הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פשיטות גב וכפיפות בטן לפני אימון ss

• פותח/ת השרשור Ori135
  • פורסם בתאריך

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
שלום

אני עושה ss ואני תמיד רואה המלצות לא להכניס לתוכנית עבודה על בטן ודברים כאלה.
אתמול ראיתי סרטון של דני שאומר שלפני עבודה על סקוואט צריך מומלץ לעשות חימום על אופניים ולעשות כפיפות בטן ופשיטות גב

טוב אמרתי אם אני יעלה את זה לפה יגידו לי לא להקשיב לו, אבל עכשיו ראיתי באיזה מאמר של ביל סטאר פורטל שזה גם אומר לעשות לפני אימון סט של כפיפות בטן ו25 פשיטות גב כך תשיגו ידיים גדולות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
הוא עובד פה אם שתי ילדים שהתחילו את התוכנית שלו ולפני האימון הוא אומר להם לעשות :

מכיוון שאתם לא יודעים לעשות חלק מהתרגילים, אני אעבור איתכם על התוכנית לכל השבוע – לגבי היום (שני), רביעי ושישי. ואז תעבדו בעצמכם עד סוף הסמסטר." שניהם הסכימו, ואמרתי "לכו תעשו סט של כפיפות בטן ו-25 פשיטות גב, ונתחיל עם סקוואטים".

אז למה לא לעשות את זה לפני אימון יחד עם חימום קל באופניים או הליכון?

(התוכנית הינה דוגמה בלבד ואין הדבר אומר שהיא תתאים לכם – כדי לקבל המלצות ועצות נוספות, פנו לפורום שלנו)
למקרה שפספסת מה רשום במאמר.
תעשה חימום קל בהליכון (לא יותר מקילומטר) אם אתה מרגיש צורך להעיר את הגוף אבל בתכלס החימום הספציפי לכול תרגיל הוא זה שחשוב.
פשיטות גב סתם יעייפו את הזוקפים ולסט כפיפות בטן אין פואנטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית