הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קריאטין

רון ברייטמן

משתמש מתחיל
2
2
נק' מוניטין:
2
2
2
היי
אני בן 41 בריא בד'כ עד לפני שנה וחצי סבלתי מתת משקל בשל תזונה לקויה ומעי רגיש, בשנה וחצי האחרונות רשמתי עלייה יפה של 20 קילו בזכות מכון כושר ותזונה נכונה, אני משתמש בקריאטין ולוקח חצי כפית אבקה ביום ללא אימון וכפית ביום של אימון, הבנתי שגם בזכות זה אני מעלה משקל (נוזלים לשריר) ייעצו לי לקחת חודש ואז לעשות הפסקה של חודש, האם במהלך חודש ההפסקה אני אמור לראות ירידה במשקל בשל ירידת הנוזלים? חשוב לי לדעת כדי להבין אם אני מתקדם בעליה במשקל...תודה רבה לכם

תיקח כפית שטוחה בכל יום
ובנוסף, כדי להגיע שהישגים עוד יותר טובים, כדאי לך ללמוד את התרגיל הבא: כל בוקר, מיד אחרי צחצוח השיניים לחץ פעם אחת על הכפתור "חיפוש" שבראש הפורום.

חבל מהמשקל שעלית כנראה זה נוזלים של קריאטין.
אבל אל תזלזל בעצמך,עשית עלייה יפה בלי קשר לזה ,יש מצב תכתוב קצת על התת משקל? שמישהו אולי יפול על זה יום אחד?
זה היה במכוון בעקבות איזושהיא בעיה? או פשוט אורך חיים ש"שכחת" לאכול?

• פותח/ת השרשור
האמת שפתחתי קבוצה בפייס, "לעלות במשקל מעי רגיש" רק עכשיו התחלתי לקחת קריאטין אז אולי קילו עליתי מזה.
בגלל מעי רגיש לא יכלתי להעמיס הרבה אוכל אף פעם, כל פעם שניסיתי הייתי מגיע עם התקפות כאבים לבתי חולים, ניסיתי גם גיינרים שהגעילו אותי , במקרה נתקלתי באחת החנויות באדם ממש מקסים שהסביר לי שאין דרך אחרת, בהתחלה לקחתי ממש שישית מהכמות וערבבתי עם שייק טעים שלמדתי להכין בדרום אמריקה, לאט לאט העליתי את הכמות עד למקסימום ואז החלה התקופה הכי יפה בחיי, אני מוכן לעזור לכל מי שנתקל בבעיה דומה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית