הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים שבניתי

Dragonslayer

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
בניתי לעצמי את התוכנית אימונים הזאת באמצעות הפורטל וסתם קריאה אישית והבנה על כל הנושא.
אני עובד על היפרטרופיה כרגע על מסה ואני נמצא על סביבות ה16-17 אחוז שומן כרגע.
גובה 167
משקל 64.4
עובד בAB 4 פעמים בשבוע.

A:חזה,כתפיים ויד אחורית:
בנץ פרס 3 סטים של 8
בנץ פרס שיפוע חיובי 3 סטים של 10.
פרפר במכונה 3 סטים של 12 או 10
לחיצת כתפיים במכונה 3 סטים של 8
הרחקת כתפיים לצדדים 3 סטים של 10
פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון 3 סטים של 10
הרחקת הפולי אחורה כשאני עם הגב לפולי 3 סטים של 10.
+ בטן כפיפות בטן 3 סטים של 15.

B:רגליים,גב,יד קידמית
משיכת פולי עליון 3 סטים של 8
חתירה בבודדות 3 סטים של 10
דד ליפט סט אחד של 8.
סקוואט 3 סטים של 8
כפיפת ברך במכונה 3 סטים של 10.
כפיפת מרפקים בעמידה 3 סטים של 8
כפיפת מרפקים בישיבה 45 מעלות 3 סטים של 8.
+ תוכנית אימון של 3 קילומטר ריצה בערב

איך לדעתכם התוכנית? היא בסדר או שצריך להחליף משהו? יותר מדי תרגילים או לשנות תרגילים מסויים?
המטרה היא היפרטרופיה ולא כח בעיקר

כמה זמן מתאמן? מה משקלי העבודה?

כמה זמן מתאמן? מה משקלי העבודה?
אני הפותח אשכול פשוט המשתמש שפתחתי איתו לא מצליח הליכנס אליו

מתאמן 3 חודשים עם הפסקה של חודש ועכשיו חזרתי.
משקלי עבודה בבנץ 56. ובתרגילי מכונות או פולי עליון 50.
סקוואט ודדליפו עוד לא יצא לי לעשות וזה התוכהית החדשב שאתחיל לעושת משבוע הבא בעצם. אבל כמו שאמרתי רוב התרגילים שלי בתווח ה50 קילו(במכונה)
בכפיפת מרפקים מרים 12-14 קילו בכל יד.
ובתרגילים שציינתי של יד אחורית 20 קילו.

מציע בחום לקחת FBW מכאן:
תוכנית - אוסף תוכניות הפיצולים של הטנק למתאמן המתחיל/בינוני
אם לא עשית סקוואט ודדליפט אז קח את הראשונה שם (תלמד טכניקה נכונה כמובן) ואחרי כמה שבועות תעבור לשניה.

אבל למה אתה מציע תוכנת אחרת? יש בעיה עם התוכנית שלי? אני רוצה ביקורת ושינוי התוכית לי לא תוכנית לגמרי חדשה.
ויש בעחה על המשקלי עבודה? קטנים מדי או משהו?

ויש בעחה על המשקלי עבודה? קטנים מדי או משהו?
כן. מהמשקלים שאמרת מעניין אותי הבנץ' פרס, לא כמה אתה מרים במכונות. סקוואט ודדליפט אמרת שלא עשית אז המשקלי עבודה יהיו מאוד נמוכים.
אבל אל דאגה, אפשר לעלות אותם די מהר בתור מתאמן מתחיל.
אבל למה אתה מציע תוכנת אחרת? יש בעיה עם התוכנית שלי?
תכנית לא מתאימה לרמה שלך. יותר מדי תרגילים, יותר מדי חזרות בכל סט, ועדיף לעשות FBW כרגע ולא לפצל.
אני רוצה ביקורת ושינוי התוכית לי לא תוכנית לגמרי חדשה.
הביקורת והשינוי שהצעתי לך זה לשנות את התכנית לתכנית אחרת.

כן. מהמשקלים שאמרת מעניין אותי הבנץ' פרס, לא כמה אתה מרים במכונות. סקוואט ודדליפט אמרת שלא עשית אז המשקלי עבודה יהיו מאוד נמוכים.
אבל אל דאגה, אפשר לעלות אותם די מהר בתור מתאמן מתחיל.

תכנית לא מתאימה לרמה שלך. יותר מדי תרגילים, יותר מדי חזרות בכל סט, ועדיף לעשות FBW כרגע ולא לפצל.

הביקורת והשינוי שהצעתי לך זה לשנות את התכנית לתכנית אחרת.

אוקי תודה. לאיזה משקלים אני אמור להגיע כרגע?
ועוד שאלה. למה דווקא התוכנטצ הלא מפוצת? רשום שם שזה של ה3 שבועות הראשונים ולי כבר יש ניסיון בכושר..חוץ מזה שיש לי צבא עוד חודשיים ואין לי זמן להרגיל את הגופ למשהו כזה. ומה אם אקח את התוכנית הab שהוא נתן? היא בסדר?(יותר נוח לי אייבי פשוט)
ופלוס רציתי לשאול אם התוכנית שהבאת היא של היפרטרופיה או כוח. כי אני ממש לא רוצה תוכנית לכוח ומתמקד כרגע בהיפרטרופיה

נערך לאחרונה:
אין איזה מספרים שאתה אמור להגיע אליהם כרגע. מבחינתי עדיף למצות את הפוטנציאל של מתאמן מתחיל (שאתה יכול להתקדם מהר במשקלים).
אני המלצתי על ה FBW הראשונה כדי שתעלה טיפה משקל בתרגילי בסיס שלא עשית אותם ואז תעבר ל FBW השניה.
הלצתי על ה FBW לא על AB כי בה אתה תעבוד על כל הגוף בכל אימון כלומר כל שריר עובד בתדירות גבוהה יותר (3 פעמים בשבוע לעומת פעמיים בשבוע ב AB בהנחה שאתה עושה את ה AB 4 פעמים בשבוע). בתור מתאמן מתחיל אתה לא צריך הרבה נפח באימון (כלומר לא הרבה סטים לכל שריר), ההתאוששות מהירה לכן אתה יכול להתאושש מעבודה של 3 פעמים בשבוע על כל שריר, לכן התדירות הזאת אמורה לקדם אותך יותר מהר מאשר תדיאות נמוכה יותר.
אתה יכול לקחת AB או כל תכנית אחרת שאתה רוצה, אני המלצתי לך על מה שיבא אותך לתוצאות מהר יותר לפי ההגיון שלי ממה שאני יודע.
התכניות שהבאתי נועדו לחזק אותך (כוח) שכרגע זה מה שיגדיל אותך גם (היפרטרופיה).
עכשיו לשאלה הכי חשובה - מה אתה מצפה להשיג בחודשיים? אם אתה עוד חודשיים מתגייס ומפסיק להתאמן (ככה הבנתי) אז כמה שריר אתה כבר מצפ לבנות ומה אתה חושב שיקרה כשתתגייס? דווקא לנסות להתחזק כמה שאפשר בחודשיים האלה (שוב, אל תצפה ליותר מדי בתקופה קצרה כזאת) יכול לתרום לך בהמשך.

אין איזה מספרים שאתה אמור להגיע אליהם כרגע. מבחינתי עדיף למצות את הפוטנציאל של מתאמן מתחיל (שאתה יכול להתקדם מהר במשקלים).
אני המלצתי על ה FBW הראשונה כדי שתעלה טיפה משקל בתרגילי בסיס שלא עשית אותם ואז תעבר ל FBW השניה.
הלצתי על ה FBW לא על AB כי בה אתה תעבוד על כל הגוף בכל אימון כלומר כל שריר עובד בתדירות גבוהה יותר (3 פעמים בשבוע לעומת פעמיים בשבוע ב AB בהנחה שאתה עושה את ה AB 4 פעמים בשבוע). בתור מתאמן מתחיל אתה לא צריך הרבה נפח באימון (כלומר לא הרבה סטים לכל שריר), ההתאוששות מהירה לכן אתה יכול להתאושש מעבודה של 3 פעמים בשבוע על כל שריר, לכן התדירות הזאת אמורה לקדם אותך יותר מהר מאשר תדיאות נמוכה יותר.
אתה יכול לקחת AB או כל תכנית אחרת שאתה רוצה, אני המלצתי לך על מה שיבא אותך לתוצאות מהר יותר לפי ההגיון שלי ממה שאני יודע.
התכניות שהבאתי נועדו לחזק אותך (כוח) שכרגע זה מה שיגדיל אותך גם (היפרטרופיה).
עכשיו לשאלה הכי חשובה - מה אתה מצפה להשיג בחודשיים? אם אתה עוד חודשיים מתגייס ומפסיק להתאמן (ככה הבנתי) אז כמה שריר אתה כבר מצפ לבנות ומה אתה חושב שיקרה כשתתגייס? דווקא לנסות להתחזק כמה שאפשר בחודשיים האלה (שוב, אל תצפה ליותר מדי בתקופה קצרה כזאת) יכול לתרום לך בהמשך.

אוקי תודה רבה.
ועוד שאלה. אם אקח את הfbw המפוצל עם תוכנית ריצה 3 קילומטר מהפורטל. האם זה אפשרי לבצע אותן היחד? או שצריך לוותר על משקלים כבדדים\הריצה?.

אוקי תודה רבה.
ועוד שאלה. אם אקח את הfbw המפוצל עם תוכנית ריצה 3 קילומטר מהפורטל. האם זה אפשרי לבצע אותן היחד? או שצריך לוותר על משקלים כבדדים\הריצה?.
ריצה ואימוני כוח (בפרט תרגילים בהם הרגליים עובדות חזק כמו סקוואט ודדליפט) עלולים לפגוע אחד בשני. אפשר להתקדם בשניהם פשוט ההתקדמות תהיה איטית יותר מאשר אם תתמקד באחד מהם. אם את רק מתחיל סקוואט ודדליפט אתה בכיף תוכל להתקדם כמה זמן גם בהם וגם בריצה.

Back
למעלה תחתית