עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
..היא מיועדת להעלאת מסת שריר ביחד עם הורדת אחוזי שומן.
למה בדיוק?(העלייה בשריר גם לא תהיה אותו דבר, בתזונה רגילה במסה היא תהיה יותר מאסיבית וטובה מאשר הדל פחמימה)
אתה תעלה במידה זהה בשניהם,אך ככל הנראה תעלה בפחות שומן במסה דלת פחמימות.אז עדיף תפריט רגיל של מסה אם אני רוצה להעלות יותר במסה?
זאת לא בדיוק הנקודה, העניין הוא שבמסה אתה גם תעלה יותר במשקל בגלל הפחמימות(שנותן יתרון בפן הפסיכולוגי בתקופה כזו לפחות אצלי), תוכל להכניס הרבה יותר קלוריות(אני מדבר על 3000-4000) גם במסגרת מסה נקייה עם תזונה טובה ולא "זבל", מאשר שהיית יכול להכניס בשיטה של הad.למה בדיוק?
אתה חושב שאם אתה מקבל קלוריות מפחמימות ולא משומנים לדוגמא אתה תעלה פחות טוב? זה שאכילת פחמימות במסה היא דרך הרבה יותר נוחה וטעימה לרוב לא אומר שהיא תניב תוצאות יותר טובות.
מה הכוונה? במסת שריר או בנוזלים?אתה גם תעלה יותר במשקל בגלל הפחמימות
עלייה בנוזלים נשמעת לי כמו הסיבה הכי מפגרת לעשות מסה רגילה.. מה זה רלוונטי כמה אתה עולה בנוזלים? זאת לא באמת עלייה במסת שריר.נוזלים, בגלל זה אמרתי שזה יותר סבבה בפן הפסיכולוגי. אחרי הכל אנשים מסתכלים על המספר על המשקל ומנהלים את עצמם בהתאם לזה, להרבה אין סבלנות בAD ורוצים לראות תוצאות ישר ולא מבינים שזה תקופה שלוקחת זמן במיוחד במסה, לכן זה לא מתאים לכולם.
זה לא הסיבה העיקרית, זה חלק מהסיבות, עם פחמימות אתה בוודאות תעלה יותר במשקל הכולל במסה - זה כל העניין.עלייה בנוזלים נשמעת לי כמו הסיבה הכי מפגרת לעשות מסה רגילה.. מה זה רלוונטי כמה אתה עולה בנוזלים? זאת לא באמת עלייה במסת שריר.
איבדתי אותך.מה זה משנה אם היא תימשך חודש יותר בגלל שאכלת פחמימות במסה?
איבדת אותי אולי כי לא הבנת את העקרון של הAD - עלייה מינימלית(ולעיתים הורדה שזה נדיר) באחוזי השומן בזמן של עלייה במסת השריר.איבדתי אותך.
יש אנשים שזה כן.זה לא קריטי אם תעשה חודש יותר חיטוב בגלל שאכלת פחמימות במסה שלך.
ישנם אנשים שמרגישים לא טוב עם הרבה פחמימות בתפריט.ונלך לצד אחר, אתה רואה יתרון ממשי בAD במסה על פני תזונה רגילה עם פחמימות?
לא.אז יש הבדל מבחינת עלייה במסת שריר עצמה בין תפריט רגיל לad?
אתה תראה נוזלי קצת יותר,לא רואה איך זה אמור לשנות לך משהו. בעת הספקת התוסף הנוזלים יורדים.ויש בעיה בלקחת קריאטין בad (מבחינת נוזלים וכאלה...)?
סיכון במה?אבל אין איזשהו סיכון?
אוקיי, אני עדיין לא רואה יתרון מספק בAD בתקופת מסה, אבל זה אני.יש אנשים שזה כן.
ישנם אנשים שמרגישים לא טוב עם הרבה פחמימות בתפריט.
יש אנשים שלא נהנים וסובלים מאוד בחיטוב אז מעדיפים לעשות מסה יותר קפדנית מאשר לסבול בחיטוב ארוך.
ובכללי ישנן הרבה מחקרים(או השערות) שריבוי בפחמימות לא עושה טוב לגוף וזה מיותר,וישנה עדיפות לקבל קלוריות משומנים ופחמימות ולהתבסס בעיקר על פחמימות מירקות ,פירות,שורש וכו'.
אם זאת אני עדין מעדיף לבצע מסה רגילה.(אבל זאת דעתי בלבד)
לא אמור להיות הבדל משמעותי מבחינת המסת שריר אם בכלל.אז יש הבדל מבחינת עלייה במסת שריר עצמה בין תפריט רגיל לad?
ויש בעיה בלקחת קריאטין בad (מבחינת נוזלים וכאלה...)?
אין ספק שהרבה פחמימות זה כיף חיים. 😆מבחינתי זו אחלה של תקופה, מה לעשות שפחמימות גם כיף יותר לאכול ולהרשות לעצמך את זה במסה..