הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור התפריט.

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אני תאמת איזה חודש כבר בחיטוב ולא ירדתי כלום.. למרות שכן היו צ'יטים לא ממש מקום ואני לא משקל מטבח עדיין אבל אני רוצה להגיע לממש דקויות עם התפריט ולחשב כל קלוריה מעכשיו אז צריך תעזרה שלכם: (הכל נמצא בתמונות )

Screenshot

Screenshot

נראלי חסר לי הרבה חלבון שאין לי מושג איך להשלים .

אני תאמת איזה חודש כבר בחיטוב ולא ירדתי כלום..
בנוגע לזה, אתה לא צריך לחכות חודש כדי לעשות שינויים. מספיק לראות ששבוע אין תוצאות כדי להתחיל לעשות אותם, בין אם זה להוריד קלוריות או להוסיף אירובי. לדעתי התפריט בסדר גמור מבחינת ערכים. תמיד אפשר להוריד קצת שומן ולהוסיף חלבון, אבל תלוי במשקל הגוף שלך. בכל מקרה אם אתה עובר את ה1.5 גרם חלבון לקילו זה בסדר.

• פותח/ת השרשור
בנוגע לזה, אתה לא צריך לחכות חודש כדי לעשות שינויים. מספיק לראות ששבוע אין תוצאות כדי להתחיל לעשות אותם, בין אם זה להוריד קלוריות או להוסיף אירובי. לדעתי התפריט בסדר גמור מבחינת ערכים. תמיד אפשר להוריד קצת שומן ולהוסיף חלבון, אבל תלוי במשקל הגוף שלך. בכל מקרה אם אתה עובר את ה1.5 גרם חלבון לקילו זה בסדר.
אני לא הכי מבין בזה אבל לאירובי יש עוד אפקט חוץ מלהוריד קלוריות? הוא מאיץ חילוף חומרים או משהו כזה?
או שאם נגיד אני אוכל פחות 100 קלוריות במקום אירובי שיוריד לי 100 קלוריות זה אותו אפקט בידיוק ?

אני לא הכי מבין בזה אבל לאירובי יש עוד אפקט חוץ מלהוריד קלוריות?
מבחינת חיטוב לא. מבחינת בריאות כללית וסיבולת שריר כן.
הוא מאיץ חילוף חומרים או משהו כזה?
יש ויכוחים בנוגע לזה, אבל אני נמצא בדעה שכן, ויש את אפקט הAFTERBURN שגורם לך לשרוף יותר קלוריות כמה שעות לאחר פעילות אירובית עצימה

התפריט בסדר, גם הערכים. אישית הייתי מעיף את הפסטרמה ושם במקומה עוף/ביצה /טונה. גם הפרי די מיותר בחיטוב.
אפשר לעלות חלבון ל150.

Back
למעלה תחתית