עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעיה של גמישות אכן קיימת,אבל ממה שהרגשתי וממה שאני רואה-אני יושם עם חבליים על התאומים-פשוט אין לי יותר טוות תנוע- מה יכול לשפר עומק? סומו?🆘זה עדיין לא דיפ, זה יותר טוב מהקודם.. אבל זה לא דיפ.
אולי יש לך בעיה של גמישות , ואתה צריך לעבוד על זה.
דרך אגב זה נראה לי מהזווית הזאת שאתה עומד ממש צר, יכול להיות?
יותר טוב
הברכיים שלך גולשות קדימה, אתה צריך לעמוד קצת יותר רחב ולשלוח ברכיים לצדדים
בתחילת תנועה להוציא ברכיים קדימה ומשם הם הופכים לציר ככה שהתחת יושב אחורה.
המרפקים שלך צריכים להיות יותר גבוהים כדי ליצור משטח שהמוט ישב עליו (אתה מניח את המוט נכון על הכתף האחורית) ככה גם החזה שלך יצא קדימה.
תנסה להגיע למצב הזה למטה מבחינת מיקום וזוויות (התמונה מימין, לואו באר)
קצת יותר עומק (לא הרבה)
הוא עושה היי באר, הוא צריך להגיע למצב של התמונה האמצעית.
לי זה נראה שהמוט דיי גבוה, אבל יכול להיות שאני טועה.אם הוא עושה היי באר אז המיקום של המוט לא נכון (המיקום שלו הוא של לואו)
לי זה נראה שהמוט דיי גבוה, אבל יכול להיות שאני טועה.
שים לב שהוא נכנס לראק, שהמוט יושב לו על הכתף האחורית ולא על הטרפז
שניה 9
אלכס המיקום שלו בסדר ללאו באר או להיי ? (לא הבנתי למה אתה מתייחס)
הוא רוצה לעשות לואו או היי ?
מדהים, סקוואט חבל על הזמן תודה על הקישור !!YouTube - Heavy Squatting
אחד הסקוואטים הכי יפים שראיתי וזה עוד בוצע משחקן כדורסל חוץ מהחרא הזה שיש על מוט כדי לא "להכאיב" על הטרפזים "והמגני" ברכיים שיש לו הכל מצויין
הייתי חייב לפרסם את הקישור הזה כאן במקום לפתוח עוד נושא
אנטון , עזוב את כל המתחסדים כאן , ראיתי אותך במר ישראל (גם מאחורי הקלעים ,אני התחרתי בקטגוריה עד 75 ק"ג)) ונראית מעולה!!! גם אישתך נראית סוף הדרך אם מותר לי לציין. כנראה שאתה עושה את הדברים בצורה שהכי מתאימה לך ואפשר לציין כאן המון בודי בילדרים מקצוענים שלא עושים הכל כפי שכתוב בספר אלא איך שמתאים להם (ראה ערך דחיקות החזה של בראנץ'). לגבי הכתבה, מאוד אהבתי את הכנות שלך ומאוד נהנתי לקרוא את הכתבה ועזוב את כל התגובות הנבזיות מסביב.