ייעוץ פואר קלין

Max70kg

משתמש פעיל
465
0
נק' מוניטין:
208
465
0
המאמן שלי לא מרשה לי לעשות פואר קלין כי בסוף החזרה מפילים את המוט על הרצפה. יש משהו שאני יכול לעשות כדי להחזיר את המוט למקום בלי לזרוק אותו? או שכדאי לי לוותר על פואר קלין?
ואם יש פה מישהו שמתאמן בPRIDE, מותר שם לעשות פואר קלין?

מקס, אתה יכול להוריד את המוט על הרגליים, ואחרי זה להניח כמו דדליפט רגיל. מה נראה לך שעשו לפני שהמציאו את ה-bumper plates?

וחבל שאתה מזלזל באנשים בפורום. התבלבלת כנראה עם מקומות אחרים. יש פה אנשים שמסוגלים לעשות את מה שהבחור בסרטון עושה.

אגב, אני מסכים עם המאמן שלך. אם היית זורק משקולות שלא מיועדות לכך אצלי במכון, היית צולע בדרך הביתה.

• פותח/ת השרשור
מקס, אתה יכול להוריד את המוט על הרגליים, ואחרי זה להניח כמו דדליפט רגיל. מה נראה לך שעשו לפני שהמציאו את ה-bumper plates?

וחבל שאתה מזלזל באנשים בפורום. התבלבלת כנראה עם מקומות אחרים. יש פה אנשים שמסוגלים לעשות את מה שהבחור בסרטון עושה.

אגב, אני מסכים עם המאמן שלך. אם היית זורק משקולות שלא מיועדות לכך אצלי במכון, היית צולע בדרך הביתה.
חס וחלילה מזלזל אני פשוט לא מכיר פה הרבה חברה ואני לא חושב שמאלה שאני מכיר יש כאלה שמסוגלים לזה ואם כן אז אני מתנצל.
וקורן אין פלא חח.

ואוקיי הבעיה נפתרה אני פשוט אעשה כמו הבחור בסרטון וכמו שרן עשה בסרטון שלו.

הזה עם ה-130 פואר קלין פשוט מטורף!!! אני לא חושב שיש פה מישהו בפורום שמתקרב לזה...
בכל מקרה, אני אעשה כמו רן ראיתי את הסרטונים שלו עכשיו.

היה כאן איזה משקולן שאמר שהוא לוקח 150 קילו לפאוורקלין, ככה שאל תזלזל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית