הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחת לילה

ילד זקן

משתמש מתחיל
63
4
נק' מוניטין:
4
63
4
הבנתי שבארוחה לפני השינה אני צריך לאכול חלבון איטי מה שנקרא כמו קוטג׳, זה נכון?
איזה עוד מאכלים הם חלבון איטי והאם אפשר להחליף את הארוחה הזאת באבקת קזאין?

לגבי zma, אני אמור לצרוך אותו לפני שינה על בטן ריקה? אם כן איך זה מסתדר עם ארוחת לילה?

בנתי שבארוחה לפני השינה אני צריך לאכול חלבון איטי מה שנקרא כמו קוטג׳, זה נכון?
לא אין בזה אמת.
מה שחשוב הוא כמות החלבון היומית ולא מה אוכלים מתי

אז לא משנה באיזה סדר אני אוכל את הכמויות?
לפי מיטב הידע העדכני, העיתוי של הארוחות הוא בעל חשיבות נמוכה, אם בכלל, אלא במקרים קיצוניים (אימון בצום, שני אימונים ביום ואולי עוד משהו כזה).

אימון בצום,
שניים ביום,
ואם אתה לא מאמין -
תשאל את @Tom!

קזאין כשונה ממי גבינה הוא חלבון בעל ספיגה איטית.
אלא אם אתה מתכוון לעמוד על במה, או שנמצא על אחוזי שומן מאוד נמוכים ובחיטוב..אני לא רואה סיבה לבזבז על זה כסף.

שתה חלב וזהו 😆

פחמימות לפני שינה לא מועילות במיוחד, לכן הכמות לא צריכה להיות גבוהה. החשיבות היא לחלבון (פירוק איטי - כל מוצרי החלב, גם ביצים מתקבל) ושומן. סיבים גם יכולים להתאים.
אך כמו שאמרו, תזמון ארוחות וכו וכו...
כמו שהרבה אנשים שמבינים את זה שותים אבקת חלבון אחרי אימון סתם כי זה נוח, ו'למה לא?', כך גם אני לא רואה רע בעדיפות לחלבון איטי לפני השינה. להזיק זה לא יכול ויש בזה מעט היגיון.

ZMA נצרך בסמוך לשינה. תאכל את הארוחה שלך, צחצח שיניים, תתארגן לכניסה למיטה ואז תיקח את התוסף.

• פותח/ת השרשור
אז כדי לקבל תומאות יותר אפקטיביות, אני אצרוך חלבון, שומן וסיבים כארוחת לילה נכון?
לדוגמא:
4 ביצה קשה
סלט ירקות
2 כפות שמן זית
ועוד שאלה, האם לאכול שומן לפני אימון זה לא טוב?
ואם אני אוכל 8 ביצה קשה ביום, תהיה לי בעיה? יותר מדי כולסטרול?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית