הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמעט הקאתי באימון

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
שלום,היום הרגשתי מצויין,הגעתי לדדליפט עשיתי 3 סטים הרגשתי ממש את הבטן אף פעם לא הרגשתי אותה ככה בדדליפט ובדיוק לפני הסט הכבד הרגשתי שאני עוד שניה מקיא ישר הלכתי לשירותים.ממה זה יכול להיגרם?ואימון הבא לעשות אותו משקל?
תודה 😃

יכול להיות שאכלת קרוב מדי לפני האימון? או יותר מדי אוכל או אוכל שמתעכל לאט? זתומרת שהקיבה שלך עדיין הייתה יחסית מלאה.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שאכלת קרוב מדי לפני האימון? או יותר מדי אוכל או אוכל שמתעכל לאט? זתומרת שהקיבה שלך עדיין הייתה יחסית מלאה.
אכלתי 100-150 פסטה שעה וחצי לפני.
ואם זה היה המקרה הייתי אמור להרגיש ככה גם בסקוואט לא?

לא יודע אם זה קשור לאכול
יצא לי לאכול טירקס ואז ישר ללכת להתאמן והרגשתי מעולה

היית חושב שזאת טכניקה לא נכונה
קראה לי כמה פעמים בסטים כבדים יחסית אלי שהרגשתי את הבטן תפוסה/רצון להקיא
לא יודע לגבי טכניקה, קרה לי כמה פעמים במאמץ ממש גבוה (סט עם חזרה שעולה בגריינד מטורף), אבל זה לא קרה לי הרבה גם ברמות כאלה של מאמץ.

היית חושב שזאת טכניקה לא נכונה
קראה לי כמה פעמים בסטים כבדים יחסית אלי שהרגשתי את הבטן תפוסה/רצון להקיא
לדעתי זה קשור נטו למאמץ,יש פשוט תגובה לא רצויה של הגוף.
זאת אחת מהם,לכל אחד זה שונה.
וגם,היא לא תמיד קורה.

• פותח/ת השרשור
הטכניקה הייתה טובה אז רוב הסיכויים שזה לא היה מזה.אולי זה היה מהמאמץ כמו שאתם אומרים,אבל זה היה רק סטים לפני הכבד אז איך מאמץ

האמת שגם אני אכלתי היום בצמוד לאימון ועוד הייתי עם חגורה צמודה יחסית בדדליפט והרגשתי שהבטן עוד שנייה מתפוצצת.
אל תדאג..

• פותח/ת השרשור
האמת שגם אני אכלתי היום בצמוד לאימון ועוד הייתי עם חגורה צמודה יחסית בדדליפט והרגשתי שהבטן עוד שנייה מתפוצצת.
אל תדאג..
אבל אצלי זב לא היה צמוד תמיד אני אוכל שעה וחצי לפני

man up. גם לי היה דדליפטים שהרגשתי את כל האוכל מכל היום עולה לי ואת הקיבה מתפחלצת. יותר מזה, הקאתי באימון פוטבול וחזרתי בערך אחרי דקה והלקח שלי מזה הוא שאם אתה צריך להקיא- לך דחוף 2 אצבעות ותקיא. זה משחרר ברמות.
אישית אני אוכל 3 שעות לפני אימון (שעה וחצי גורם לי להרגיש כבד ולא נוח) ואם אתה מרגיש שאתה עומד להקיא, עצור, חכה שתה מים ואז תחזור

וואי כפרה עליך אתה בא כל שבוע עם כאלה שאלות קידבג מפגרות.
כמה אימונים עשיתי עם בחילות זוועתיות, אתה רואה אותי מתבכיין?

וואי כפרה עליך אתה בא כל שבוע עם כאלה שאלות קידבג מפגרות.
כמה אימונים עשיתי עם בחילות זוועתיות, אתה רואה אותי מתבכיין?
איי איי תרגע הוא סהכ ילד והוא מתחיל ,הוא חווה משהו בפעם הראשונה ורצה לדעת אם זה מסוכן או ממה זה נובע,אין שום בעיה שהוא יבוא לפה וישאל שאלות כי לזה הפורום מיודע.כל הכבוד לו שהוא בא לפה ושואל כי ככה לומדים ומתקדמים,אין רע בלשאול שאלות ועוד יותר שזה קשור לגוף שלך ולבריאות שלך

איי איי תרגע הוא סהכ ילד והוא מתחיל ,הוא חווה משהו בפעם הראשונה ורצה לדעת אם זה מסוכן או ממה זה נובע,אין שום בעיה שהוא יבוא לפה וישאל שאלות כי לזה הפורום מיודע.כל הכבוד לו שהוא בא לפה ושואל כי ככה לומדים ומתקדמים,אין רע בלשאול שאלות ועוד יותר שזה קשור לגוף שלך ולבריאות שלך
וכשאנחנו מפנים כל אחד אחר עם שאלה מיותרת לגוגל? מה ההבדל כאן?

וכשאנחנו מפנים כל אחד אחר עם שאלה מיותרת לגוגל? מה ההבדל כאן?
לא ראיתי שהפנו אותו לגוגל פה,וגם אם כן אולי הוא חיפש בגוגל ולא מצא מאמר בעברית והוא מתקשה באנגלית,בנוסף אם מפנים פה שאלות שקשורות לפורום לגוגל למה הפורום קיים ? הפורום לא קיים רק שאנשים יעלו שיאים שלהם מרימים הפורום קיים שישאלו שאלות,יקיימו דיונים ולתת עזרה אחד לשני,גם אם השאלות הן "מפגרות" ובמקרה הזה לא כי גם אני לא ידעתי פעם שאפשר להקיא ממאמץ עד ששאלתי אנשים למה זה קרה לי.
במקום לצאת עליו שהוא מתבכיין יכלת להגיד לו שזה תגובה טבעית של הגוף או בכלל לא להגיב כי זה לא תרם שום דבר

לא ראיתי שהפנו אותו לגוגל פה,וגם אם כן אולי הוא חיפש בגוגל ולא מצא מאמר בעברית והוא מתקשה באנגלית,בנוסף אם מפנים פה שאלות שקשורות לפורום לגוגל למה הפורום קיים ? הפורום לא קיים רק שאנשים יעלו שיאים שלהם מרימים הפורום קיים שישאלו שאלות,יקיימו דיונים ולתת עזרה אחד לשני,גם אם השאלות הן "מפגרות" ובמקרה הזה לא כי גם אני לא ידעתי פעם שאפשר להקיא ממאמץ עד ששאלתי אנשים למה זה קרה לי.
במקום לצאת עליו שהוא מתבכיין יכלת להגיד לו שזה תגובה טבעית של הגוף או בכלל לא להגיב כי זה לא תרם שום דבר
אני רואה שאתה ממש רוצה שהמקום יהפוך לfxp.
זכותך.

אני רואה שאתה ממש רוצה שהמקום יהפוך לfxp.
זכותך.
סבבה בוא נעשה שהיכולת לשאלות שאלות שמורה רק למי שעם טוטאל של 400 פלוס ומתחילים לא יוכלו לשאול שאלות ולהשכיל
למרות שהקטע בפורום זה לענות לשאלות של אנשים ולעזור להם בגלל היותם מתחילים

ויפה שאתה משווה אשכול עם שאלה לגיטימית לחלוטין לאשכול טיפשי שכזה תקוע לי חוד בתוך היד..האם זה יכול לפגוע בבניית השריר? - FXP
אין פה שום ספאם כמו בFXP

בכל מקרה אל תפחד מלהקיא או מהרפלקס הזה,זה קורה גם לטובים ביותר

זה קורה גם לטובים ביותר
בהחלט, וזה מזכיר לי משהו. באחד המחקרים של בראד שיינפלד (1) על אנשים מאומנים הם השיגו עלייה גדולה במסת שריר עד שהתעוררה תמיהה איך אנשים שהתאמנו כמה שנים לפני המחקר השיגו תוצאות כאלה בפרק הזמן הקצר יחסית של המחקר. תשובתו של בראד היתה שהם קרעו את הנבדקים עד שהם הקיאו.

(1) אתר בהחלט מומלץ למי שלא מכיר.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית