הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מיתאמן בערך חצי שנה , עליתי במסת שריר אבל לא מספיק

t4tomer

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
אז ככה אני מיתאמן בערך חצי שנה אבל אני רואה שמסת השריר שלי יחסית די נמוכה לאנשים אחרים שמיתאמנים בערך אותו זמן . אני בן 23 גובה 1.76 משקל 73 . יש לציין שהתחלתי במשקל 62 ואכלתי והעליתי מסה נקייה (לעיתים נדירות אני אוכל גאנק פוד אבל אוכל סוכר ) . בכל מקרה אני בערך 110 גרם חלבון כל יום כי קראתי שמחקרים הוכיחו שאין הבדל בין 1.6 גרם חלבון לכל קילו לבין 2 גרם חלבון .אני ירשום את המשקלים שאיתם אני עובד .עריכה : אני רושם את המשקלים כולל המוט
לחיצת חזה :38 קילו 6 חזרות
סקאוט : 60 קילו צד 5 חזרות
דד ליפט : 75 קילו כל צד 5 חזרות
מתח רגיל : אני עושה מקסימום 7 בלי משקל
מקבילים : אני עושה 6 בלי משקל
הא ואני עושה תוכנית AB .
אני חדש אז אם אפשר אל תהרגו אותי אם זה שהמשקלים נמוכים אני מודע לעניין .
השאלה כזאת אני עושה הפסקה של 2 דקות בין סט לסט האם זה יותר מידי ? ראיתי סירטון של בנאדם שאומר שאני צריך לעשות הפסקה של חצי דקה גם אם זה אומר להוריד במשקלים . מה דעתכם ?

נערך לאחרונה:
השאלה כזאת אני עושה הפסקה של 2 דקות בין סט לסט האם זה יותר מידי ?
באופן כללי לא, אבל ספציפית זה תלוי בתכנית שאתה עושה. למשל יש את התכנית GVT שבה אתה אמור לנוח 90 שניות בין סט לסט, זה חלק מהאתגר של התכנית, כלומר אם אתה נח יותר זמן אתה כבר בעצם לא עושה את התכנית כמו שכותב התכנית בנה אותה. בתכניות כוח לרוב אתה אמור לנוח כמה שצריך בשביל להשלים את הסטים עם המשקל שאתה צריך לעשות באותו אימון וזה לא נדיר שמתאמנים נחים 5 דקות ויותר בין סטים.
ראיתי סירטון של בנאדם שאומר שאני צריך לעשות הפסקה של חצי דקה גם אם זה אומר להוריד במשקלים . מה דעתכם ?
דעתי שלא צריך להקשיב לכל יוטיובר שעושה סרטונים, בדיוק כמו שלא צריך להקשיב לכל אחד שנותן לך עצות במכון.

לגבי המשקלי עבודה שכתבת, סתם שתדע לעתיד, נהוג לכתוב את המשקל הכולל ולא כמה בכל צד ושאנשים יתחילו לחשב.

אני חושב שכדאי שתתמקד קודם בהלעלות קצת את המשקלים ואחרי זה תמשיך בתוכנית בילדינג ותקבל תוצאות טובות יותר

• פותח/ת השרשור
אני חושב שכדאי שתתמקד קודם בהלעלות קצת את המשקלים ואחרי זה תמשיך בתוכנית בילדינג ותקבל תוצאות טובות יותר

זהו שאני מישתדל לעלות משקלים אבל רציתי לבדוק אם ההיתקדמות שלי תקינה ? רציתי דעה של אנשים שמבינים בתחום . כי לפי דעתי ההיתקדמות שלי איטית ... דרך אגב עידכנתי את המשקלים

זהו שאני מישתדל לעלות משקלים אבל רציתי לבדוק אם ההיתקדמות שלי תקינה ? רציתי דעה של אנשים שמבינים בתחום . כי לפי דעתי ההיתקדמות שלי איטית ... דרך אגב עידכנתי את המשקלים
כן. ההתקדמות שלך מאוד איטית. יש לי 2 מתאמנים אישיים עם נתונים דומים שאת שניהם הבאתי לתוצאות שלך בפחות מחודש. אחד מהם לחץ 40 קילו כבר אחרי שבועיים.

כן היא איטית
אני פחות מהחצי זמן שלך הגעתי למשקלים גבוהים יותר (לא אומר שגם את היית אמור, כי אני הייתי בSS והמטרה של התוכנית זה לעלות משקלי עבודה. אבל עדיין אתה מעלה מאוד לאט משקלים)

• פותח/ת השרשור
כן. ההתקדמות שלך מאוד איטית. יש לי 2 מתאמנים אישיים עם נתונים דומים שאת שניהם הבאתי לתוצאות שלך בפחות מחודש. אחד מהם לחץ 40 קילו כבר אחרי שבועיים.

אני מבין שהיתקדמות שלי מאד איטית . מה דעתך הבעיה ? כי המאמנים בחדכ שלי לא יודעים כלום , כל היום רק מנסים לפרלטט אם בחורות

• פותח/ת השרשור
תוכנית האימונים. ואולי גם התזונה

אני ירשןם את התוכנית אימונים שלי :
אימון A -כתפיים,רגלים,יד אחורית
רגליים: סקאוט 5X10,8,5,5,5 . דדליפט: 5X5 , פשיטת ברכיים 2X10,כפיפות ברכיים 2X10 .
כתפיים :הנפה לצדדים :2X10, מילטרי פרס 3X6 .
יד אחורית : 3XMAX , מכונה אם כבלים צמוד לגב 4X10

אימון B : חזה,יד קידמית ,גב
גב : פולי עליון אחיזה רחבה 4X8, . טיבאר אחיזה צרה 3X6 .
יד קידמית : פטישים :4X10 , כפיפות מרפקים 3X8 .
חזה : לחיצת חזה 3X6,פרפר 3X8 .

ובמשך השבוע בימים שאני לא מיתאמן אני עושה מתח רגיל משהו כמו 15 מתח ביןם . ופעם בשבוע עושה ריצה קלה של 2.5 קילומטר לפעמים פעמיים ריצה .

אני ירשןם את התוכנית אימונים שלי :
אימון A -כתפיים,רגלים,יד אחורית
רגליים: סקאוט 5X10,8,5,5,5 . דדליפט: 5X5 , פשיטת ברכיים 2X10,כפיפות ברכיים 2X10 .
כתפיים :הנפה לצדדים :2X10, מילטרי פרס 3X6 .
יד אחורית : 3XMAX , מכונה אם כבלים צמוד לגב 4X10

אימון B : חזה,יד קידמית ,גב
גב : פולי עליון אחיזה רחבה 4X8, . טיבאר אחיזה צרה 3X6 .
יד קידמית : פטישים :4X10 , כפיפות מרפקים 3X8 .
חזה : לחיצת חזה 3X6,פרפר 3X8 .

ובמשך השבוע בימים שאני לא מיתאמן אני עושה מתח רגיל משהו כמו 15 מתח ביןם . ופעם בשבוע עושה ריצה קלה של 2.5 קילומטר לפעמים פעמיים ריצה .
גם התוכנית נוראית, גם זה שאתה עושה מתח בימי מנוחה זה גרוע. יש לי תוכניות בחתימה בעלי מבנה נורמאלי יותר שיתאים יותר למתאמן ברמה שלך

• פותח/ת השרשור
גם התוכנית נוראית, גם זה שאתה עושה מתח בימי מנוחה זה גרוע. יש לי תוכניות בחתימה בעלי מבנה נורמאלי יותר שיתאים יותר למתאמן ברמה שלך

אבל אתה מבין זאת הבעיה בכל האימונים האלו שיש כל כך הרבה תוכניות ואנשים ופורומים שכל אחד אומר לי משהו אחר וזה פשוט מבאס אותי כי אני באמת לא יודע למי להאמין

אבל אתה מבין זאת הבעיה בכל האימונים האלו שיש כל כך הרבה תוכניות ואנשים ופורומים שכל אחד אומר לי משהו אחר וזה פשוט מבאס אותי כי אני באמת לא יודע למי להאמין
תאמין לי, כי כשהקשבת לאחרים הגעת ללחיצת חזה של 40 קילו בפאקינג חצי שנה. מתאמן עם משקלי עבודה כמו שלך לא צריך לעשות 5X5 ויותר גרוע מה שאתה עושה בסקוואט, וזאת רק ההתחלה, אני יכול לכתוב עמוד שלם של חפירות על מה הבעיה בתוכנית האימונים הזאת.

• פותח/ת השרשור
תאמין לי, כי כשהקשבת לאחרים הגעת ללחיצת חזה של 40 קילו בפאקינג חצי שנה. מתאמן עם משקלי עבודה כמו שלך לא צריך לעשות 5X5 ויותר גרוע מה שאתה עושה בסקוואט, וזאת רק ההתחלה, אני יכול לכתוב עמוד שלם של חפירות על מה הבעיה בתוכנית האימונים הזאת.
אז בבקשה תעזור לי כי אני באמת באמת מתוסכל מזה ... ושמתי לב שבתוכנית של ה4 אימונים בשבוע יש לך רק 1X 5 דדליפט למה כל כך קצת ?

הוא רשם משקלים כול צד או טוטאל?

אני גם ממליץ על התכניות בחתימה של הטנק, או לעשות SS.

38 לחיצת חזה?
אני עובד עם דאמבלים כאלה...

110 גרם חלבון זה נמוך מאוד.
ולפי זה אני משער שיכול להיות שאתה לא אוכל מספיק באופן כללי.

אתה במאזן קלורי חיובי בכלל?

Back
למעלה תחתית