עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי בשעה 11 בבוקר-לא היה אף אחד להתאמן איתי...אמריקאים שלי לא בארץ,אז יצאה מה שיצאה...אחלה מישקל אנטון!!!!
הראק קצת בעיתי אבל אפשר לישבור איתו..
חחח מזל שיש לנו את האמרקים שיעזרו... 😃
איך פיספסתי אותך היום??? באיזה שעה היתה??
מאקס,אני לא חייב שום דבר לאף אחד!כבוד על המשקל. אבל זה שאתה בודיבילדר לא אומר שאתה שונה מאיתנו. כמונו אתה מורכב מבשר, עצמות ושרירים וכמו שלנו הסקוואט אמור לתת את המקסימום אז גם לך ואתה צריך לרדת כמו שצריך אחרת זה לא שווה.
תוסיף עומק ושבור מקביל.
על הכתוב- נשמע משכנע-אני רק רוצה לראות מי מייעץ לי-תוכל להכווין אותי לגלריה או סרטון?חבוב, זה שלא נפצעת לא הופך את הסקוואט לתקין או טוב. כולם צריכים טווח תנועה מלא. זה חשוב מהרבה סיבות, כמו מדד להתקדמות, התחזקות בטווח תנועה מלא (פחות חשוף לפציעות), ויותר טוב למפרקים שלך.
אם ממש חשוב לך לעבוד יותר על הארבע ראשי, פרונט סקוואט (מלא) יעשה את העבודה יותר טוב מתנועות חלקיות.
להתאמן עם סטאס זאת בטח חוויה 😲מאקס,אני לא חייב שום דבר לאף אחד!
סקוואט שלי כרגע כזה מכל מיני סיבות והוא לא מושלם במילים מועטות וקיבלתי על יו על הראש מסטאס היום..
אין לי עם מי להתאמן,אז פעם ב.אני נוסע לאשדוד ללמוד מסטאס וזה לא מספיק ובשיגרה מנסה לגרור חבירים במועדון שלנו אחרי עם כל הליקויים בטכניכה אבל אין עם מי להתאמן!!!!!😵
על הכתוב- נשמע משכנע-אני רק רוצה לראות מי מייעץ לי-תוכל להכווין אותי לגלריה או סרטון?
אם אין לו יד 50 אז הוא לא שווה?על הכתוב- נשמע משכנע-אני רק רוצה לראות מי מייעץ לי-תוכל להכווין אותי לגלריה או סרטון?
הנה פפארצי של אלכס מצב רפוי בחוף יםעל הכתוב- נשמע משכנע-אני רק רוצה לראות מי מייעץ לי-תוכל להכווין אותי לגלריה או סרטון?
1. אותם ותיקי הפורום למדו ממאמרים ומסרטים, והם לא יביישו אף אחד עם המשקלים שלהם והם עוד טבעיים.2 חברים יצאו פה מהזה פאטתיים,ואני לא אחד מהם 😃 מאבדים ביטחון מאחורי המקלדת ? תבוא לחד"כ!
בינתיים דאוס הכי קונסטרוקטיבי ועוד גבר שרשם לי בה.פ.
באה לכם לרכז תגובות של כל ילדים אחרים עם דיפ סקוואט של מאה קילו? על ליקוקים לואתיקי הפורום ועצות מהמאמרים ?
שמעתי שליוסי יד 50 יש גיס רוסי מאצבן -אלכס אמרולין. אומנם אלכס מזיין את אחותו של יוסי ,אבל זה כי הוא נשוי לה!
אז הסיבה שהם לא מסתדרים היא לא בידיוק ברורה ליוסי,כי זה יותר במישור הפרויידיאני ויוסי לא מכיר אבקה כזאת
:-)
תיהיו בריאים. בוקר טוב,משפחת אמרולין!
על הכתוב- נשמע משכנע-אני רק רוצה לראות מי מייעץ לי-תוכל להכווין אותי לגלריה או סרטון?
1. אותם ותיקי הפורום למדו ממאמרים ומסרטים, והם לא יביישו אף אחד עם המשקלים שלהם והם עוד טבעיים.
2. אולי זה רק אני, אבל עדיף 100 ק"ג דיפ מאשר 180 לחצי חזרה.
3. יוסי זה יוסי, אני מבקש לדבר אליו יפה, ואם אתה רוצה לעשות מותג אתה מוזמן אבל אנחנו רוצים זכויות יוצרים Yossi Nutrition, אני בטוח שבארה"ב זה ילך ממש טוב.
היום הייתי אצל סטאס והראתי לו את הסרטון-הוא גם קטל...נראה לי שאני אשוב ליסודות,נראה כמה אני יחוד לעשות דיפ סקוואט...