עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המאמן שלי לא מרשה לי לעשות פואר קלין כי בסוף החזרה מפילים את המוט על הרצפה. יש משהו שאני יכול לעשות כדי להחזיר את המוט למקום בלי לזרוק אותו? או שכדאי לי לוותר על פואר קלין?
ואם יש פה מישהו שמתאמן בPRIDE, מותר שם לעשות פואר קלין?
ראיתי היום את הוידאו של ריפ וראיתי ששם האנשים זורקים את המוט בסוף כל חזרה. אתה יכול להראות לי סרטון שמראים שם איך מניחים את המוט בסוף כל סט?
אז אל תעשה ותבכה?חח אבל יש הבדל ענק בין אם אתה מסיים את החזרה בנעילה כשהמוט נמצא על הרגליים לבין כשהוא נמצא על הכתפיים. קשה לי לדמיין את עצמי מניח אותו בלי לבזבז על זה הרבה אנרגיה מיותרת
יש לך משהו מועיל להגיד לי?אז אל תעשה ותבכה?
יש לך משהו מועיל להגיד לי?
לידיעתך, ראיתי היום את הסרטון לפני האימון והקפדתי על טכניקה נכונה גם בסקוואט וגם במיליטרי ואני סגור ב-100% שהטכניקה שלי נכונה עכשיו בשני התרגילים. ראיתי את הסרטונים כמה פעמים ואפילו ירדתי ל-130 בסקוואט כדי להצליח לסגור חמישיה. אימון הבא יורד ל-100 בריסט. ובחימום נפלתי אחורה בסט האחרון של 2 חזרות עם 120 למזלי עבדתי בכלוב.זה מצחיק אבל נראה שהדבר היחיד שאתה מקפיד עליו מהסרטונים של ריפ
זה לזרוק את המוט בסוף הפאוור קלין
טכניקה טובה זה שאר הדברים...
זאת התגובה הכי מועילה שקיבלת עד היום בכל הפורומים.יש לך משהו מועיל להגיד לי?
לידיעתך, ראיתי היום את הסרטון לפני האימון והקפדתי על טכניקה נכונה גם בסקוואט וגם במיליטרי ואני סגור ב-100% שהטכניקה שלי נכונה עכשיו בשני התרגילים. ראיתי את הסרטונים כמה פעמים ואפילו ירדתי ל-130 בסקוואט כדי להצליח לסגור חמישיה. אימון הבא יורד ל-100 בריסט. ובחימום נפלתי אחורה בסט האחרון של 2 חזרות עם 120 למזלי עבדתי בכלוב.
מאוד הדאיג אותי שנפלתי באמצע החימום וגם בסטים האחרים הרגשתי שאם הספוטר לא היה תומך בי הייתי נופל. אני מרגיש שלרדת למשקל יותר נמוך זה הדבר הנכון לעשות במיוחד שכשעשיתי את ה-130 הרגשתי שאני לא אוכל להתקדם עם זה הרבה... בכל מקרה רק בשביל הבקרה, אני אעלה מחר סרטון עם 120 קילו ל-5, שגם זה לא היה נוצה כמו שזה היה כשהייתי עובד בטכניקה לקויה ונראה מה תגידו.טוב מאוד, אני שמח שאתה לומד
תעלה סרטונים שגם אנחנו נהיה בטוחים על הטכניקה
לא צריך ריסט של 30 קילו
מספיק של 10 קילו ולהתקדם רק ב 2.5 קילו מאימון לאימון !!!!!!
מאוד הדאיג אותי שנפלתי באמצע החימום וגם בסטים האחרים הרגשתי שאם הספוטר לא היה תומך בי הייתי נופל. אני מרגיש שלרדת למשקל יותר נמוך זה הדבר הנכון לעשות במיוחד שכשעשיתי את ה-130 הרגשתי שאני לא אוכל להתקדם עם זה הרבה... בכל מקרה רק בשביל הבקרה, אני אעלה מחר סרטון עם 120 קילו ל-5, שגם זה לא היה נוצה כמו שזה היה כשהייתי עובד בטכניקה לקויה ונראה מה תגידו.
או בגלל ה-2000 שרצנו בבצפר. בכל מקרה אני בוטח במילה שלך נוריד ל-120 בינתייםיש מצב שסתם היה לך יום גרוע, חוסר שינה/אוכל/ריכוז
אל תוריד כ"כ הרבה משקל מהמוט
פשוט תעשה את אותה התנועה שאתה עושה בשביל להרים את המוט פשוט הפוך...יכול להיות שהמוט קצת יפול לך, אבל זה לא כמו לזרוק אותו מהכתפיים.חח אבל יש הבדל ענק בין אם אתה מסיים את החזרה בנעילה כשהמוט נמצא על הרגליים לבין כשהוא נמצא על הכתפיים. קשה לי לדמיין את עצמי מניח אותו בלי לבזבז על זה הרבה אנרגיה מיותרת