סרטון סקוואט של 180 קילו 11 חזרות KALINA

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
נקודות טובות : הגב לפחות ממה שראיתי ישר .
נקודות רעות : בערך כל השאר , הברכיים גולשות ונכנסות פנימה בבור .
אין עומק בכלל בחזרות הכי עמוקות זה חצי סקוואט בקושי , בחזרות האחרונות זה כיפוף ברכיים בלבד .

בסופו של דבר נראה לי שאתה לא כל כך יודע איך סקוואט אמור להראות .

דאוס רשם הכל

אין צורך בספוטר בראק שלך כיוון שבכשל אתה פשוט מתיישב

• פותח/ת השרשור
אני לא בטוח שהראק הזה מאפשר לשבור מקביל מבלי לנוח

כן הכל אשמת הכלוב .
חבל שהוא היה יותר קרוב לעמידה מאשר למקביל לקראת החזרות האחרונות .
אגב ראיתי את קורן (גמד ידוע ) יורד הרבה מעבר למקביל בכלוב זהה .

נקודות טובות : הגב לפחות ממה שראיתי ישר .
נקודות רעות : בערך כל השאר , הברכיים גולשות ונכנסות פנימה בבור .
אין עומק בכלל בחזרות הכי עמוקות זה חצי סקוואט בקושי , בחזרות האחרונות זה כיפוף ברכיים בלבד .

בסופו של דבר נראה לי שאתה לא כל כך יודע איך סקוואט אמור להראות .

מקובל.
לא טוען לשלמות גם. סקוואטים עד פאראלל-זה מה שבילדר צריך. ספוטר מיקרי,כרגע זה מה שיש. בד"כ אני עובד עם 140 בטווח של 20-25 חזרות.
‏ סה"כ אימון התאוששות שלישי אחרי כ6 שבועות שלא עשיתי רגליים בכלל בגלל הכנה לתחרות.
אודה על הביקורת בונה והזמנה לאימון משותף ממי שמבין

כן הכל אשמת הכלוב .
חבל שהוא היה יותר קרוב לעמידה מאשר למקביל לקראת החזרות האחרונות .
אגב ראיתי את קורן (גמד ידוע ) יורד הרבה מעבר למקביל בכלוב זהה .
לא אמרתי שהראק אשם, למרות שיכול להיות שככה זה נשמע. ואם אתה אומר שאפשר אז אני מאמין לך.

• פותח/ת השרשור
מקובל.
לא טוען לשלמות גם. סקוואטים עד פאראלל-זה מה שבילדר צריך. ספוטר מיקרי,כרגע זה מה שיש. בד"כ אני עובד עם 140 בטווח של 20-25 חזרות.
‏ סה"כ אימון התאוששות שלישי אחרי כ6 שבועות שלא עשיתי רגליים בכלל בגלל הכנה לתחרות.
אודה על הביקורת בונה והזמנה לאימון משותף ממי שמבין

מצטער אתה לא קרוב לשבור מקביל .
וBB אמור לשבור מקביל כמו גדול (אני יכול להביא לך מספיק סרטים של BB מוכרים יותר או פחות ) .
יפה שאתה מוכן לקבל ביקורת .

מקובל. ראיתי את זה בלייב. ברור שזה ממש רחוק מלהיות אידיאלי ,אומנם עד עכשיו זה שירת את המטרות שלי ולא נפצעתי,אז יש רציואנל כל שהו אחורי זה. השנה מוקדשת לשיפור בפלג גוף התחתון.

• פותח/ת השרשור
סבבה מקובל עליי , ויצאת גבר .
שמת סרטונים, לא סובל אנשים שמדברים על משקלים ומפחדים לשים את הסקוואט שלהם .

מה יש לפחד,לא חיים בבועה,כולם מכירים את כולם, אחרי הכתבה המחורבנת ההיא מה נישאר לי להסתיר? 😃

נכון ,מסכים איתך בקשר לכתבה,הכתבה באמת הייתה ברמה נמוכה,נרשמה בצורה חובבנית ביותר ,כמה שאני אוהב את התחום ,אני כבר אחרי הדף הראשון הייתי משועמם,אין ספק שמי שלא מכיר את התחום היה בכלל מדלג מעלייה,חבל שאין אותה עכשיו מולי,הייתי מעלה אותה לאתר ,מה שכן האישה ניראת מעולה וגם אתה

משקל מרשים מאוד!!!!
אגב כמה שנים אתה מתאמן\בתחום ?

אחלה מישקל אנטון!!!!
הראק קצת בעיתי אבל אפשר לישבור איתו..
חחח מזל שיש לנו את האמרקים שיעזרו... 😃
איך פיספסתי אותך היום??? באיזה שעה היתה??

• פותח/ת השרשור
מה יש לפחד,לא חיים בבועה,כולם מכירים את כולם, אחרי הכתבה המחורבנת ההיא מה נישאר לי להסתיר? 😃

יש אנשים שלא אוהבים לקבל ביקורת , ומדברים על משקלים דמיונים בלי גיבוי .

את השלילה כבר שמעת ממספיק אנשים.
אל תתבייש להקשיב ולשפר...
החיוב - זה בכל זאת משקל יפה, ויתכן שאם 'תסתפק' בפחות חזרות תוכל לרדת יותר עמוק כי באמת שאין סיבה שלא (חוץ מאגו).
לגבי ספוטר - אני אישית לא רואה בזה פסול, ביחוד אם הולכים על שיא או קרוב לכך. זה לא שספוטר בסקוואט יכול להרים במקומך ויש לספוטר טוב אפקט פסיכולוגי חשוב עבור הרבה אנשים.

הכל כבר נאמר,מה שלי מאוד הפריע זה הספוטר(אלא אם כן אתה אמרת לו לשמור עליך ככה), לדעתי הוא רק מפריע לך.
ובכל זאת אי אפשר שלא להחמיא על המשקל אפילו אם כל הנקודות הרעות.
תן קצת נתונים עליך.

מקובל. ראיתי את זה בלייב. ברור שזה ממש רחוק מלהיות אידיאלי ,אומנם עד עכשיו זה שירת את המטרות שלי ולא נפצעתי,אז יש רציואנל כל שהו אחורי זה. השנה מוקדשת לשיפור בפלג גוף התחתון.

חבוב, זה שלא נפצעת לא הופך את הסקוואט לתקין או טוב. כולם צריכים טווח תנועה מלא. זה חשוב מהרבה סיבות, כמו מדד להתקדמות, התחזקות בטווח תנועה מלא (פחות חשוף לפציעות), ויותר טוב למפרקים שלך.
אם ממש חשוב לך לעבוד יותר על הארבע ראשי, פרונט סקוואט (מלא) יעשה את העבודה יותר טוב מתנועות חלקיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית