סרטון בדיקת טכניקה דדליפט

אתה זורק את המוט לאחר העליה, עדיף להוריד יותר מבוקר, אשתמש במקרה שלך כדי לשאול אם אמורים לכווץ שכמות בדדליפט, וכתוצאה מכך לקחת כתפיים אחורה (בתחילת התרגיל), בכל מקרה לא נראה שאתה מרים את החזה, תקנו אותי אם אני טועה

6:35, או שהוא התכוון ממש לעזוב את האחיזה, למרות שזה כמעט אותו דבר
אני לא רואה פה משהו לא תקין,אני מבין שזה לא מכבד ומזלזל כלפי הציוד והמקום לעשות את זה,אבל איפה הוא אומר שזה לא טוב? (מבחינת טכניקה)
אחריי שאתה מרים את המוט ומבצע נעילה נגמר התרגיל. אתה לא מפעיל שום שריר בזה שאתה מוריד את המוט למטה.

אני לא רואה פה משהו לא תקין,אני מבין שזה לא מכבד ומזלזל כלפי הציוד והמקום לעשות את זה,אבל איפה הוא אומר שזה לא טוב? (מבחינת טכניקה)
אחריי שאתה מרים את המוט ומבצע נעילה נגמר התרגיל. אתה לא מפעיל שום שריר בזה שאתה מוריד את המוט למטה.
הוא גם אמר שכשעושים את זה לא מבצעים את החצי השני של התרגיל, בכל מקרה אמרתי רק שעדיף

@Tank מה המשמעות שלא צריך לזרוק את המוט לאחר ההרמה?
אפשר לזרוק את המוט לאחר ההרמה כל עוד אתה עושה את זה בצורה כזאת שבה עמוד השדרה לא מאבד את המנח הנייטראלי שלו. לדוגמא, אני אוהב לגלגל את המוט על לברך בירידה ואז להפיל אותו. @עידו זהבי לאומת זאת עושה טעות בכך שהוא מפיל ישר ולא מגלגל את החצי הראשון עד הברך, ובכך בזמן ההפלה מאבד את הנייטראליות של עמוד השדרה.

אפשר לזרוק את המוט לאחר ההרמה כל עוד אתה עושה את זה בצורה כזאת שבה עמוד השדרה לא מאבד את המנח הנייטראלי שלו. לדוגמא, אני אוהב לגלגל את המוט על לברך בירידה ואז להפיל אותו. @עידו זהבי לאומת זאת עושה טעות בכך שהוא מפיל ישר ולא מגלגל את החצי הראשון עד הברך, ובכך בזמן ההפלה מאבד את הנייטראליות של עמוד השדרה.
וזה פוגע בגב או מה?

• פותח/ת השרשור
מאבד את הנייטרליות, אבל כבר לא מתנגד למשקל. לכן זה שווה ערך לזה שאני אתכופף בבית עם גב לא ישר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית