הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות לרופא מומחה בפציעות

Nadav Cohen

משתמש מתחיל
117
24
נק' מוניטין:
168
117
24
לא ראיתי שאסור לבקש דבר כזה, אז אם מותר..
כבר הרבה זמן עם צוואר תפוס (שנה בערך) וחשש לדלקת בגב תחתון (חצי שנה בערך)
הייתי לפני מספר חודשים אצל רופא מומחה, עשינו MRI ,CT לגב ולצוואר. עשינו 3 צילומים (לפי מה שאני זוכר גב, צוואר, גב צוואר) עכשיו באחת מהתוצאות אמרו שיש חשש לדלקת בגב התחתון, הבעיה שמתי שהלכנו לרופא מומחה איבדנו את הדיסק, והוא לא יכל לראות את זה אבל בשאר הצילומים שעשינו הוא אמר שהוא לא מצא כלום.
כרגע הגה שלי מגביל אותי (ברכיבות באופניים, כאבי גב תחתון עוצמתיים, לפעמים צד ימין לפעמים צד שמאל לפעמים שניהם) , אם אני עושה סקוואט ושם משקל כבד כדי להתקדם, הגה שלי ימות (הרגשה של לחץ בגב) ובגלל זה אני עושה סקוואט עם משקלים יחסית נמוכים (אני יכול יותר). דדליפט יותר נותן לחץ על הגב ולכן כרגע אני לא מתקרב אליו.לא התאמנתי הרבה זמן, עכשיו אני חוזר. הצוואר למזלי לא מפריע לי להתקדם אבל הוא מאוד מציק. יש קליקים תמידים וכאבים מהצוואר עד להתחלה של הטרפזים (צד ימין ושמאל) כלומר מצד אחד של הצוואר עד לכתף. הצוואר התחיל לי ממש ממזמן - חופש גדול של שנה שעברה, ישנתי הרבה פעמים עם משענת גבוהה במיטה, יום אחד קמתי עם כאבי צוואר קלים, לא טיפלתי בזה וזה החמיר ולא רוצה לעבור.
הגה תחתון התחיל לי בזמן שלא התאמנתי, הייתה תקופה שהייתי בבית חולים ועשיתי הפסקה של בערך חודש, אחרי כמה זמן זה התחיל. יכול להיות שזה מהחדר כושר אני לא שולל. הטכניקות שלי תמיד היו טובות ועכשיו אני דואג לטכניקה יותר מתמיד כי אם אני עושה טכניקה לא טובה הגב שלי יחזיר לי על זה.

בכל מקרה, החפירה הייתה בכדי שיהיה קצת רקע.
לפי דעתי גם לעשות צילומים נוספים, אולטרא סאונד וסיטי ו MRI חוזרים זה די הכרחי, בכל מקרה אני רואה לחזור להתאמן כמו בן אדם רגיל, שאוכל לעשות הכל ללא מגבלות, גם באופניים שזה מאוד מציק.
אז למי שנפצע פעם, בגב, בצוואר, שטיפל בזה, היה אצל רופאים/אורטופדים והכל, אשמח להמלצה.

כל כך מצטרף לשאלה, אצלי זה בדיוק אותי דבר עם הכל(הטרפז והצוואר תפוסים בצד ימין חזק ואחרי טיפול של פיוזתרפיסט זה עבר 80%).
הכל אותו דבר חוץ מהגב תחתון שהדבר היחיד שמעצבן אותי זה הזוקף הימני שיש בו לחץ כזה לפעמים.
מצטרף לשאלה שלך חבר.
לי הפיוזתרפיסט אמר שיש יותר מדי עומס על צד ימין.

• פותח/ת השרשור
הייתי בפיזיוטרפיה, הם יותר טיפלו בכתף שלי (הייתה לי דלקת שאפשר להגיד עברה) ופשוט לא היה להם תשובות בשבילי. אחרי כמה מפגשים החלטתי לסיים את זה. מתי שאני אלך לרופא אני אוציא את התיק של האבחון שהם עשו לי אבל מה שאני זוכר זה אי סימטריה בכתף ונתנו תרגילים לחיזוק שרירי הצוואר שלצערי לא הקפדתי לנסות.
אני רואה שאף אחד לא ענה אז.. מקפיץ 😃

כל הרקמות בצוואר ימין שלי תפוסות חזק מאוד, כל פעם אמי חייב למתוח את זה חזק ואני מרגיש שהכל מתוח שם חזק וכואב אם אני צובט.
והגב תחתון גם עושה בעיות עם זה, מה עושים אף אחד לא יודע ממה זה נובע.
תודה אחי בוא נחכה לתשובות.

אני לא בטוח שהישועה תבוא מאורטופד.
תנסה לקבוע תור לפיזיוטרפיסט שעובד עם ספורטאים ותתרגל הרבה

לא ראיתי שאסור לבקש דבר כזה, אז אם מותר..
כבר הרבה זמן עם צוואר תפוס (שנה בערך) וחשש לדלקת בגב תחתון (חצי שנה בערך)
הייתי לפני מספר חודשים אצל רופא מומחה, עשינו MRI ,CT לגב ולצוואר. עשינו 3 צילומים (לפי מה שאני זוכר גב, צוואר, גב צוואר) עכשיו באחת מהתוצאות אמרו שיש חשש לדלקת בגב התחתון, הבעיה שמתי שהלכנו לרופא מומחה איבדנו את הדיסק, והוא לא יכל לראות את זה אבל בשאר הצילומים שעשינו הוא אמר שהוא לא מצא כלום.
כרגע הגה שלי מגביל אותי (ברכיבות באופניים, כאבי גב תחתון עוצמתיים, לפעמים צד ימין לפעמים צד שמאל לפעמים שניהם) , אם אני עושה סקוואט ושם משקל כבד כדי להתקדם, הגה שלי ימות (הרגשה של לחץ בגב) ובגלל זה אני עושה סקוואט עם משקלים יחסית נמוכים (אני יכול יותר). דדליפט יותר נותן לחץ על הגב ולכן כרגע אני לא מתקרב אליו.לא התאמנתי הרבה זמן, עכשיו אני חוזר. הצוואר למזלי לא מפריע לי להתקדם אבל הוא מאוד מציק. יש קליקים תמידים וכאבים מהצוואר עד להתחלה של הטרפזים (צד ימין ושמאל) כלומר מצד אחד של הצוואר עד לכתף. הצוואר התחיל לי ממש ממזמן - חופש גדול של שנה שעברה, ישנתי הרבה פעמים עם משענת גבוהה במיטה, יום אחד קמתי עם כאבי צוואר קלים, לא טיפלתי בזה וזה החמיר ולא רוצה לעבור.
הגה תחתון התחיל לי בזמן שלא התאמנתי, הייתה תקופה שהייתי בבית חולים ועשיתי הפסקה של בערך חודש, אחרי כמה זמן זה התחיל. יכול להיות שזה מהחדר כושר אני לא שולל. הטכניקות שלי תמיד היו טובות ועכשיו אני דואג לטכניקה יותר מתמיד כי אם אני עושה טכניקה לא טובה הגב שלי יחזיר לי על זה.

בכל מקרה, החפירה הייתה בכדי שיהיה קצת רקע.
לפי דעתי גם לעשות צילומים נוספים, אולטרא סאונד וסיטי ו MRI חוזרים זה די הכרחי, בכל מקרה אני רואה לחזור להתאמן כמו בן אדם רגיל, שאוכל לעשות הכל ללא מגבלות, גם באופניים שזה מאוד מציק.
אז למי שנפצע פעם, בגב, בצוואר, שטיפל בזה, היה אצל רופאים/אורטופדים והכל, אשמח להמלצה.

לא נראה שצילומים נוספים ואורטופד יעזרו לך. אין לאורטופדיה פתרונות לבעיות שאתה מתאר כאן.

• פותח/ת השרשור
לא נראה שצילומים נוספים ואורטופד יעזרו לך. אין לאורטופדיה פתרונות לבעיות שאתה מתאר כאן.
לא התכוונתי שצילומים נוספים יעזרו לבעיה, אלא יעזרו לאבחן את הבעיה. אבל אחרי הכל אני לא המבין פה ולכן שאלתי. אז מה לדעתך כן יעזור? פיזיותרפיה?

לא התכוונתי שצילומים נוספים יעזרו לבעיה, אלא יעזרו לאבחן את הבעיה. אבל אחרי הכל אני לא המבין פה ולכן שאלתי. אז מה לדעתך כן יעזור? פיזיותרפיה?
סביר להניח שטיפול פיזיותרפי משולב עם התאמת תוכנית אימון יעזרו לך יותר מכל רופא מומחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית