עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אכלתי 100-150 פסטה שעה וחצי לפני.יכול להיות שאכלת קרוב מדי לפני האימון? או יותר מדי אוכל או אוכל שמתעכל לאט? זתומרת שהקיבה שלך עדיין הייתה יחסית מלאה.
סיכוי טוב שלא קשור, פשוט זה הדבר הראשון שרציתי לשלול.לא יודע אם זה קשור לאכול
יצא לי לאכול טירקס ואז ישר ללכת להתאמן והרגשתי מעולה
היית חושב שזאת טכניקה לא נכונהסיכוי טוב שלא קשור, פשוט זה הדבר הראשון שרציתי לשלול.
לא יודע לגבי טכניקה, קרה לי כמה פעמים במאמץ ממש גבוה (סט עם חזרה שעולה בגריינד מטורף), אבל זה לא קרה לי הרבה גם ברמות כאלה של מאמץ.היית חושב שזאת טכניקה לא נכונה
קראה לי כמה פעמים בסטים כבדים יחסית אלי שהרגשתי את הבטן תפוסה/רצון להקיא
לדעתי זה קשור נטו למאמץ,יש פשוט תגובה לא רצויה של הגוף.היית חושב שזאת טכניקה לא נכונה
קראה לי כמה פעמים בסטים כבדים יחסית אלי שהרגשתי את הבטן תפוסה/רצון להקיא
אבל אצלי זב לא היה צמוד תמיד אני אוכל שעה וחצי לפניהאמת שגם אני אכלתי היום בצמוד לאימון ועוד הייתי עם חגורה צמודה יחסית בדדליפט והרגשתי שהבטן עוד שנייה מתפוצצת.
אל תדאג..
איי איי תרגע הוא סהכ ילד והוא מתחיל ,הוא חווה משהו בפעם הראשונה ורצה לדעת אם זה מסוכן או ממה זה נובע,אין שום בעיה שהוא יבוא לפה וישאל שאלות כי לזה הפורום מיודע.כל הכבוד לו שהוא בא לפה ושואל כי ככה לומדים ומתקדמים,אין רע בלשאול שאלות ועוד יותר שזה קשור לגוף שלך ולבריאות שלךוואי כפרה עליך אתה בא כל שבוע עם כאלה שאלות קידבג מפגרות.
כמה אימונים עשיתי עם בחילות זוועתיות, אתה רואה אותי מתבכיין?
וכשאנחנו מפנים כל אחד אחר עם שאלה מיותרת לגוגל? מה ההבדל כאן?איי איי תרגע הוא סהכ ילד והוא מתחיל ,הוא חווה משהו בפעם הראשונה ורצה לדעת אם זה מסוכן או ממה זה נובע,אין שום בעיה שהוא יבוא לפה וישאל שאלות כי לזה הפורום מיודע.כל הכבוד לו שהוא בא לפה ושואל כי ככה לומדים ומתקדמים,אין רע בלשאול שאלות ועוד יותר שזה קשור לגוף שלך ולבריאות שלך
לא ראיתי שהפנו אותו לגוגל פה,וגם אם כן אולי הוא חיפש בגוגל ולא מצא מאמר בעברית והוא מתקשה באנגלית,בנוסף אם מפנים פה שאלות שקשורות לפורום לגוגל למה הפורום קיים ? הפורום לא קיים רק שאנשים יעלו שיאים שלהם מרימים הפורום קיים שישאלו שאלות,יקיימו דיונים ולתת עזרה אחד לשני,גם אם השאלות הן "מפגרות" ובמקרה הזה לא כי גם אני לא ידעתי פעם שאפשר להקיא ממאמץ עד ששאלתי אנשים למה זה קרה לי.וכשאנחנו מפנים כל אחד אחר עם שאלה מיותרת לגוגל? מה ההבדל כאן?
אני רואה שאתה ממש רוצה שהמקום יהפוך לfxp.לא ראיתי שהפנו אותו לגוגל פה,וגם אם כן אולי הוא חיפש בגוגל ולא מצא מאמר בעברית והוא מתקשה באנגלית,בנוסף אם מפנים פה שאלות שקשורות לפורום לגוגל למה הפורום קיים ? הפורום לא קיים רק שאנשים יעלו שיאים שלהם מרימים הפורום קיים שישאלו שאלות,יקיימו דיונים ולתת עזרה אחד לשני,גם אם השאלות הן "מפגרות" ובמקרה הזה לא כי גם אני לא ידעתי פעם שאפשר להקיא ממאמץ עד ששאלתי אנשים למה זה קרה לי.
במקום לצאת עליו שהוא מתבכיין יכלת להגיד לו שזה תגובה טבעית של הגוף או בכלל לא להגיב כי זה לא תרם שום דבר
סבבה בוא נעשה שהיכולת לשאלות שאלות שמורה רק למי שעם טוטאל של 400 פלוס ומתחילים לא יוכלו לשאול שאלות ולהשכילאני רואה שאתה ממש רוצה שהמקום יהפוך לfxp.
זכותך.
בהחלט, וזה מזכיר לי משהו. באחד המחקרים של בראד שיינפלד (1) על אנשים מאומנים הם השיגו עלייה גדולה במסת שריר עד שהתעוררה תמיהה איך אנשים שהתאמנו כמה שנים לפני המחקר השיגו תוצאות כאלה בפרק הזמן הקצר יחסית של המחקר. תשובתו של בראד היתה שהם קרעו את הנבדקים עד שהם הקיאו.זה קורה גם לטובים ביותר