הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני רזה והתחת שלי שמן

Lunatic

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
אז ככה, לפני חודשיים הייתי ממש שחיף, שקלתי 57, גובה 171

ותמיד התחת שלי והרגליים היו שמנות ביחס לגב, בטן, ופלג גוף עליון.

נרשמתי לחדר כושר, התחלתי מסה, עליתי 7 קילו, שוקל כרגע 64, אותו גובה.

ולא התמלאתי בכלל בפלג גוף עליון (אני עדיין נראה שםן שלד), אלא רק בתחת וברגליים (ירכיים).

אני אבוד כבר =\, מה אני צריך לעשות שזה לא יהיה ככה?

תמונה שעשיתי בצייר "להמחשה":

Gyazo - 7ece0c90502cf074fe517dd90c08bc23.png

כמה שהתמונה איכותית וממחישה את העניין, אם אתה רוצה לתת תמונה להמחשה תצלם את עצמך ותעלה (אפשר להסתיר את הפנים כמובן אם אתה רוצה). פשוט יכול להיות שזה בכלל בראש שלך ואין איזה חוסר פרופורציה כזה בולט לעין. חוץ מזה יש את עניין הגנטיקה שלכל אחד היא שונה. בגדול אם זה באמת כמו שאתה אומר אז צריך לעלות מסה בפלג גוף עליון (בלי להזניח את הרגליים כמובן). תחזק את הבנץ', הפרס, והמתח עם משקל, כשהם יתחזקו אתה תראה גם גדילה בפלג גוף עליון.

• פותח/ת השרשור
כמה שהתמונה איכותית וממחישה את העניין, אם אתה רוצה לתת תמונה להמחשה תצלם את עצמך ותעלה (אפשר להסתיר את הפנים כמובן אם אתה רוצה). פשוט יכול להיות שזה בכלל בראש שלך ואין איזה חוסר פרופורציה כזה בולט לעין. חוץ מזה יש את עניין הגנטיקה שלכל אחד היא שונה. בגדול אם זה באמת כמו שאתה אומר אז צריך לעלות מסה בפלג גוף עליון (בלי להזניח את הרגליים כמובן). תחזק את הבנץ', הפרס, והמתח עם משקל, כשהם יתחזקו אתה תראה גם גדילה בפלג גוף עליון.

אני לא מסוגל לעשות מתח אחד אפילו, ואיך בכלל אפשר לעשות מתח עם משקל?

אני לא מסוגל לעשות מתח אחד אפילו, ואיך בכלל אפשר לעשות מתח עם משקל?
אז תעשה מתח בגרביטון (המכשיר הזה שעוזר לעשות מתח) בינתיים.

די כבר עם הפוסטים fxp
חחחחח הרגת אותי, למשוגע שפתח את האשכול (Lunatic, למי שלא הבין) תמשיך מסה, אין מה לעשות, תעלה את התכנית שלך, בכל מקרה, תמיד תוכל להיות צייר 😃

די כבר עם הפוסטים fxp
חיים, סתום.

לשאול השאלה.
אם זאת מסה שגדלה באותו אזור, הייתי מתגאה.
במידה וזה שומן זה עניין גנטי ואין הרבה מה לעשות חוץ מלהבליט את הפלג גוף עליון יותר.

אתה מוזמן לעלות תמונה רלוונטית יותר על מנת שנוכל לייעץ לך.
כל הנראה צבירה של מסה בפלג גוף עליון תתן פרופורציה רצויה יותר.

אתה מוזמן לעלות תמונה רלוונטית יותר על מנת שנוכל לייעץ לך.
כל הנראה צבירה של מסה בפלג גוף עליון תתן פרופורציה רצויה יותר.

אני מצטרף לשאלה כי גם אצלי זה ככה, החשש שלי זה יותר באיבוד השומן באזור הזה כי יש לי תתחת הטוניסטי וזה גנטי כמובן ואני לא יודע אם אוכל להוריד אחוזי שומן ממנו או שזה מחייב ניתוח.. ידוע לך משהו ? ( אני על 19 אחוז )

[OTE="StarBreaker, post: 1006875, member: 20409"]אני מצטרף לשאלה כי גם אצלי זה ככה, החשש שלי זה יותר באיבוד השומן באזור הזה כי יש לי תתחת הטוניסטי וזה גנטי כמובן ואני לא יודע אם אוכל להוריד אחוזי שומן ממנו או שזה מחייב ניתוח.. ידוע לך משהו ? ( אני על 19 אחוז )[/QUOTE]

בהנחה שאתה באמת 19 אחוז שומן, זה אחוז גבוה, תרד לאזור ה12 ואז תדע מה המצב שלך באמת. רוב הסיכויים שתאבד הרבה מאוד שומן מהישבן.

Back
למעלה תחתית