עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קריאטין,קריאטין יכול לעזור בהתאוששות במסה?
אין קשר.או שזה מיותר ואפשר/צריך לקחת את זה בחיטוב?
לא,מתכוונים לחלבון בכללי. אם זאת יש עדיפות להגיע לחלבון זה מחלבון מלא.ושאלה שנייה,כאומרים פי 2 חלבון ממשקל גוף מתכוונים רק לחלבון מן החי נכון?
תודה 😃קריאטין
אם קיים תוסף תזונה אחד שניתן לומר עליו שהוא עובד, הרי זה קריאטין. עם כמה מאות מחקרים התומכים ביעילותו ובבטיחותו, קריאטין הוא אחד התוספים הנדרשים לרוב האתלטים שעוסקים בפעילות ספורטיבית מגוונת (עם כמה הערות-צד).
קריאטין הוכח כבעל השפעה חיובית על כל ההיבטים של ביצועים, החל במיאוצים (ספרינטים) וכלה באימוני כוח.
אין קשר.
לא,מתכוונים לחלבון בכללי. אם זאת יש עדיפות להגיע לחלבון זה מחלבון מלא.
אתה שוקל 125 קילו? 🥷ואיך זה הגיוני פי 2 בכללי זה מגיע לי לאיזה 250(מנסה לבנות)
טיפה פחות מחצי:sarcastic:אתה שוקל 125 קילו? 🥷
אז איך בדיוק 250?טיפה פחות מחצי:sarcastic:
זה מה שאני אומר.אני מגיע ל250 חלבון בערך בלי כוונה(מנסה לבנות תפריט)אז איך בדיוק 250?
תשמע,זה לא קשור לאשכול זה.זה מה שאני אומר.אני מגיע ל250 חלבון בערך בלי כוונה(מנסה לבנות תפריט)
כדי להביא גאולה לעולם הנה הפניה למקור של הציטוט שלך.אם קיים תוסף תזונה אחד שניתן לומר עליו שהוא עובד, הרי זה קריאטין. עם כמה מאות מחקרים התומכים ביעילותו ובבטיחותו,
אני חושב שזה היה דיי ברור שהבאתי את זה מהמאמר תוספים. 😃כדי להביא גאולה לעולם הנה הפניה למקור של הציטוט שלך.
כל עוד זה 100% מונו אין הבדל במוצר. ההבדל הוא במחיר ואין טעם להשקיע יותר במוצר מחברת מותג.יש מלא סוגים באתר של אמינושופ איך אני אמור לדעת מה לבחור?וכדאי לקחת קודם 300 גרם כדי לבדוק איך זה או של הקילו?