עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מדוע?אתה זורק את המוט לאחר העליה, עדיף להוריד יותר מבוקר
מה זה משנה??????עדיף להוריד יותר מבוקר
מדוע?
מה זה משנה??????
איפה?ככה האל ריפטו אמר 😍
איפה?
אני לא רואה פה משהו לא תקין,אני מבין שזה לא מכבד ומזלזל כלפי הציוד והמקום לעשות את זה,אבל איפה הוא אומר שזה לא טוב? (מבחינת טכניקה)6:35, או שהוא התכוון ממש לעזוב את האחיזה, למרות שזה כמעט אותו דבר
הוא גם אמר שכשעושים את זה לא מבצעים את החצי השני של התרגיל, בכל מקרה אמרתי רק שעדיףאני לא רואה פה משהו לא תקין,אני מבין שזה לא מכבד ומזלזל כלפי הציוד והמקום לעשות את זה,אבל איפה הוא אומר שזה לא טוב? (מבחינת טכניקה)
אחריי שאתה מרים את המוט ומבצע נעילה נגמר התרגיל. אתה לא מפעיל שום שריר בזה שאתה מוריד את המוט למטה.
לא הבנתי מה זה אומר.לא מבצעים את החצי השני של התרגיל,
And if you do that, you are not doing the last half of the deadlift, then you are a p****לא הבנתי מה זה אומר.
אני הבנתי שהוא אמר את זה,פשוט לא הבנתי מה הייתה הכוונה שלו.And if you do that, you are not doing the last half of the deadlift, then you are a p****
כנראה שבניגוד אלייך ריפטו מתייחס להורדה כחלק מהתרגיל.
אתה לא מבין למה הוא מתייחס להורדה כחלק מהתרגיל?אני הבנתי שהוא אמר את זה,פשוט לא הבנתי מה הייתה הכוונה שלו.
כן.אתה לא מבין למה הוא מתייחס להורדה כחלק מהתרגיל?
זה אין לי מושג 🫤
אפשר לזרוק את המוט לאחר ההרמה כל עוד אתה עושה את זה בצורה כזאת שבה עמוד השדרה לא מאבד את המנח הנייטראלי שלו. לדוגמא, אני אוהב לגלגל את המוט על לברך בירידה ואז להפיל אותו. @עידו זהבי לאומת זאת עושה טעות בכך שהוא מפיל ישר ולא מגלגל את החצי הראשון עד הברך, ובכך בזמן ההפלה מאבד את הנייטראליות של עמוד השדרה.@Tank מה המשמעות שלא צריך לזרוק את המוט לאחר ההרמה?
וזה פוגע בגב או מה?אפשר לזרוק את המוט לאחר ההרמה כל עוד אתה עושה את זה בצורה כזאת שבה עמוד השדרה לא מאבד את המנח הנייטראלי שלו. לדוגמא, אני אוהב לגלגל את המוט על לברך בירידה ואז להפיל אותו. @עידו זהבי לאומת זאת עושה טעות בכך שהוא מפיל ישר ולא מגלגל את החצי הראשון עד הברך, ובכך בזמן ההפלה מאבד את הנייטראליות של עמוד השדרה.
ברור שזה פוגע בגב. כל דבר שמבוצע עם מנח לא נייטראלי של עמוד השדרה פוגע בגב, במיוחד כשזה מבוצע עם 150 קילו.וזה פוגע בגב או מה?
מאבד את הנייטרליות, אבל כבר לא מתנגד למשקל. לכן זה שווה ערך לזה שאני אתכופף בבית עם גב לא ישראפשר לזרוק את המוט לאחר ההרמה כל עוד אתה עושה את זה בצורה כזאת שבה עמוד השדרה לא מאבד את המנח הנייטראלי שלו. לדוגמא, אני אוהב לגלגל את המוט על לברך בירידה ואז להפיל אותו. @עידו זהבי לאומת זאת עושה טעות בכך שהוא מפיל ישר ולא מגלגל את החצי הראשון עד הברך, ובכך בזמן ההפלה מאבד את הנייטראליות של עמוד השדרה.