הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ קריאטין

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
שלום,קריאטין יכול לעזור בהתאוששות במסה?או שזה מיותר ואפשר/צריך לקחת את זה בחיטוב?
ושאלה שנייה,כאומרים פי 2 חלבון ממשקל גוף מתכוונים רק לחלבון מן החי נכון?
תודה 😃

,קריאטין יכול לעזור בהתאוששות במסה?
קריאטין
אם קיים תוסף תזונה אחד שניתן לומר עליו שהוא עובד, הרי זה קריאטין. עם כמה מאות מחקרים התומכים ביעילותו ובבטיחותו, קריאטין הוא אחד התוספים הנדרשים לרוב האתלטים שעוסקים בפעילות ספורטיבית מגוונת (עם כמה הערות-צד).
קריאטין הוכח כבעל השפעה חיובית על כל ההיבטים של ביצועים, החל במיאוצים (ספרינטים) וכלה באימוני כוח.
או שזה מיותר ואפשר/צריך לקחת את זה בחיטוב?
אין קשר.
ושאלה שנייה,כאומרים פי 2 חלבון ממשקל גוף מתכוונים רק לחלבון מן החי נכון?
לא,מתכוונים לחלבון בכללי. אם זאת יש עדיפות להגיע לחלבון זה מחלבון מלא.

• פותח/ת השרשור
קריאטין
אם קיים תוסף תזונה אחד שניתן לומר עליו שהוא עובד, הרי זה קריאטין. עם כמה מאות מחקרים התומכים ביעילותו ובבטיחותו, קריאטין הוא אחד התוספים הנדרשים לרוב האתלטים שעוסקים בפעילות ספורטיבית מגוונת (עם כמה הערות-צד).
קריאטין הוכח כבעל השפעה חיובית על כל ההיבטים של ביצועים, החל במיאוצים (ספרינטים) וכלה באימוני כוח.

אין קשר.

לא,מתכוונים לחלבון בכללי. אם זאת יש עדיפות להגיע לחלבון זה מחלבון מלא.
תודה 😃
ואיך זה הגיוני פי 2 בכללי זה מגיע לי לאיזה 250(מנסה לבנות)

• פותח/ת השרשור
יש מלא סוגים באתר של אמינושופ איך אני אמור לדעת מה לבחור?וכדאי לקחת קודם 300 גרם כדי לבדוק איך זה או של הקילו?

יש מלא סוגים באתר של אמינושופ איך אני אמור לדעת מה לבחור?וכדאי לקחת קודם 300 גרם כדי לבדוק איך זה או של הקילו?
כל עוד זה 100% מונו אין הבדל במוצר. ההבדל הוא במחיר ואין טעם להשקיע יותר במוצר מחברת מותג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית