הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חיטוב דל פחמימה - תקוע בשלב מוקדם

• פותח/ת השרשור Shalgi
  • פורסם בתאריך

Shalgi

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
4
47
0
מרכז עלית - אוניברסיטת תל אביב
לפני שלושה חודשים התחלתי חיטוב (אחרי תקופת מסה) עם דיאטה דלת פחמימות
אני מתאמן 4 אימוני כוח בשבוע, AB עם טווח חזרות ממוצע בין 12 ל8 (אם זה משנה, אני מניח שלא ממש) ועושה אירובי קצר (20 דקות עצימות בינונית) פעם-פעמיים בשבוע.
לפי כמה מחשבוני תזונה ההוצאה הקלורית שלי לא כולל אימוני כוח ואירובי היא 2400-2600 קלוריות.
אני אוכל בממוצע ביום: כ200 גרם חלבון, 100 גרם שומנים ו90 גרם פחמימות (משתנה בין 60 ל120), לא פחמימות פשוטות) עם העמסת פחמימות פעם בשבוע. - מחישוב מהיר יוצא 2000-2200 קלוריות.
בחודשיים הראשונים ירדתי הדרגתית 5 קילו ועכשיו אני כבר חודש תקוע על אותו משקל (פחות או יותר 15-17 אחוז שומן).
לפעמים יש לי פקשושים של יום עם רק 150 גרם חלבון או 150 גרם שומן/פחמימות אבל לעיתים רחוקות - לא יותר מפעם בשבוע-שבועיים (וגם בשבועות שזה לא קרה לא ראיתי תזוזה במשקל). בימי העמסה אני לא כל כך עושה חשבון אבל אני לא מכניס כמות קלוריות קיצונית (בטח לא יותר מ3500 קלוריות)...
לא משנה איך אני מסתכל על המספרים לא מסתדר לי למה הפסקתי לרדת במשקל (אני גם בעצם לא מוצא שום שינוי שעשיתי בין החודשים הקודמים לחודש האחרון).
למישהו יש רעיון למה נתקעתי ואיך לתקן?

• פותח/ת השרשור
מה זה מחישוב מהיר?
אין לך תפריט מסודר?

התכוונתי להכפלה וחיבור לפי כמות קלוריות פר גרם של כל משפחה, התפריט די מסודר.
נאמר לי שאם אני מרבה במוצרי חלב זה יכול לתקוע אותי בגלל הרבה אסטרוגן (יכול להיות שאמרו גם שהוא גורם לאגירה של נוזלים? לא בדיוק הבנתי את הנושא)

התכוונתי להכפלה וחיבור לפי כמות קלוריות פר גרם של כל משפחה, התפריט די מסודר.
נאמר לי שאם אני מרבה במוצרי חלב זה יכול לתקוע אותי בגלל הרבה אסטרוגן (יכול להיות שאמרו גם שהוא גורם לאגירה של נוזלים? לא בדיוק הבנתי את הנושא)
1- תעשה טובה,תעשה תפריט מסודר,כל פעם שראיתי מישהו שבונה תפריט על גרמים* 4 קלוריות\9 קלוריות זה היה כישלון חרוץ אלא אם כן הוא היה על DNP
תמיד נוהגים לפספס
ולגבי האסטרוגן,פשוט לא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית