הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגיל לבטן

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
שמעו אני לא עושה דדליפט וסקוואט וכאלה כי יש לי בעיה בגב ואני לא מרים משקלים בעמידה (אני עושה בנץ' פרס אבל אני לא יודע אם הבטן עובדת כמייצבת ואני עושה מתח וזה התרגילים המורכבים היחידים אני חושב) (מקבילים \ לחיצת כתפיים \לג פרס נחשב מורכב?)

בתוכנית רשום לי 3*15 כפיפות בטן וזה לא קשה לי אז אני רוצה תרגיל יותר אפקטיבי לבטן שיעזור לי לבנות שם מסת שריר טובה
איך זה? ולעשות אותו 3 סטים 15 חזרות גם?
9557234.jpg

אם אתה מחפש תרגיל בטן אני מציע לך על גלגל בטן.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מחפש תרגיל בטן אני מציע לך על גלגל בטן.

מצטרף להמלצה.
תרגיל ממש טוב,לא פשוט בכלל

ואני עוד לא התעייפתי מלתת לינק למאמר הזה.

הבעיה היא שכרגע אני לא יכול ללכת לקנות את הגלגל הזה ואין לי במכון
יש תרגיל טוב אחר שאתם ממליצים עליו? איך מה שרשמתי (ההרמת ברכיים)

איך מה שרשמתי (ההרמת ברכיים)
התרגיל הזה נחשב למסכן את הגב התחתון, בייחוד אם יש לך רגישות קודמת. יש הרבה המלצות על פלאנק שהוא תרגיל סטטי ואמור לחזק גם את זוקפי הגב באותה הזדמנות.
upload_2015-10-1_11-13-9.png

גם כפיפות בטן רגילות עם או בלי תוספת משקל יכולות להיות תרגיל לא רע אם אתה מבצע אותן נכון ומנטרל את הבעייתיות שהיתה קימת לגבי הגב התחתון ע"י קיצור משמעותי של טווח התנועה. יש הרבה סרטוני הדרכה ברשת.

אגב, רוב האנשים שאני רואה בחד"כ עושים את התרגיל הזה עם גב לא ישר, ובכך הופכים אותו לתרגיל הרבה פחות יעיל עבור שרירי הליבה.
הכוונה לא מקביל לרצפה?

• פותח/ת השרשור
התרגיל הזה נחשב למסכן את הגב התחתון, בייחוד אם יש לך רגישות קודמת. יש הרבה המלצות על פלאנק שהוא תרגיל סטטי ואמור לחזק גם את זוקפי הגב באותה הזדמנות.
צפה בקובץ המצורף 30138

גם כפיפות בטן רגילות עם או בלי תוספת משקל יכולות להיות תרגיל לא רע אם אתה מבצע אותן נכון ומנטרל את הבעייתיות שהיתה קימת לגבי הגב התחתון ע"י קיצור משמעותי של טווח התנועה. יש הרבה סרטוני הדרכה ברשת.

הקדמת אותי 😃

אוקיי תודה אני יעשה פלאנק אבל כמה לעשות כדי שהתרגיל יהיה יעיל 3 סטים ומקסימום זמן?
וזה מספיק עבודה על הבטן אם אני עושה רק את התרגיל הזה לבטן או שצריך להוסיף עוד תרגילים
ואם קל לי איך להעלות את הרמת קושי?
תודה על העזרה וסליחה על החפירה

אוקיי תודה אני יעשה פלאנק אבל כמה לעשות כדי שהתרגיל יהיה יעיל 3 סטים ומקסימום זמן?
כן
וזה מספיק עבודה על הבטן אם אני עושה רק את התרגיל הזה לבטן או שצריך להוסיף עוד תרגילים
לדעתי מספיק
ואם קל לי איך להעלות את הרמת קושי?
אפשר לשים פלטה על הגב, זה מה שאני עושה.

Back
למעלה תחתית