הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי תזונה(תקופת מסה)

OmerVak

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום לכולם.. אני במסה 5 חודשים (מהרגע שהתחלתי להתאמן) עליתי המון במשקל ורואים שינוי יפה מאד והאחוז שומן שלי עדיין נמוך(12.5 בערך) אני מתחילת הדרך עם גיינר של סופר אפקט ומרוצה ממנו מאד.. וקריאטין ועכשיו גם קפאין כי קיבלתי עם הגיינר האחרון. התייעצתי עם מישהו במכון והוא אמר לי להוסיף מולטי ויטמין, גלוטמין, וbcaa.. אין לי את המשאבים כדי להוסיף את כל זה לתוספים ששאני משתמש בהם היום. השאלה שלי היא מה מהם הכי יעיל למסה ויעזור לי הכי הרבה בגדילה של השריר.. (אני יכול להוסיף משהו אחד ממה שכתבתי, להוריד משהו ממה שאני לוקח ולהוסיף משהו אחר גם אפשרי חוץ מקפאין כי הוא בחינם) תודה רבה לעוזרים

מולטי ויטמין, גלוטמין, וbcaa
אתה לא צריך אף אחד מאלה. אם אתה לא אוכל מספיק ירקות/פירות ביום אולי תוכל להיעזר רק במולטי ויטמין. כל שאר התוספים האלה הם בזבוז כסף.

ממליץ לך להוסיף קריאטין וזהו

אני ממליץ שכל פעם שמישהוא אומר לך לעשות תרגיל שאתה לא עושה או לקחת תוסף שאתה לא משתמש בו כרגע לשאול- למה?
אם יש הסבר הגיוני אז זה מתחיל להיות מעניין, אבל בדר"כ התשובה תהיה, כי X עושה את זה/ כי Y לוקח את זה, וזו לא תשובה..
בלי קשר בתקופת מאסה אתה פחות בהגבלה קלורית ולכן יכול להתאים את הצריכה היומית שלך שתגרום לרוב התוספים להיות מיותרים..
גם גיינר לדעתי מיותר, קריאטין לדוגמא זה משהוא שקשה להשיג ממזון..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית