוף וזה מיותר,וישנה עדיפות לקבל קלוריות משומנים ופחמימות ולהתבסס בעיקר על פחמימות מירקות ,פירות,שורש וכו'.

אם זאת אני עדין מעדיף לבצע מסה רגילה.(אבל זאת דעתי בלבד)
אוקיי, אני עדיין לא רואה יתרון מספק בAD בתקופת מסה, אבל זה אני.
שוב, עוד זמן בחיטוב בגלל הפחמימות שאכלת במסה זה לא ביג דיל אם אתה מתאמן רגיל, אבל אולי אני רואה את הדברים אחרת.

לא אמרתי ריבוי פחמימות ולאכול כמו חזיר, הכל בצורה מאוזנת בהתאם לפרוטוקלים המקובלים.. גם לי פחמימות לא עושות טוב ובגלל זה אני בAD בחיטוב.

מבחינתי זו אחלה של תקופה, מה לעשות שפחמימות גם כיף יותר לאכול ולהרשות לעצמך את זה במסה..

לא אמור להיות הבדל משמעותי מבחינת המסת שריר אם בכלל.

ואין בעיה לקחת קריאטין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית