ייעוץ פואר קלין

Max70kg

משתמש פעיל
465
0
נק' מוניטין:
208
465
0
המאמן שלי לא מרשה לי לעשות פואר קלין כי בסוף החזרה מפילים את המוט על הרצפה. יש משהו שאני יכול לעשות כדי להחזיר את המוט למקום בלי לזרוק אותו? או שכדאי לי לוותר על פואר קלין?
ואם יש פה מישהו שמתאמן בPRIDE, מותר שם לעשות פואר קלין?

המאמן שלי לא מרשה לי לעשות פואר קלין כי בסוף החזרה מפילים את המוט על הרצפה. יש משהו שאני יכול לעשות כדי להחזיר את המוט למקום בלי לזרוק אותו? או שכדאי לי לוותר על פואר קלין?
ואם יש פה מישהו שמתאמן בPRIDE, מותר שם לעשות פואר קלין?

להניח אותו .

• פותח/ת השרשור
ראיתי היום את הוידאו של ריפ וראיתי ששם האנשים זורקים את המוט בסוף כל חזרה. אתה יכול להראות לי סרטון שמראים שם איך מניחים את המוט בסוף כל סט?

ראיתי היום את הוידאו של ריפ וראיתי ששם האנשים זורקים את המוט בסוף כל חזרה. אתה יכול להראות לי סרטון שמראים שם איך מניחים את המוט בסוף כל סט?

איך אתה מניח בדדליפט ?
אין מה להראות כל כך ...

• פותח/ת השרשור
חח אבל יש הבדל ענק בין אם אתה מסיים את החזרה בנעילה כשהמוט נמצא על הרגליים לבין כשהוא נמצא על הכתפיים. קשה לי לדמיין את עצמי מניח אותו בלי לבזבז על זה הרבה אנרגיה מיותרת

חח אבל יש הבדל ענק בין אם אתה מסיים את החזרה בנעילה כשהמוט נמצא על הרגליים לבין כשהוא נמצא על הכתפיים. קשה לי לדמיין את עצמי מניח אותו בלי לבזבז על זה הרבה אנרגיה מיותרת
אז אל תעשה ותבכה?

• פותח/ת השרשור
זה מצחיק אבל נראה שהדבר היחיד שאתה מקפיד עליו מהסרטונים של ריפ
זה לזרוק את המוט בסוף הפאוור קלין

טכניקה טובה זה שאר הדברים...
לידיעתך, ראיתי היום את הסרטון לפני האימון והקפדתי על טכניקה נכונה גם בסקוואט וגם במיליטרי ואני סגור ב-100% שהטכניקה שלי נכונה עכשיו בשני התרגילים. ראיתי את הסרטונים כמה פעמים ואפילו ירדתי ל-130 בסקוואט כדי להצליח לסגור חמישיה. אימון הבא יורד ל-100 בריסט. ובחימום נפלתי אחורה בסט האחרון של 2 חזרות עם 120 למזלי עבדתי בכלוב.

לידיעתך, ראיתי היום את הסרטון לפני האימון והקפדתי על טכניקה נכונה גם בסקוואט וגם במיליטרי ואני סגור ב-100% שהטכניקה שלי נכונה עכשיו בשני התרגילים. ראיתי את הסרטונים כמה פעמים ואפילו ירדתי ל-130 בסקוואט כדי להצליח לסגור חמישיה. אימון הבא יורד ל-100 בריסט. ובחימום נפלתי אחורה בסט האחרון של 2 חזרות עם 120 למזלי עבדתי בכלוב.

טוב מאוד, אני שמח שאתה לומד
תעלה סרטונים שגם אנחנו נהיה בטוחים על הטכניקה

לא צריך ריסט של 30 קילו
מספיק של 10 קילו ולהתקדם רק ב 2.5 קילו מאימון לאימון !!!!!!

• פותח/ת השרשור
טוב מאוד, אני שמח שאתה לומד
תעלה סרטונים שגם אנחנו נהיה בטוחים על הטכניקה

לא צריך ריסט של 30 קילו
מספיק של 10 קילו ולהתקדם רק ב 2.5 קילו מאימון לאימון !!!!!!
מאוד הדאיג אותי שנפלתי באמצע החימום וגם בסטים האחרים הרגשתי שאם הספוטר לא היה תומך בי הייתי נופל. אני מרגיש שלרדת למשקל יותר נמוך זה הדבר הנכון לעשות במיוחד שכשעשיתי את ה-130 הרגשתי שאני לא אוכל להתקדם עם זה הרבה... בכל מקרה רק בשביל הבקרה, אני אעלה מחר סרטון עם 120 קילו ל-5, שגם זה לא היה נוצה כמו שזה היה כשהייתי עובד בטכניקה לקויה ונראה מה תגידו.

• פותח/ת השרשור
בנוגע לפואר קלין אני אנסה להוריד כמו שהראו בתחילת הסרטון בלימוד הטכניקה של הפואר קלין. למרות שזה לא נועד בשביל ההורדה אלה ללימוד הטכניקה בלבד...

מאוד הדאיג אותי שנפלתי באמצע החימום וגם בסטים האחרים הרגשתי שאם הספוטר לא היה תומך בי הייתי נופל. אני מרגיש שלרדת למשקל יותר נמוך זה הדבר הנכון לעשות במיוחד שכשעשיתי את ה-130 הרגשתי שאני לא אוכל להתקדם עם זה הרבה... בכל מקרה רק בשביל הבקרה, אני אעלה מחר סרטון עם 120 קילו ל-5, שגם זה לא היה נוצה כמו שזה היה כשהייתי עובד בטכניקה לקויה ונראה מה תגידו.

יש מצב שסתם היה לך יום גרוע, חוסר שינה/אוכל/ריכוז

אל תוריד כ"כ הרבה משקל מהמוט

פשוט תעשה את אותה התנועה שאתה עושה בשביל להרים את המוט פשוט הפוך...יכול להיות שהמוט קצת יפול לך, אבל זה לא כמו לזרוק אותו מהכתפיים.

• פותח/ת השרשור
הזה עם ה-130 פואר קלין פשוט מטורף!!! אני לא חושב שיש פה מישהו בפורום שמתקרב לזה...
בכל מקרה, אני אעשה כמו רן ראיתי את הסרטונים שלו עכשיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית